zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 372
Ko je polagao vožnju za B, u skorije vreme,šta i kako ide taj ispit vožnje imam u petak pa ako neko ima volju o tome da priča nek mi da neku smernicu,neki savet .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je ako se nismo razumeli ,imam tremu i stalo mi je da me razumete ,zamolila sam za dobronamerni saveti ,ako sam vas uvredila izvinite.Pa po koji put više
Forumaši ti sve nacrtali 10puta.
Popi rakijicu za tremu i drž se menjača i čvrstog kursa..upravi ga dobro i položićeš
Slab ti bio instruktor kad ovde tražiš savete.
Ajd malo više mašte za nove teme..
možeš ti to.
traži na YouTube, imaš puno videa o polaganju vozackog...Ko je polagao vožnju za B, u skorije vreme,šta i kako ide taj ispit vožnje imam u petak pa ako neko ima volju o tome da priča nek mi da neku smernicu,neki savet .
Znači vožnja, ne tipovanje?Ko je polagao vožnju za B, u skorije vreme,šta i kako ide taj ispit vožnje imam u petak pa ako neko ima volju o tome da priča nek mi da neku smernicu,neki savet .
Potrudi se ako mozes biti opustena.Žao mi je ako se nismo razumeli ,imam tremu i stalo mi je da me razumete ,zamolila sam za dobronamerni saveti ,ako sam vas uvredila izvinite.
Popi rakijicu za tremu i drž se menjača i čvrstog ...Pa po koji put više
Popi rakijicu za tremu i drž se menjača i čvrstog kursa..upravi ga dobro i položićeš
možeš ti to.
Ne nisam nikad izašla na ispit u petak je prvi put ,vatreno krštenje pa tražim sve moguće saveteAko si pala vise puta,batali....
Pokusaj da se opustis sto više, ja recimo nisam uspela odlicno vozim,ali eto taj strah od komisije iza me ubije...Odustala sam od vožnje,mada mozda bih sad mogla pokušati ponovo jer sam starija i mozda bih trebalo pokušati.Ne nisam nikad izašla na ispit u petak je prvi put ,vatreno krštenje pa tražim sve moguće savete
Bolje nadji decka da te vozi to Sam reko I neprilagodjenojPokusaj da se opustis sto više, ja recimo nisam uspela odlicno vozim,ali eto taj strah od komisije iza me ubije...Odustala sam od vožnje,mada mozda bih sad mogla pokušati ponovo jer sam starija i mozda bih trebalo pokušati.
Ima taksiBolje nadji decka da te vozi to Sam reko I neprilagodjenoj
Dobro bar da ti plati taxiIma taksine treba mi dečko
E vis to bi već mogloDobro bar da ti plati taxi

Pa, po ko zna koji put, ali nije i dalje jasno. Odeš u auto-školu, to je početak.Preporučenu od rođaka ili prijatelja-Uplatiš kurs i odeš na te časove. Teorijski je uvek lagan, ali u praksi obara ljude na gluposti jer smatraju da tako u saobraćaj puštaju ljude od nekog poverenje, plus zarađuju na tome.Pa po koji put više
možeš ti to.