Покушај жестоког хибридног напада на нашу земљу

Ma kakve veze ima ovo s životom?! Gledam na FOX, u Kurtijevu teoriju uopšte ne veruju, ljudi samo konstatuju da su očekivano optužili Srbe.

Drugo, da li ti je poznato da je Sandulović najuren iz Đinđićevog obezbeđenja kao ćovek sa poznatim vezama sa mafijom. I da li znaš u kakve je stvari bio upleten? Moralni reper?
Луиђи Бранцини је одавно рекао:"Мафија сарађује и послује искључиво са оним ,ко је на Власти".

Izvini, zar stvarno veruješ da ovo ima veze sa bilo kim osim sa Kurtijem? Msm nije ni čudo, Šolakov N1 se svojski trudi. međutim čak i Klix.ba nije baš previše uveren u ono što N1 (doduše za sada samo na hrvatskom) neprekidno trubi okolo. To da “mora da su Srbi”, to je standardna Kurtijeva naracija.

Kakve veze može da ima ovo s protestima prosvete?! Čak se i sarajevski mediji ograđuju da su u pitanju Kurtijeve tvrdnje, providno je do bola:

Pogledajte prilog 1651067
Ne verujem ja ni sebi, al kako tumačiš ova "čudna" poklapanja, kad god je neki ozbiljnan problem, kad god mu se zaljulja pozicija, desi se nešto na Kosovu? Ja se vodim samo logikom a ne nagađanjima..

Ne verujem ja ni sebi, al kako tumačiš ova "čudna" poklapanja, kad god je neki ozbiljnan problem, kad god mu se zaljulja pozicija, desi se nešto na Kosovu? Ja se vodim samo logikom a ne nagađanjima..
Uvek je moguće naći neku koincidenciju, međutim takvi narativi samo mogu da održe vladajuće lopove još koji izborni ciklus - svaka dosadašnja medijska eksploatacija raznih Šolakovih naracija se opoziciji redom obila o glavu na svim izborima, toga su bili svesni i oni koji su mantrali i o pokradenim izborima posle one katastrofe uz bojkot. To je prvo, a drugo Kurti je to ovog puta izveo toliko očigledno da je i njegovima jasno.

Računa se na isti efekat kad se horski automatski skoči na nastavnika zato što je neko dete uradilo nešto.

Back