OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Vučić je sam otišao na parastos, i tamo su ga srpski navijači gađali sadržajem flaše Vode Vode.
uzvikujući alahu ekber i ubij ćetnika .....
Idi baba spavaj i dupe uza zid obavezno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučić je sam otišao na parastos, i tamo su ga srpski navijači gađali sadržajem flaše Vode Vode.

Ta skandiranja ne konstituišu "atentat," nego samo mržnju građana prema Vučiću.uzvikujući alahu ekber i ubij ćetnika .....
Idi baba spavaj i dupe uza zid obavezno.![]()
Ta skandiranja ne konstituišu "atentat," nego samo mržnju građana prema Vučiću.
Naravno njegove šlihtare kao što su Dragan J. Vučićević to ne smeju da nazovu padom popularnosti, pa zato viču "atentat."
Nije, već postoji ozbiljna pretnja od ISIS-a i njihovog vodjeTa skandiranja ne konstituišu "atentat," nego samo mržnju građana prema Vučiću.
Naravno njegove šlihtare kao što su Dragan J. Vučićević to ne smeju da nazovu padom popularnosti, pa zato viču "atentat."

Па ти сам за себе рекао да си плаћеник.
И онда лажеш о другима да су плаћеници.
Уосталом, свако од нас ради за плату...
Само су неки издајници, као ти...
Naravno, ali ovde nismo imali pokušaj atentata.
Rekli su "Mrš đubre" i tome slično, što je njihovo mišljenje.
A natasa kandic i sonja biserko su objektivne osobe ili to rade zbog nekih visih idealaAu prevodioče, počeo si taktiku onog @dragona, izmišljaš da sam ja nešto rekao, izjavio,
Prevodioče valjda se postavi ta izjava a onda komentariše, ne lagi i ne izmišljaj
Ako si ti nekakav izdajnik ne prebacuj to na sve druge, a i da jesi boli me neka stvar za tim, totalno nebitno
Bitno je da ti smeta kad se dokaže da je neko plaćenik pa ga onda braniš napadajući druge, prevodioče nikad da se uozbiljiš, nikad
Evo Neglezi se već oglasili. Vučića napali Srbi, na kraju će ispasti da je Vučić još napao sve ljude na skupu. Još kako naši ovde tvrde Srbi su krivi za sve pa i za napad na premijera Srbije...Službe će sve otkriti
...ovakav dokument mogu ja sad da napravim i postavim da tebe placaju vanzemaljci, sve sa njihovim pecatom i potpisomSamozvani expert za terorizam je obični exspert za laganje iz koristoljublja
Ekskluzivno: Otkrivamo ko i koliko plaća Dževada Galijaševića da širi laži o Bošnjacima
Portal Faktor.ba u posjedu je dokumenta koji konačno zvanično potvrđuje ono što se manje-više godinama zna - da je samoproglašeni "ekspert za borbu protiv terorizma" Dževad Galijašević srpski plaćenik zadužen da širi laži o Bošnjacima.
Galijašević je za svoje “ekspertske analize” o terorizmu i ekstremizmu, koje pokušava podmetnuti Bošnjacima i njihovim političkim predstavnicima, debelo plaćen. “Ekspert” iz Moševca kod Maglaja za svoje izmišljotine, koje redovno završavaju na naslovnicima medija u bh. entitetu Republika Srpska i Srbiji, mjesečno je primao po 2.700 KM!
Naručilac posla je – otkriva Ugovor o djelu, koji je u posjedu portala Faktor.ba – Republički centar za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica, na čijem je čelu Milorad Kojić.
Ugovorom o (ne)djelu precizirano je tačno koji su Galijaševićevi zadaci. Možete ih pročitati u članu 1 Ugovora.
Posebno je zanimljiv član 5, u kojem se navodi da će direktor Centra vršiti “kvalitativni i kvantitativni prijem poslova”, te da je “izvršilac dužan da odmah postupi po njegovim eventualnim primjedbama”. U prevodu, Galijašević će pričati sve što mu Kojić naredi.
Zbog svega što je radio i radi plaćenik Galijašević, nije bilo nikakvo iznenađenje da se oglasio u banjalučkim medijima, kako bi pružio podršku potpredsjedniku Federacije BiH Mirsadu Kebi, koji je, iako se to činilo nemogućim, uspio na momente da nadmaši i samog “eksperta iz Moševca”.
Mnogi su skloni vjerovati da su “dokazi i dokumentacija” kojima maše Kebo dobijeni upravo od Galijaševića, odnosno Kojićevog centra čiji je on plaćenik.
(E. H. / Faktor.ba)http://faktor.ba/ekskluzivno-otkriv...evada-galijasevica-da-siri-lazi-o-bosnjacima/
Ima još puno o ovom plaćeniku na : http://www.vlasenica.info/index.php...nici&catid=40:friske-vijesti-z-bosne&Itemid=2
Pokazalo se na komemoraciji da je veto opravdan. Jer rezolucija za genocid ne doprinosi miru već mržnji i ratu. Rusi su bili u potpunosti u pravu, jedino što se takav stav ne svidja onima koji vode ISIS, jer im je potreban upravo rat. Tako barem Obama tvrdi, da obućava teroriste i sam ISIS. Evo ako neveruješ psolušaj opet iz njegovih iusta...Pa da. Utvrđeno je da su ga najurili srpski navijači iz Raške Oblasti, jer su bili uvređeni njegovim traženjem veta na osudu te iste Srebrenice.
Sve će saznati
uzvikujući alahu ekber i ubij ćetnika .....
Idi baba spavaj i dupe uza zid obavezno.![]()
Evo Neglezi se već oglasili. Vučića napali Srbi, na kraju će ispasti da je Vučić još napao sve ljude na skupu. Još kako naši ovde tvrde Srbi su krivi za sve pa i za napad na premijera Srbije...
Дејли мејл: Вучић бежао од разјарених Срба!
Nije rekao da su ga napali, rekao je da su u jednom delu na početku skandirali protv Vučića. Ne izvrćite činjenice, ubi četnika, ubi srbina uzvikivali su poturice koje su ha i gadjali raznim predmetima i pokušali da ga ubiju....Sam je Vučić reko da su ga napali navijači iz Srbije
Nije rekao da su ga napali, rekao je da su u jednom delu na početku skandirali protv Vučića. Ne izvrćite činjenice, ubi četnika, ubi srbina uzvikivali su poturice koje su ha i gadjali raznim predmetima i pokušali da ga ubiju....
Pa imaš i u Srbiji muslimane. Oni su zgroženi Vučićevim izjavama da će za jednog oficira ubiti 100 rodoljuba.Nije rekao da su ga napali, rekao je da su u jednom delu na početku skandirali protv Vučića. Ne izvrćite činjenice, ubi četnika, ubi srbina uzvikivali su poturice koje su ha i gadjali raznim predmetima i pokušali da ga ubiju....
Pa imaš i u Srbiji muslimane. Oni su zgroženi Vučićevim izjavama da će za jednog oficira ubiti 100 rodoljuba.
Moramo respektovati glasačko pravo svih državljana Srbije, uključujući Rašku.
Nije rekao da su ga napali, rekao je da su u jednom delu na početku skandirali protv Vučića. Ne izvrćite činjenice, ubi četnika, ubi srbina uzvikivali su poturice koje su ha i gadjali raznim predmetima i pokušali da ga ubiju....
Samozvani expert za terorizam je obični exspert za laganje iz koristoljublja
Ekskluzivno: Otkrivamo ko i koliko plaća Dževada Galijaševića da širi laži o Bošnjacima
Sam je Vučić reko da su ga napali navijači iz Srbije