Pokusaj Hrvatske da uspostavi kulturnu dominaciju nad Srbijom

Samo totalni analfabeta moze reci da HRvatska zeli uspostaviti kulturnu dominaciju nad Srbijom. Tamo je goruci problem sto je Srbija uspostavila kulturnu dominaciju. Tamo sve vrišti od srpskih narodnjaka, kako oni to nazivaju "cajke", ali i srpskih filmova. Prema tome, glupost neopevana.

Hrvatska ni u kom smislu (kulturnom, vojnom, ekonomskom) ne moze da naudi Srbiji. Oni su suvise impotentna nacija, koju mrzimo samo zbog Oluje (ne cak ni zbog ustaskih pokolja iz cetrdesetih). Medjutim, Oluja je sasvim logicna stvar. Nismo mogli od njih ocekivati da kazu KRajini: "Krajino, evo ti nezavisnost". Naravno da su taj deo svoje teritorije zeleli da povrate u ustavni okvir, pa uradili sa njom isto sto bi mi uradili sa Kosovom da ih ne stiti Zapad.

Nama veca opasnost preti od ALbanaca i Bosnjaka, tacnije muslimanskih naroda. Oni mogu da naprave dosta, dosta sranja srpstvu i na to treba obratiti paznju. A sa Hrvatima se treba pomiriti, jer niti oni nama mogu, niti mi njima mozemo da naudimo.

sta se cudite?

naprdnjacima i blazenom vodji njihovom, niko od bardova ne odgovara, kojo, sergej... lane gutovic... odgovaraju mu samo poslusne podguzne muve koje se prodaju za svoj interes poput ristovskog, i onda za takve zime nema...

pa posto mu nasi veliki umetnici ne pruzaju podrsku, naprotiv, on je eto u stanju da finansira projekte makar u njima glumio i najveci umetnicki sljam, poput rvata, za koje znamo da im je gluma ocajna i da od raspada su imali kvalitet slican meksickim serijama...

sve je u tome, sta se koji kur.ac cudite...

ceo projekat prolazi ako reditelj i scenarista nisu protiv vodje...

sve je pretvorio u svoju sprciju

Necu nikad zaboraviti svoje suze prolivene uz ovaj crtac

- - - - - - - - - -

Postojao je i drugi deo, Carobnjakov sesir gledao sam ga na Testeri u zabavistu... nastavak ovog crtaca. Ali ovaj je remek delo

Srpski kulturno civilizirani krug i dojam u crtacu, ocituje se u HRASTU, ili pravoslavnom zapisu....divno. Ja sam stariji, reci cu unucima, kada poodrastu da odgledaju crtaci.

Back