POKS: U vodi u Novom Sadu pronađene nematode, tražimo ostavku direktora Vodovoda

Pacovi sve rade što mogu da smene vlast i uspostave marionete tipa koštunice, djindjića tadića i ostale ubice naroda...
али опет ако је истина морају да сносе одговорност , мени је несхватљиво да у Аранђеловцу долазе и заврћу водовне цеви ноћу и праве кварове а радници их ујутро санирају и тако месец дана .

Лето је , вода се троши , рестрикције су неизоставне , али наравно да асвако мора да сноси одговорност за оно што ради , ако не ради посао добро , оставка а лопова има у СНС и те како и они су ти који користе свој положај и штете народу ..држава и народ изнад сваке странке и страначког интереса

Баш је интересантно што се ради широм Србије , шалу на страну , нпр у Аранђеловцу саботирају водоводну мрежу , заврћу цеви и онда шире панику и незадвољство , постављају мапе градова у којима је" проблем" са водоводом и то се ради наменски
Mora biti da je tako kako ti kažeš...i još zavežeš maramu da ne čuješ ništa, što je sigurno sigurno je. ;):cool:

али опет ако је истина морају да сносе одговорност , мени је несхватљиво да у Аранђеловцу долазе и заврћу водовне цеви ноћу и праве кварове а радници их ујутро санирају и тако месец дана .

Лето је , вода се троши , рестрикције су неизоставне , али наравно да асвако мора да сноси одговорност за оно што ради , ако не ради посао добро , оставка а лопова има у СНС и те како и они су ти који користе свој положај и штете народу ..држава и народ изнад сваке странке и страначког интереса
Pa valjda ti je jasno da ovi poksovci nemaju moral i ne smeta im da budu SNS i rade štogore to bolje? Valjda je jasno da kada rušiš vlast, a radiš u državnoj službi gde te postavili kao korisnog idiota sve radiš štogore to bolje?
Kako se bude pravosudje oslobadjalo biće hapšenja, nevažno kojoj partiji pripadaju...Je l ti jasno da su 50 godina na vlasti i u državnim službama ljudi školovani da rade protiv naroda? Bili komunisti, pa socijalisti, pa julovci, ali svi rade po naredjenju jer su plaćeni da slušaju.

Баш је интересантно што се ради широм Србије , шалу на страну , нпр у Аранђеловцу саботирају водоводну мрежу , заврћу цеви и онда шире панику и незадвољство , постављају мапе градова у којима је" проблем" са водоводом и то се ради наменски
Cela srbija nema vodu leti ovo je samo eskaliralo jer su velike suše i žege. Što naravno vama botovima ne znači ništa.

Nije to jedna strana, to samo pokazuje koliko je svaki Srbin spreman da zatruje sve sto mu je dostupno da istera ono sto mu je volja...
Litijum, voda, sume, vazduh, paljenje...hocete radioaktivno hocete isipanje otrova usred vuka kroz dno kombija a ispod je kanalizacioni saht...kao u filmovima a opet je u 7 ujutro po danu....

BIA ima druge zadatke, to nije posao za nju...javna bezbednost, to vise ne postoji....
Jel ovo udar na predsednika nije, onda BIA nije ni obavestajno ni kontraobavestajno obavezna da to pretrazi..

Eto tako ti zivi Srbija...
Za koga si....aa evo ti bure , sipaj tamo kod tebe...ma neki otpad od lepkova...

Cela srbija nema vodu leti ovo je samo eskaliralo jer su velike suše i žege. Što naravno vama botovima ne znači ništa.
Zanimljivo je sledece...
Ja znam mesta koja sigurno mogu da imaju vodu...
Zasto , imaju akumulaciju ili plodonosne izvore koji ne presusuju , planinski su ...
A opet pre 10 dana su imali nestasicu vode..

Obavestenje, pukla cev i to glavna vodovodna...
Ja pitam kako pukla usred leta...pa eto pukla pa se narucio deo iz kine, pazi deo iz kine, pa se ceka mesec dana pa nema vode....koliko 15 dana..
I sad ja treba da budem Srbenda, tj prvosrbijanac, ovaj forumas, ovaj , kao vi i da se pravim da je to eto tako slucajnost..

Jos znam koliko su cevi betonske oversized, tj napravljene da mogu da proture potrosnju koja je 5x veca od trenutne...ne valja ni to , kad pravis takve vodovode...mora da smisljaju radove na potezu cevovoda i da slucajno slome betonsku cev...

I posle Srbi em profesionalni em patriote...e jeste ali samo oko kolutica izmedju dva guza..

Srbi su sad kao kinezi , prodace dupe samo da se domognu para i onda naravno zabole ih tuki za zivotnu sredinu , samo eto da ne bude bas toliko ocigledno otrov kao Jadar..
Ali pre ili kasnije ce se videti koliko su spremni da zatruju sve prirodne izvore vode, ups to su vec uradili uvodjenjem vodovoda pre kanalizacije, pa unistenje potoka i reka, ups to je vec uradjeno hidroelektranama koje su pregradne, a ne nekog drugog tipa..

Obično sa ovakvim sušama idu i veliki požari, dovoljno je grom da krkne u drvo i gotovo. Ja gledao svojim očima posle se danima mučili da ugase bilo ko na filmu. Leteli avioni, helikopteri, cisterne jure.
To oko pozara , ja sam osmislio nacin kako se to sprecava, ebiga bio sam na letovanju 2 meseca spec pripreme na mestu gde stalno izbijaju pozari , sami od sebe...i razmisljam kako da se to resi i pogledam malo da li to funkcionise i funkcionise..

Ali posto znam i CG a znam i Srbijance, to je smesno da se ja tu nesto trpam, osim sto sam probao tu na lokalu da izguramo to , naravno prica, nemamo mi za to para, a ne treba nesto puno para , moze na sivo , da sami koriste svoje komunalne radnike...

Tako da ...kao i sve i oko toga digoh ruke...

A radi posao sistem, samo nije za Srbiju , ni za CG jos manje..
U australiji imaju jedan slican sistem, ali je slican, mali detalj je razlika a ne znam zasto je taj detalj razlike...da li nije im blizak, ili se nisu setili..

Mislim da treba da se radi ovako...
Sacekas da se desi pozar pa objasnis kako je moglo da se spreci...
Da posle bitke svako je general..tako ce reci , ali neka...
Desi se poplava, napises kako je moglo da se spreci...
Opet isto , lako je posle bitke, ali svejedno napises..

I tako serendas stalno posle bitaka, jer ti vidis i pre bitaka ali tada si neprijatelj , a posle bitaka si samo seronja...Dve stvari se mogu desiti....jedno je da shvate da ima jako puno mesta koje mogu da se sprece pre bitaka, ili da pocnu da ocekuju izvestaj kako je neka nova katastrofa mogla da se spreci, pa da se u glavi klade da li je ovo ili ono...
U oba slucaja raste svest u tim bandoglavim glavama..

Sve ostalo je sukob prema tebi , tj tebi se ne isplati...

A ovako moze biti samo sukob jednoumlja tj cuti bre ne podsecaj koliko smo glupi...
A to je mac sa dve ostrice, jer kad nekom izgine dete ili porodica u pozaru , pa kad se nekom udavi rodjak u poplavi , pa kad neko od trovanja vodom dobije zuticu , svi ti jednoumnici koji pozivaju na cutnju polako gube moc....

Jednoumlje trazi od nas da cutimo i pustimo da Vucic kopa litijum....
Trazi i preseljenje sajma i mozda i zvezdinog i partizanovog stadiona....
Pa ceo potez oko aerodroma....
Voda iz Makisa, to je sad pisha...imacemo vodu iz Jadra...nova tehnika....antidepresivna...salim se najludje je ocekivati da ce u toj vodi biti litijuma, to se trazi toga sigurno nece biti u otpadnim vodama..

To oko pozara , ja sam osmislio nacin kako se to sprecava, ebiga bio sam na letovanju 2 meseca spec pripreme na mestu gde stalno izbijaju pozari , sami od sebe...i razmisljam kako da se to resi i pogledam malo da li to funkcionise i funkcionise..

Ali posto znam i CG a znam i Srbijance, to je smesno da se ja tu nesto trpam, osim sto sam probao tu na lokalu da izguramo to , naravno prica, nemamo mi za to para, a ne treba nesto puno para , moze na sivo , da sami koriste svoje komunalne radnike...

Tako da ...kao i sve i oko toga digoh ruke...

A radi posao sistem, samo nije za Srbiju , ni za CG jos manje..
U australiji imaju jedan slican sistem, ali je slican, mali detalj je razlika a ne znam zasto je taj detalj razlike...da li nije im blizak, ili se nisu setili..
Tu je ključ da se što više prostora pokrije toplotnim kamerama koje automatski alarmiraju vatrogasce. I naravno redovno krčenje požarnih puteva itd. Ima to već odavno.

https://n1info.rs/vesti/poks-u-vodi...-nematode-trazimo-ostavku-direktora-vodovoda/

POKS: U vodi u Novom Sadu pronađene nematode, tražimo ostavku direktora Vodovoda​

VESTI Autor: FoNet 19. avg 202413:54 93
1705081599-poks-750x422.png
N1
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zatražio je danas ostavku direktora novosadskog Javnog komunalnog preduzeća (JKP) Vodovod i kanalizacija Uroša Lončara i hitnu sednicu Skupštine grada zbog pronađenih valjkastih crva "nematoda" u vodi za piće, štetnih po zdravlje.

Osim smene i rasprave u Skupštini grada Novog Sada, POKS je zatražio u saopštenju od policije i tužilaštva da ispita ceo slučaj i utvrdi krivičnu odgovornost pojedinaca u Vodovodu i kanalizaciji koji su nemarom ugrozili zdravlje Novosađana.
Ta partija je kao dokaz priložila skrinšot poruke na Vajber grupi rukovodilaca JKP u kojoj se potvrđuje da voda nije ispravna za piće tako što jedan od rukovodilaca, koji je i član Srpske napredne stranke, navodi da su nađene „nematode“ u vodovodu.
Tekst poruke Radovana Radojčića, rukovodioca u JKP Vodovod i kanalizacija“ koju je na Vajber grupi objavio glasio je: „Poštovane kolege obraćam vam se na osnovu informacije od epidemiologa dr Sanje Bjelović iz Higijenskog. Ona tvrdi da su biološke analize naše vode neispravne (pronađene su ‘nematode’) kako u Higijenskom tako i kod nas u pogonu. Ona kaže da je molila naše na Fabrici da tokom vikenda pokušaju da normalizuju kvalitet vode i ako ‘nematode’ ne nestanu moramo hitno javno proglasiti vodu tehničkom“.

On pita i da li to znači da će se preko vikenda „raditi u ogromnoj količini hlor“, da „kažemo bar deci da ne piju vodu za vikend“, kao i zašto niko iz menadžmenta nije obavešten.
ok ,sve prituzbe zalbe da se provere!

a koji poks ? ovaj ciji je predsednik u intimnoj vezi sa proustaskom srbomrziteljkom i nejvecim srbomrscem ANOM LALIC koja kaze da vojvodina nije srbija! koja urla da se zalaze za cepanje srpske nacije i stvaranje vojvodjanske....

jel taj POKS ?

E NABIJEM JA TAJ POKS

Kritikovala političara, pa završila u vezi s njim: Kako je Ana Lalić Hegediš od ekstremne levičarke postala intimni prijatelj monarhiste​

1724164892839.png

ok ,sve prituzbe zalbe da se provere!

a koji poks ? ovaj ciji je predsednik u intimnoj vezi sa proustaskom srbomrziteljkom i nejvecim srbomrscem ANOM LALIC koja kaze da vojvodina nije srbija! koja urla da se zalaze za cepanje srpske nacije i stvaranje vojvodjanske....

jel taj POKS ?

E NABIJEM JA TAJ POKS

Kritikovala političara, pa završila u vezi s njim: Kako je Ana Lalić Hegediš od ekstremne levičarke postala intimni prijatelj monarhiste​

Pogledajte prilog 1596489

Тај који ви деца и унуци комунизма убацујете.

Опет ти не ваља покс или било која друга странка, а уствари своје убацујете по свим странкама и покретима, па провокатордки пљујете

Poslednja izmena od moderatora:

Back