Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 87.885
да, осећам се евентуалноNi kolega @Dе Sisti se ne oseca nesto dobro![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да, осећам се евентуалноNi kolega @Dе Sisti se ne oseca nesto dobro![]()
A, mislis to?Pa sta je guranje LGBT-a propagande,sta je zakon koji je progurala Goca Comic itd..
Predsednica Skupštine uklonila logo USAID-a sa sajta Skupštine. Kaže: "Ne mora tu stajati za vek i vekova." Interesantno da se baš sada toga setila.Pa i ja se to pitam.
Ovih dana se ponasaju bas kao pravi krivci, sve nesto nejasno i uzurbano, ali sto je najgore, to osecanje prenose i na obican svet.
Pa ja koliko znam, ona je radila za NALED, sto je isto neka vrsta finansiranja sa zapada, i koliko znam to je bilo oko vetroparkova, sada se toga stidi, stvarno ne razumem.Predsednica Skupštine uklonila logo USAID-a sa sajta Skupštine. Kaže: "Ne mora tu stajati za vek i vekova." Interesantno da se baš sada toga setila.
Pa ko je glasao u skupstini,onaj ko ima vecinu tj.sns...A, mislis to?
Ali nije mogla ona da ga sama progura, neko je tu glasao. Mada sad sam i zaboravila koji je to zakon.
Na kraju ce da ispade da im je diler sipao USAID u pice...Predsednica Skupštine uklonila logo USAID-a sa sajta Skupštine. Kaže: "Ne mora tu stajati za vek i vekova." Interesantno da se baš sada toga setila.
Pa sta je guranje LGBT-a propagande,sta je zakon koji je progurala Goca Comic itd..
Zato i kazem da je pravo mesto studentima, i gradjanima ispred Skupstine, da se ne donose losi zakoni, a ovo oko USAID-a je samo nagadjanje za sada, ali neka se rasvetli ako je ostalo nesto skrveno, nemam nista protiv.Pa ko je glasao u skupstini,onaj ko ima vecinu tj.sns...
Na kraju ce da ispade,da im je diler sipao USAID u pice...
![]()
Kakvo nagadjanje,objavljeno zvanicno...Zato i kazem da je pravo mesto studentima, i gradjanima ispred Skupstine, da se ne donose losi zakoni, a ovo oko USAID-a je samo nagadjanje za sada, ali neka se rasvetli ako je ostalo nesto skrveno, nemam nista protiv.
I jos mu greskom uplatio koje milionce na racun u banci...Neko podmetnuo licnu kartu i dokumente o USAID finansiranju Vlade Srbije...
...
Osim što je Poks nešto rekao, gde je dokaz da je tačno to što je rekao, neki dokument, nešto? Znači Poks može reći da kobasice rastu na drveću i mi treba da im verujemo?...
I onda se neki pitaju odkud Ministrima i Predsednicima pare za skupa odela, patike, torbice, cipele...
ПОКС: Од 900 милиона долара помоћи Ју-Ес-Ејд-а, Влада Србије узела 850
https://srbin.info/politika/poks-od-900-miliona-dolara-pomoci-usaid-vlada-uzela-850/?lang=lat
http://www.nspm.rs/hronika/poks-od-900-miliona-dolara-pomoci-ju-es-ejd-a-vlada-srbije-uzela-850.html
...
Znači stvarno kao što sam rekao da je budžet punjen iz ino donacija konkretno Ameri. Jbt šta je $n$ napravio da ne bismo imali ni za kiflu kao narod. Kako je dignuta plata sa 20 000 na 50 000 minimalac? Sve trpali sebi i prali na puteve i renoviranja koja su radili extra fušerajski....
I onda se neki pitaju odkud Ministrima i Predsednicima pare za skupa odela, patike, torbice, cipele...
ПОКС: Од 900 милиона долара помоћи Ју-Ес-Ејд-а, Влада Србије узела 850
https://srbin.info/politika/poks-od-900-miliona-dolara-pomoci-usaid-vlada-uzela-850/?lang=lat
http://www.nspm.rs/hronika/poks-od-900-miliona-dolara-pomoci-ju-es-ejd-a-vlada-srbije-uzela-850.html
...
I jos mu greskom uplatio koje milionce na racun u banci...
![]()
Sta je tacno objavljeno zvanicno i gde? Nisam u toku.Kakvo nagadjanje,objavljeno zvanicno...
Ma gde se stidi?Pa ja koliko znam, ona je radila za NALED, sto je isto neka vrsta finansiranja sa zapada, i koliko znam to je bilo oko vetroparkova, sada se toga stidi, stvarno ne razumem.
Kao lojalisti,skidace ti od plate do kraja zivota pare kako bi mogli da vrate ono su nazadnjaci dobili od USAID-a....Osim što je Poks nešto rekao, gde je dokaz da je tačno to što je rekao, neki dokument, nešto? Znači Poks može reći da kobasice rastu na drveću i mi treba da im verujemo?
Da podvučem, ja ne znam da li je to istina ili ne, ali ovako slepo verovanje, samo zato što su izneli nešto kompromitujuće za SNS je tragikomično.
Pa sto je kako kazes, povukla taj neki transparent sa Skupstine? (mada mu tu ako je tacno, nije ni bilo mesto).Ma gde se stidi?
Brnbićeva je naglasila je da je ona bila jedan od osnivača NALED-a, ali da nikad nije radila u NALED-u, već je bila u Upravnom odboru NALED-a.
"I toga se ne stidim i time se ponosim."
Nasa vlada je "srpska" vlada , neće strane ambasade birati vladu.