POKRET „ZEITGEIST”

monada

Primećen član
Banovan
Poruka
681
http://www.sk.co.yu/2009/08/skkf01.html

"Dokumentarni film Pitera Džozefa „Zeitgeist”, koji je većini internet korisnika postao poznat ne kada je uploadovan na zvanični sajt (www.zeitgeistmovie.com) u junu 2007. godine, već nekoliko meseci kasnije, postao je legendaran kada je na sajtu Google Video pogledan više od 50 miliona puta! S obzirom na to da je tokom naredne godine upriličeno nekoliko javnih projekcija, da je preveden na 24 jezika, kao i da se priča o filmu u međuvremenu širila po blogovima i forumima na Internetu, smatra se da je „Zeitgeist” do sada pogledalo oko 100 miliona ljudi. Film se bavi „socijalnim pitanjima”, tačnije religijom, bankarskim sistemom i teorijama zavere vezanim za događaj poznat kao 9/11. Popularnost ovog filma dovela je do pojave sledećeg Džozefovog filma „Zeitgeist: Addendum”, koji je moguće preuzeti sa oficijelnog sajta od oktobra 2008. godine. U potpunosti zamišljen kao nastavak prethodnog, film se fokusira na pitanja usko vezana za ljudsku prirodu i njene posledice, efektivno nudeći i moguće rešenje gorućih problema moderne civilizacije (rat, siromaštvo i korupcija) u vidu socijalnih promena kao što su bojkot banaka, vojske, ignorisanje vesti... Dok su oba filma „razapeta” od strane mainstream štampe, online mnjenje i ljudi širom sveta oberučke su prihvatili nove ideje koje film nudi, osnivajući čak i pokret „Zeitgeist”, koji se zasniva na fundamentalnostima života i prirode, u potpunosti ignorišući politiku, religiju i nametnute ideologije civilizacije."
(Iris Miljković)​

(R)EVOLUCIJA JE POČELA! (Hvala Bogu :hahaha:)
 
Poslednja izmena:
..Zavjere zaista jesu svuda oko nas, malo sam se bolje upoznala s nekim stvarima i situacijama koje nam "NEKI" serviraju pod brk.. !

Americki blizanci, novcanice dolara, postojanje reptilskih pretvorba,izmišljanje bolesti.. testovi... ma čudo!
Zaista se treba zapitat..
 
Covjek se - pogotovo s ovih prostora - uvijek moze sa smijeskom zapitati - koliko ce se jos u buducnosti znanstvenici vracati na Nikolu Teslu i njegov rad. ;)

Kakogod - mitolog David Talbot i fizicar William Thornhill u svojim su razlicitim poljima istrazivanja slijedili slicne tragove te se igrom sudbine i konferencija susreli u zajednickom radu.
Iz tog rada stvorena je knjiga ''Thunderbolts of the Gods'' i zamah za jednu novu teoriju, jednu novu kozmologiju koja bi mogla zauvijek promijeniti nase sadasnje stajaliste o svemiru.
Ovo je adresa njihove stranice:

 
I Nikola Tesla je bio uvjeren da sve planete rastu - kako je napisao u Herald Tribuneu 1935. - ''Kondenzacija primarne supstance se odvija konstantno, po dokazanom mjerilu, jer ja sam to utvrdio eksperimentima koji odaju bez ikakve sumnje da Sunce i druga nebeska tijela stalno rastu u masi i energiji te da u konacnici moraju eksplodirati vracajuci se primarnoj supstanci.''

preuzeto sa:

 
Suviše sam lenja i nedisciplinovana da se držim uputstava o zdravom životu ali ne može da škodi pročitati ponešto o tome. Knjiga je besplatna, pa koga interesuje... U svakom slučaju, mislite i o tome ;)

 

Back
Top