Покрет "Увек за Србију" дискриминисан у свим медијима

Pokojni otac mi je bio na studentskim protestima 1968. Sve je išlo ka nečemu dok im se nisu pridružili baba-Mićun i Vuk.Nakon toga,protesti bivaju razbijeni iznutra,a zatim i od policije-spolja.Policija je mnoge ljude sa prodesta unakazila i iskrivila.Nakon toga, pomenuta dvojica avanzuju državne službe i poslove za privilegovane. Tako je počelo...
A,inače, Vuk se u srednjoškolskim danima u Zrenjaninu prosipao kao neki desničar i ravnogorac. Bacao kukuruz po učionici za Božić,kada je to mnogima bilo nepoznato itd. Po odlasku na studije biva vrbovan.Pica sa 2 lica ceo život
Pa... :rotf:

Ovi ne izlaze na izbore ali ti ostaju valjda Basta i Srbija na zapadu.
Ма ти се Словину за мене бригај. Ако "Србија на Западу" недајбоже буде осујећена да преда потписе јер ваши нотари имају задатак да раде против праве опозиције, гласаћу за неку од оних бројних странака мањина које сигурно излазе на изборе јер је прописани број потребних потписа за њих далеко мањи и пошто представљају мањине ваши нотари не смеју да их заебавају, а залажу се за улазак Србије у НАТО шта је мени као Србијанцу у овом часу примарно.

Брини се ти Словину да ли ће твој омиљени лажни опозиционар Поздерац да пређе цензус јер су га сви попишали :hehe:

Покрет "Увек за Србију" дискриминисан у свим медијима

Pogledajte prilog 1430865Pogledajte prilog 1430866Pogledajte prilog 1430867

~ АУТОРСКА ~

Покрет за Увек за Србију, оличен у доајенима политичке Зорани Михаиловић, Драгану Шормазу и Станислави Пак, а којима ће се ускоро како чаршија прича прикључи и краље тргова из деведесетих Вук Драшковић, дискриминисан је како од режимских, тако и од опозиционих медија. То је зато што се они боре да Србији буде боље. А то може бити само ако Србија уђе у НАТО! Нема Србији живота без чланства у НАТО. Чланство у НАТО-у је кључно. Оно је важније од чланства у ЕУ. Европска комисија ће само један дан да одлучи улазите Балканци у ЕУ. А ми на врата клуба, а онај на вратима, "а где вам је чланска карта?" "Каква чланска карта, ми смо кандидати?" "Ма бре не питама те за то, да ли имате чланску карту НАТО клуба" " Па нисмо дошли у НАТО, ми ... " Тешка непробојна врата се затварају пред носом. Онога унутра пита колега кога си то вратио? Овај му одговара ма неки Кинези.

Ја мало карикирам али тако ће да бидне. Али са овим људима на власти неће нам се то десити. Зато ја нећу гласати за Зелено-Леви Фронт иако су и они и ја за Корбина. Само што ја хоћу да левичарим у истом клубу где је и Корбин. А они нека левичаре са Ђидом и Ћутом у кинеској "Србији".

Зато је овим људима забрањено да гостују било где на тевеу.
Комшија, па ја када сам давно рекао да си ти сендвичар, био сам у праву. Свако ко буде гласао за комби странке, које неће прећи цензус, као што је и ова твоја НАТО комби странка, коју је АВ измислио да би отео опозицији 0,5% гласова, па са неком другом странком рецимо са Јеремићем 1%, сви ви гласате за режим.

1700008841775.png

Шормаз: Вучић ће да капитулира, то ће бити крај Милошевићеве Србије, а Бањалука тада ...

Back