Покрет социјалиста и итд..

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Читам колумне овог покрета немам проблема са њима.Само ова партија се окреће како ветар дува нема свој став .Дува у ветар !

Гледам њихов програм који је заснован на марксистичком гледишту на свет ,као да читам Стаљина или Маркса и Лењина .

Само што је њихов идејни вођа Тротцки човек који је лупио шамар комунизму
и радио на томе да га уништи.Бар су њега смело надлепили на свој сајт .

Зашто се плаше да јасно назначе оне који им представљају инспирацију ,није тема само о овом покрету негу низу сличних који се плаше да спомену име Стаљина

Зашто толика у Србију још увек страх и зебња према Стаљину ?

Не знам шта ви мислите о овој партији ја само сматрам да се ради о гомили кукавица који своје ставове увијају у шаренило и своју борбу не смеју да назову правим именом.

Баш ме интересује мишљење политичких аналитичара крстарице ако такви постоје:think:

Да вам помогнем цитиран је Стаљин односно њего говор украден и налепљен на сајт ових назови социјалиста.

Као највише и неодвојиве вредности, програмски, ПС истиче, у дугој традицији левице и радничког покрета присутне, три основне вредности: слободу, правду и једнакост.
Као што нема слободе за сваког без правде и једнакости за све, тако нема ни једнакости за све изван правде и слободног избора за сваког. Слобода, правда и једнакост не само да су међусобно условљене, већ и социјално функционишу слично принципу спојених судова. Оно што се садржајно и формално одузме у социјалном утелотворењу једне од ове три вредности, нужно повлачи смањивање присуства друге две вредности, али не и обрнуто. Због тога ће се ПС супротстављати свим оним политичким субјектима који ће доктринарно и практично настојати било да смање укупно друштвено достигнут степен слободе, правде и једнакости, или да фаворизују једну на рачун друге две вредности.

Зашто се повезивати са речима великог Стаљина и још про томе кукавички се истог игнорисати.Зар постоји партија која себе назива левицом без човека који је радницима дао право гласа.Зар постоји радник и роб који своју снагу није узео из цитата и речи великог Стаљина.

Све док не престану негирати Стаљина и игнорисати а при томе користити његову политику и борбу биће нула бар за мене.

Ако упоште постоје политички аналитичари на овом форуму желела бих њихово мишљење.

Back