Pokret Ne davimo Beograd izabrao rukovodstvo

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
1603231495485.pngPokret Ne davimo Beograd izabrao rukovodstvo

Na izbornoj Skupštini inicijative „Ne davimo Beograd“ u najviši organ pokreta „Malo veće“ što je ekvivalent predsedništvu političkih stranaka, izabrani su Natalija Simović, Dobrica Veselinović, Radomir Lazović, Robert Kozma i Biljana Đorđević.


Pokret Ne davimo Beograd izabrao rukovodstvo 1


Piše: Beta 20. oktobra 2020. 22.39 Izmenjeno: 22.51

Kako je saopšteno, za koordinatora Političkog saveta izabran je profesor Đorđe Pavićević, a izabrani su i članovi i članice Nadzornog i Etičkog odbora.
Na Skupštini su usvojeni i principi moguće saradnje sa drugim političkim organizacijama, a glavni fokus saradnje i dalje ostaje u okvirima Građanskog fronta sa autentičnim lokalnim pokretima.

„Ne davimo Beograd“ će saradjivati samo sa programski bliskim organizacijama i pojedincima koji u prošlosti nisu radili protiv javnog interesa ili imali vodeću ulogu u siromašenju i destrukciji našeg društva.

Na skupu je rečeno da je insistiranje na jednoj izbornoj koloni kontraproduktivno, jer zbog neprincipijelnih savezništava više odbija nego što poziva gradjane da u budućnosti izađu na birališta.


linkБорба за повратак социјалистичког односа према граду као заједници обичних људи, данас је насушна потреба. Грађани су препознали тај рад у активностима Иницијативе Не Да(ви)мо Београд. И зато видимо ренесансу Жуте патке!
 

Top