pokret 1389, Obraz, Ustase i svi ostali koji ne zele u EU

Mali_Oglasi

Aktivan član
Poruka
1.887
Nedavno gledajuci neke video klipove vezane za Gotovinu, zapanjio sam se kada sam video koliko ima slicnih slogana izmedju Ustasa i ovih srpskih pokreta...

Da se razumemo, nemam nista protiv ovih 1389 koliko imam protiv Ustasa...

Pa da krenemo redom...

Svet je protiv Srbije??? Pitam se gde su oni bili kada je bio rat na Kosovu??

Pitanje za sve, da li ce da lete glave gradjana Srbije koji ne misle kao OVi?? Veoma me pocecaju na jugoslovenske kumuniste...

Pogledajmo sada Ustase....

Da li je Srbiji mesto sa USTASAMA ili u EU???

Mozda gresim, ali takav utisak sam stekao....

Nedavno gledajuci neke video klipove vezane za Gotovinu, zapanjio sam se kada sam video koliko ima slicnih slogana izmedju Ustasa i ovih srpskih pokreta...

Da se razumemo, nemam nista protiv ovih 1389 koliko imam protiv Ustasa...

Pa da krenemo redom...

Svet je protiv Srbije??? Pitam se gde su oni bili kada je bio rat na Kosovu??

Pitanje za sve, da li ce da lete glave gradjana Srbije koji ne misle kao OVi?? Veoma me pocecaju na jugoslovenske kumuniste...

Pogledajmo sada Ustase....

Da li je Srbiji mesto sa USTASAMA ili u EU???

ipak smo mi braca:)
:))))))))))))))))

Jedan od boljih pokazatelja da je globalizam dobar je da su sve nacionalisticko-sovinisticke skupine na svetu protiv njega.

Oni su nesto poput Arkana i Velje Ilica, najbitniji reperi za moral (u smislu, da SVE sto oni misle da jeste moralno, nije moralno)

Чудно, па зар није ЕУ давала ветар у леђа шовинистима у Југославији?

EU, Amerika, masoni i ljudi reptili. Svi su krivi osim onih koji su se medjusobno klali i ubijali. Po sistemu 'Ah prokleta EU, sto me natera da bacim ovo dete u hladnjacu?:sad2::sad2::sad2: Zasto, o zasto prokletnice???:sad2::sad2::sad2::sad2:'

Па не можемо ми да износимо из прошлости само што нам одговара како би приказали што лепшу слику.
Чињенично стање из прошлости говори да је баш из центара где се пропагира глобализам давана подршка шовинизму и тероризму на простору Југославије, НАТО агресија на СР Југославију мимо Савета безбедности Уједињених нација због претњи ветом од стране Руске Федерације је типичан пример за подршку шовинистима јер је са Косова и Метохије протерано преко 380 000 неАлбанаца нпр. по званичним подацима у Пртиштини од 40 000 Срба сада нема ни једног.
Шта је то?
Па не можемо да занемарујемо чињенице само зато што смо подлегли под пропаганду глобалиста?

Normalno je da su antievropski slogani kod svih nacionalista isti, ali si prevideo bitnu razliku izmedju pokreta koje poredis (a to radis smisljeno sto se da videti iz tvojih sledecih postova). Razlika je u tome sto Nashi nisu agresivni idioti, a ustashe to jesu.

EU, Amerika, masoni i ljudi reptili. Svi su krivi osim onih koji su se medjusobno klali i ubijali. Po sistemu 'Ah prokleta EU, sto me natera da bacim ovo dete u hladnjacu?:sad2::sad2::sad2: Zasto, o zasto prokletnice???:sad2::sad2::sad2::sad2:'

Prestani da opanjkavash Srbe,ako smo nekog kleli to je istu tu prokletu eu sto se shtekala za hladnjace.

Proklet im rod i porod,moglo je bar to na neku kredu,odlozeno ovo ono.

Normalno je da su antievropski slogani kod svih nacionalista isti, ali si prevideo bitnu razliku izmedju pokreta koje poredis (a to radis smisljeno sto se da videti iz tvojih sledecih postova). Razlika je u tome sto Nashi nisu agresivni idioti, a ustashe to jesu.

Brate Srbine, ja tu nista ne vidim normalno. I nikada nisam nista pisao protiv njih. Kako smisljeno? Da li sam napisao na kraju da sam takav utisak stekao??? Ovo je moja spontana reakcija! Sve je spontano ispisano, veruj mi, nisam smisljao... Copi paste :)
Dakle Stekao sam utisak da ce da lete glave svih onih koji ne misle kao oni?? I to nije agresivna izjava???? Da li si odslusao drugi video klip???
I nemoj da mi ti samo kazes ako nisam za njih onda sam fasista i izdajica... Znaci ako ne razmisljam kao oni da li ce da mi leti glava???

Poslednja izmena:
Црни трансплантолози из жуте куће.

Ресор врховног комесара Еу за међународне послове и политику безбедности Кетрин Ештон не верује СБ УН и не сматра га компетентним у истрази злочина на Косову. Такав закључак следи из откровења са којим је иступила прес-секретар госпође Ештон Маја Коцијанчић. У интервјуу за београдски лист Вечерње новости она је ијавила да је грађанско-полицијска мисија ЕУ у Приштини у стању самостално да врши истрагу, и представља најкомпетентнију организацију. Такав је био одговор ЕУ на сопствено обраћање Србије секретаријату УН по датом питању. У њему је Београд позвао СБ УН да размотри питање истраге злочина албанских сепаратиста на Косову. УН су већ потврдиле да ће српски захтев бити размотрен ускоро на заседању СБ. Тему наставља Петар Искендеров.

http://serbian.ruvr.ru/2011/04/22/49339377.html

Шта рећи на ово?

Back