Pokosio pešake na stanici, jedan mrtav

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći na autobuskom stajalištu u Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu.


Muškarac star oko 53 godine, pešak, preminuo je na licu mesta i lekari su konstatovali njegovu smrt, izjavio je jutros koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Drugi muškarac star oko 60 godina, pešak, zadobio je kontuziju glave, razderotinu čeonog i potiljačnog dela glave i otvoren prelom podlaktice i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazao je Lutovac.

Vozač je zadobio lake telesne povrede, objasnili su u Informativnoj službi MUP-a.

Nesreća se dogodila 15 minuta posle ponoći kada je putničko vozilo "opel zafira" beogradskih registarskih oznaka izletelo sa kolovoza u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 518 na autobusko stajalište i udarilo dva pešaka.

Inače, identična nesreća se dogodila u aprilu ove godine kada je mladić automobilom uleteo na autobusko stajalište u Rakovici.

Sinoć je bilo još posla za ekipe Hitne pomoći.

Muškarac star oko 40 godina teže je povređen nakon što je navodno pao sa merdevina sa visine od oko četiri metra sinoć oko 19.30 u Ulici jasmina kod broja 32 u Kumodražu. On je prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

Oko pola časa pre ponoći na uglu Pariske komune i Goce Delčeva u saobraćajnoj nezgodi lakše su povređene tri osobe.

Hitna pomoć Beograda je u noćas intervenisala ukupno 106 puta, od čega 14 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani i astamatičari.

http://www.mondo.rs/s255854/Pokosio_pesake_na_stanici_jedan_mrtav.html
 

Back
Top