Покољ у старачком дому код Чаковца!

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
POKOLJ U STARAČKOM DOMU KOD ČAKOVCA

Ponedeljak, 21. Jun, 2010.|

Pokolj u staračkom domu blizu Čakovca: starica od 82 godine ubila svoje dve cimerke sekirom: glavom platile M. H. (80) i M. Ž. (86)

23jk1s.jpg

ZAGREB - Još jedno šokantno ubistvo u komšiluku!
Starica od 82 godine ubila je u selu Praporčan kod Čakovca svoje dve cimerke, takođe u poznim godinama!

Kako javljaju hrvatski elektronski mediji, A. P. je sekirom na spavanju ubila M. H., staru 80 godina, i M. Ž., koja je nedavno napunila 86 godina!

Sve tri su bile štićenice starateljskog doma Denisa Zamude, čija se porodica godinama bavi ovim poslom.
Prema prvim informacijama, A. P. se u subotu kasno uveče požalila da su je cimerke udarale po glavi:

- Loše mi je, hoću da me odvedete kod lekara - rekla je ona svojim starateljima.
Prebačena je u Čakovec, na odeljenje psihijatrije, gde ju je pregledao doktor Zoran Mišević. On je uočio da na telu i odeći A. P. ima tragova krvi!
- Ma, to sam se udarila - odgovorila je A. P. lakonski lekaru na pitanje odakle joj krv na spavaćici. Dobila je infuziju u pratnji Irene Zamude, direktorke porodičnog starateljskog biznisa.

Juče ujutro štićenici doma su bili na doručku i čekali da im se pridruže nesrećne M. H. i M. Ž. Nije ih bilo za stolom, pa su zaposleni odlučili da provere šta se dešava sa dvema staricama. Krvavi prizor ih je šokirao! Pozvali su Irenu Zamudu, koja se sa A. P. još uvek nalazila u bolnici, i ispričali joj šta se desilo. Ubrzo je obaveštena i policija.
Krunoslav Gosarić, portparol međimurske policijske uprave, saopštio je da je A. P. privedena na ispitivanje

Vlasnica šokirana

- Već dugo vodim dom za stare i nemoćne, ali nikada nismo doživeli ništa slično. Uvek je sve bilo u redu - rekla je potresena Irena Zamuda (45), direktorka doma.
Željka Bošnjak, lekarka iz Lopatinca, rekla je da joj se A. P. javila u četvrtak zbog respiratornih smetnji, ali da „ništa nije upućivalo na strašan zločin“.

Poslednja izmena:
Ево и опширније приче: http://www.vecernji.hr/vijesti/star...icenice-ostaje-pritvoru-48-sati-clanak-157719

А сад неки коментари читаоца... :lol: :sad2:

20.06.2010. u 09:47h dreamer34 je napisao/la:
Kako se nema kaj komentirati? Starica od 86 godina ubila jednu od 81 i drugu od 88 godina!!
Viš kaj ti je ljubomora!!!!

20.06.2010. u 10:11h zadranin je napisao/la:
Žalosno iz ovoga najveću dobit vuče HZMO,majko mila koliko ubojstava u Hrvatskoj..
Nešto je trulo u državi Hrvatskoj..
Imaju li ti starci ikakve psiho-preglede?

21.06.2010. u 09:20h dr.hebrang3 je napisao/la:
Evo,državni proraćun uštedio 3 mirovine.
Nisu bile velike,ali sada nam je svaka kuna važna
Zato : navalite stoko i potamanite se između sebe

21.06.2010. u 22:23h luena 1 je napisao/la:
Jel se to u skrbnim domovima sjekire dijele za laku noc?? ..Boze mi oprosti ,ali ovo vise nije
normalno sto se unas zbiva.. :(

Back