Pokloni

Ja svojim prijateljima poklanjam uramljene slike koje ja naslikam, poklanjam handmade personalizovane čestitke slikane akvarelom... Drugarici koja obažava sove sam napravila sovu od gline, pekla je, bojila i lakirala, napravila postoje... Ima ljudi koji se oduševljavaju na ovakve poklone. :ok:

- - - - - - - - - -

Kad bih dobio ovakvu kutiju, tacno bi od srece trcao oko zgrade:heart2:

:hvala::hvala::hvala:

Zašto bi se iko smorio? Kutija sadrži naše fotografije slikane tokom godinu dana u raznoraznim prilikama, to su naše uspomene. Plus propratni detalji koji su neke naše interne fore.

Ja ne pišem pismeni sastav, nego post na forumu. xD Možda je vašem ukusu bio potreban oslikani inicijal zlatom? Ili nekakva zastavica, amblem, preplet nekakvog tipa, dvostruki možda...? :hahaha:

Možda ste vi takvi jer se neko seti ovako nečeg, a vi ne? Ili ste ogorčeni jer biste želeli da dobijete ovako nešto, al nikad niste? :lol: Ne znam za druge, ali prilično sam uvek znala da se radujem nečemu ne nužno mojem... :think:

Seckanje, lepljenje, oblikovanje, komponovanje, kombinovanje, osmišljanje itd. sve su to elementi kreativnosti, što verujem da kao neko ko se bavi umetnošću sigurno shvatam i vrlo rado primenjujem. Pikaso je među prvima pravio takve kompozicije, a verujem iskreno da je to bio vrlo, vrlo kreativan čovek.

Elem... Ne razumem "ton" vaše izjave i zašto je ispunjen nekom gorčinom, ali verujem da vi imate neki svoj tužni razlog, da ne kažem problem, pa je to tako. :lol: :lol: :lol: Ovde imate svakolike teme, pa ako Vam se neka ne dopada ili vam je smešna, da li vas zaista iko tera da na istu odgovarate? :lol:

ako je pikaso onda ok (((:

ali,meni je interesantna tvoja tema, kao da je bitno da li mi se đasvi (:

- - - - - - - - - -

imaš dosta tema o poklonima na ovom pdf-u, pisalo se dosta o tome, a poslednjih godina ovde nije baš frekventno

gde
gde
gdeee???

Samo dajem pare, iako sam umetnicki tip. Nemam vremena ni inspiracije za kreativnost. Meni je fetis oduvek bio plisani medved u ljudskoj velicini, ali ipak bolje ne.

Back