pa poklanjam kad se mora
ali dobro, to nikad nije uz qurac, uvek odaberem nesto sto ce toj osobi da znaci...sto se tice primanja (poklona), volim da dobijem neku sitnicu, ali ono, da ubode pravo u centar...ne volim neke besne poklone (doduse, nisam ih mnogo ni dobijao), jer, te skuplje i vece stvari, vise volim sam da zaradim...najdrazi poklon mi je verovatno knjiga (Hobit) koju sam pre jedno desetak godina dobio od uciteljice (pazi, od uciteljice)...valjda zato sto je to retkost danas, (msm, pored toga sto sam posle toga postao opsednut Tolikinovim delima), i sto je jednostavno bio drugaciji poklon od drugih gluposti koje sam dobijao, i do danas, to je ostala jedina knjiga koju sam uopste dobio na poklon...
inace, u poslednje vreme, ljudi sve cesce daju jedni drugima novac kao poklon, usled manjka originalnosti, kreativnosti, a cesto i poznavanja osobe kojoj je "poklon" namenjen...koliko puta sam cuo ove godine da su ljudi od najboljih drugova za 18. rodjendan dobili pare...eeee, kako je to bedno...pa kad drugu ne znas sta bi poklonio, onda sve u qurac...jbs mi mater, sad cu da zvucim ko neka baba, al' ako to nije do ovih fejsbuka i tih slicnih sredstava za zatupljivanje covekovog identiteta, nek me sutra kamion udari...msm, ono, pare svakom trebaju, ali kad je poklon u pitanju, ja sam vise za onaj faktor iznenadjenja i sentimentalne vrednosti, a za pare cemo lako...kad bih vam rek'o sta su meni drugovi poklonili za 18. smejali biste se do sutra, ali jb-g, znam da nisu u najboljoj finansijskoj situaciji i meni je to jedan od najdrazih poklona ikad...
nista se jos nije naslo ispod moje "praznicne jelke"...a ne verujem ni da ce se naci...