Pokloni OSMIJEH....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Deja_Vu

Iskusan
Poruka
6.384
"Pokloni OSMJEH" - zamishljeno je kao da zaista poklonite osmjeh, sliku, stih, veselu pjesmu na youtube, shalu, anegdotu, vic...bilo shta shto ce da izazove osmijeh ....njezno razvuci usne i jednostavno nas nasmijati. Poklonite osmjeh drugu, drugarici, ljubavi...poklonite osmijeh i sebi :)

smile_by_prismes.jpg

Osmijeh (ne)stoji nishta, a djeluje chudesno. Obogacuje onoga kome je upucen, a ne osiromashuje onoga tko ga daje. Bljesne poput munje, ali sjecanje na njega moze trajati zauvijek. Nitko nije toliko bogat ni toliko siromashan da bi ga sebi mogao uskratiti i svatko njime samo dobiva. Osmijeh donosi srecu u kucu, pozdrav prijatelju, pomoc pri sklapanju posla. On je odmor umornome, putokaz izgubljenome, suncheva zraka zalosnome i najbolji prirodni lijek protiv ljutnje. Ali ne moze ga se kupiti, izmoliti, pozajmiti ili ukrasti, jer vrijedi zapravo jedino kad ga se poklanja. A nitko i ne treba osmijeh toliko kao oni kojima se i ne moze pokloniti vishe ništa drugo... :)

smilebywingsofamessiahix4.jpg

"Osmijeh

nismo se chak ni upoznali
a ja uzimam kopiju tvog osmijeha
bez pitanja
potajno
u prolazu
chim si se udaljila stavio sam ga na lice
izgleda da je to stvarno izvrstan osmijeh
ljudi kraj kojih prolazim
kradu od mene kopije
bez pitanja
potajno
znam to jer sam neke ponovo sreo
prvi put ozbiljni a sada s osmijehom
ukradenim
s mojeg
a zapravo s tvojeg lica"

ISmolec

Poslednja izmena:
Sherlock Holmes i Dr. Watson su na kampiranju. Nakon obilne večere i boce dobrog vina, zavlače se u vreće za spavanje u svom šatoru i tonu u san. Nakon nekoliko sati, Holmes se budi i isti čas protrese svojeg kolegu.
Sherlock Holmes: "Watson, pogledajte nebo i recite mi sto vidite".
Watson: "Vidim milione i milione zvijezda.
Sherlock Holmes: "Što iz toga zaključujete?
Watson: "Astronomski, to mi kaže da postoje milijuni galaksija, moguće i milijarde planeta. Astrološki, primjećujem da je Saturn u Lavu. Vremenski, zaključujem da je otprilike 3 ujutro. Teološki, vidim da je Bog svemoćan, a mi smo mali i beznačajni. Meteorološki, mislim da ćemo sutra imati krasan dan... vi, Holmes, što vi zaključujete?"
Sherlock Holmes ne odgovara tokom jedne minute i zatim izjavi: "Watsone, vi ste kreten - maznuli su nam šator".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back