Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Caos!Ja sam nova na ovom forumu,pa ne znam o cemu vi sve pricate.Ali eto ovo je moj macak,jel ima neko persijanca,kako ga odrzava,posto ovaj bas ne voli da se ceslja:)

Prilozi

• Gavra3.JPG
    Gavra3.JPG
    33,7 KB · Pregleda: 18
Mackic:
Sto je ne uzmes da pravi drustvo tvoj macanu, a i da imas dve iste mace! ;) :D
Ja bih sve dala da sam mogla da nadjem jos jednu macu koja je ista kao moj macan.
ne mogu e bi naje8o, nema sanse da bi mogao da je zadrzim, zao mi je. A ako vec trazis macku za macora, sta fali toj, nema veze sto nije ista, a i pitaj njega, sigurno mu nece smetati sto nije rasna :D

labo:
ne mogu e bi naje8o, nema sanse da bi mogao da je zadrzim, zao mi je. A ako vec trazis macku za macora, sta fali toj, nema veze sto nije ista, a i pitaj njega, sigurno mu nece smetati sto nije rasna :D

Ma on je matori baxuz, mislim da bi nas sve u kuci pobio na spavanju kad bi jos neka maca usla u kucu. Psa je prihvatio kao jos jedan vid zabave, jer obozava da ga plasi, i tako ga pljusne sapom kad mu dune, ali mislim da bi poludeo kad bi neka maca dosla. U svakom slucaju moji mi ne daju da je uzmem jer finansijski ne mozemo da izdrzavamo jos jednu macu. :(

Drugar moj je nasao pre par dana macora u bulevaru kralja aleksandra (mislim da je crni sa belim)nisam ga videla imao je slomljenu vilicu,odveo ga je kod veterinara i sve je sanirano ,veterinar je rekao da je macor vec kastriran,a inace kaze(drugar) da ima prelepo krzno i da bi mu i Paris Hilton zavidela na bundi i stvoren je za stan posto ne moze da se snadje na ulici,sto nas dovodi do zakljucka da je bio neciji.Ako znate da je neko izgubio macora ili ako neko hoce da ga usvoji javite se.decko koji ga je nasao istu noc je i izvadio dva maceta iz kontejnera i njih cuva i hrani na pipetu ,a ima i svoje kucne ljubimce zato PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!

Danas sam setajuci sa mojim psima naisla na dva psa rase nemacki lovni terijer,mada mozda su i mesanci sa njima ali jako lice.Jedan je muzijak stenac star ne vise od 3 meseca, ako i toliko,a drugo je zenkica koja je starija od njega ali mu nije mama posto je i ona dosta mlada.Rekla bih da zenkica ima oko 6-7 meseci ili eventualno do godinu dana,i stene sigurno nije njeno posto izgleda kao da se nije nikad stenila,a pogotovo ne skoro.Psi su inace oboje crni sa pravilnim braon palezom i imaju malu bradicu.Zenkica je lajala na moje pse posto je cuvala malog ali je na moj poziv prisla da se mazi i jako je umiljata,kao i on.Oboje su u Beogradu,u parkicu kod Skupstine,i na zalost nisam mogla da ih uzmem ali rekla bih da ce oni ostati tamo posto sam zenkicu vec vidjala ranije,a muzijacica je verovatno neko izbacio tu kod nje pa ga je ona prihvatila,i pretpostavljam da ih neko tu hrani.Ako je neko zaintereovan moze me pozvati na broj: 063/297-666 ili kontaktirati ovde preko foruma.

Ево нових слика! Иначе, да нагласим, женкица (она је бела, са сивим репићем) је јуче усвојена и колико видим, дошла је у добре руке. Остају два момчића, с тим што се двоје интересује за жуто-белог, па ћемо видети.

Људи, не могу да верујем!!!!!!!!!!!!!!!!!! Данас су се огласили на тавану још 2 мачета ..... из истог легла, преживели су 7 дана! И оба су мушка! Мало су шокирани, али побринућемо се и за њих.

Pa super, taman ako se dvoje interesuju za zuto belog macka sad za svakog ima po jedan! :p E i ljudi ako stvarno znate nekog ko bi uzeo mesance nemackog lovnog terijera javite mi. Danas sam ih opet videla i srela devojku koja ih hrani tako da bice tamo, al bi ipak lepo bilo da nadju stalni dom. Ponavljam zenkica ima 6-7 meseci, najvise godinu dana, a muzijacic 2-3 meseca. Oboje su crni s palezom i imaju malu (smekersku) bradicu. 8)

Ево нових сликица, а и информација!

Два мачета су резервисана, и то жуто-бела! Дакле, остају још ова два!

А ево и целе "екипе"!

Овде се играмо!

п.с. Кликните на слику да би се приказала у оригиналној величини.

a jel im ovaj sareni buraz? Kako da su iz istog legla kad se ovako razlikuju?
E sad pade mi napamet, nedavno sam se raspravljao, zaboravih s kim, ali u glavnom oko sledeceg:
Kad ono 5 macora spopada jednu macku, da li se ona pari samo sa jednim koga odabere, ili sa vise njih, i ako se pari sa vise, da li su macici samo od jednoga, ili moze u istom leglu da bude dve tate?
Mene su tu ubjedjivali da to moze, ali ja ne vrejujem nikako u to, tj mislim da su svi od istog caleta
Zna li ko?

Као што видиш, сви су из истог легла! Знам да су се у то време око њихове маме мотала тачно 2 мачора - један је био бео са сивим делом код репа, а други је био тамно сиво тиграсти. Изгледа да је могуће да су је упарила обадвојица. Иначе, нема ту бирања - кад је зубима шчепају за врат онда се зна шта следи .... она ту не може ништа. Знам да је целу ноћ бежала од њих, није хтела да се пари, чак смо их и ми терали, али авај ... изморили су је и на крају, у току дана, и упарили.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back