Poklon

Miris Pokošene Trave

Elita
Moderator
Poruka
24.856
Ja sam mnogo pod stresom u mojoj glavi ima dvjesta konaca koji vode do centra

Prošle sedmice sam za sutra organizovala i pozvala sve radnike u restoran

I kao po običaju možda je to zbog toga sto sam vodolija a možda jer nisam imala vremena, otrcim do rituala i kupim svima poklon! To im je čisto onako jer svakako sa. platom primaju i bonus

Dakle šetam ja kroz taj šop i mirisi vamo tamo šta kako jer kontam uzmem im različito posle se sjetim šta ako krenu mjenjati i šta ako neko ostane sa mirisom koji ne voli ?

Kontam uzmem svima isto ! Sutra ću još svakoj da uzmem božićnu zvijezdu znate ono u saksiji

Za takve stvari nemam ideju

Da li je glupo sto će svi da mirise na isto ? Ili je bitan iskljucivo gest ?

0FB174E6-24EF-445C-BF58-B38E7471F5E1.jpeg
F9C61C5F-51F7-4BE9-B0E0-E27706B769DE.jpeg

Baba_Beba

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.226
Ja sam mnogo pod stresom u mojoj glavi ima dvjesta konaca koji vode do centra

Prošle sedmice sam za sutra organizovala i pozvala sve radnike u restoran

I kao po običaju možda je to zbog toga sto sam vodolija a možda jer nisam imala vremena, otrcim do rituala i kupim svima poklon! To im je čisto onako jer svakako sa. platom primaju i bonus

Dakle šetam ja kroz taj šop i mirisi vamo tamo šta kako jer kontam uzmem im različito posle se sjetim šta ako krenu mjenjati i šta ako neko ostane sa mirisom koji ne voli ?

Kontam uzmem svima isto ! Sutra ću još svakoj da uzmem božićnu zvijezdu znate ono u saksiji

Za takve stvari nemam ideju

Da li je glupo sto će svi da mirise na isto ? Ili je bitan iskljucivo gest ?

Pogledajte prilog 1256977Pogledajte prilog 1256978
Volem hamam ko nevole ukaliptus i rozmarin nije čovek ani drug

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
60.866
Nije mi glupo.
Ja sam prolazila tako da sam im razlicite kupovala, ne mirise ali kalendare (to radim ritualno, jeste retro jer svi imaju office ali svi jos zvrljamo po kalendaru :mrgreen:), solje sa posvetama, nakit, sta god...i komentarisali su da nekoga vise volim nekoga manje:lol:
Sada im svima vec godinama kupujem sve isto sem za rodjendan naravno, ne bune se :)

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
126.298
moje iskustvo je da su ljudi kad omatore, što je verovatno kad pređu 31 godinu, osetljivi na poklone i vređaju se. čak iako se ne vređaju šta ćeš sa poklonom koji ti ne treba. a bez veze se opterećuješ šta da kupiš a ta osoba ga onda stavi u orman da hvata prašinu ili se naljuti. to nekom najužem krugu i da se raduješ ako te nije oterao u PM nego samo stavio u orman, a retko si nešto i pogodio šta hoće

slobodno to preskočiti pogotovo ako si poslodavac, časti ih nekom hranom, s tim što izdvoj veganski deo i to je to. ili pola slobodnog dana. ili 1000 din više. max je poklon čestitka za DM ili samoposlugu, npr meni dali Jasmin a retko koristim šminku

zašto veganski deo ... ne znam u kojoj si sredini ali npr ako su svi jedne religije, ima jedan koji nije. ili ako sve žene vole da se mirišu, jedna ne voli. pošto je sve shebano bolje manje te ljubavi a više keša ili slobodnih dana
mad amožda i grešim uzela sam u jasminu karmin :confused: taman da mi istruli do eventualno sledećeg kupona. mada ne bih inače ušla tamo i videla kako svi kupuju

Poslednja izmena:

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.029
moje iskustvo je da su ljudi kad omatore, što je verovatno kad pređu 31 godinu, osetljivi na poklone i vređaju se. čak iako se ne vređaju šta ćeš sa poklonom koji ti ne treba. a bez veze se opterećuješ šta da kupiš a ta osoba ga onda stavi u orman da hvata prašinu ili se naljuti. to nekom najužem krugu i da se raduješ ako te nije oterao u PM nego samo stavio u orman, a retko si nešto i pogodio šta hoće

slobodno to preskočiti pogotovo ako si poslodavac, časti ih nekom hranom, s tim što izdvoj veganski deo i to je to. ili pola slobodnog dana. ili 1000 din više. max je poklon čestitka za DM ili samoposlugu, npr meni dali Jasmin a retko koristim šminku
Redovno dobijam Oriflame cosmetiku za svaki praznik, rođendan, 8.mart, dan firme,...znači, ospiće mi izađu kad vidim nasmejanog dostavljača: "Stigli vam pokloni"!
Moja koleginica kaže:" 'Fala,... da bog da bankrotirali"!:rotf:

Markoni11

Poznat
Poruka
7.778
Glupo da ne moze gore da bude.Svako vec ima svoj parfem koji mu se svidja i ne zeli neki drugi miris.Najbolja opcija bi bila neki vaucer u nekoj vrednosti za zene za neku kozmetiku u odredjenoj radnji a za muskarce isto neki vaucer samo neznam njihova interesovanja.

Ako bas hoces pravi poklon svima isto da bude onda iste ukrasne kese i u njih stavis.

1.Bombonjera.
2.Sampanjac/vino
3.Mirisna sveca
4.Mala kristalna vaza

Napises neku cestitku sa posvetom za koga je i povodom cega i to ubacis u kesu i nema promasaj.