Poklon...

ja sam mojoj kumi onomad kupila ogledalo..veliko, lepo okruglo zidno ogledalo, sa rucno radjenim ramom...

to definitivno nije dobila ni od koga drugog:wink:

Betty:
ajde koja je novosadjanka dala sajt o vencanjima neka da ponovo PLIZ PLIZ
svadba net ili tako sto bilo ne radi mi pretraga kako treba
icon_cry.gif
www.vencanja.com Taj je najbolji, ja sam sve pregledala;-)

NatašaNataša - od mene jedno veliko javno HVAALAAA:-D Oba bidermajera sam našla u onome što si mi preporučila;-) :smile:

aa pa htela si pre u crkvi..
pa ako nisi nevina, shta ima veye...mislim ako imash neki pipak u crkvi nista te ne kosta, ali nisam ni ja uverena, a nisam ni neka reklama za crkvu
ok, kosta, ali ko te tera da placash. ok neki katolicki popovi su napadali decu mislim nashi nisu takvi a nisam ni ja greshna

ma gubi se char ako pitash unapred...mozda pitati roditelje kao ili nekog bliskog a ne mladence
al 21. vek... eh :(
moj brat je dobio rayne fine poklone, neke stochiche, ta ogledala i tako.. ne ynam tacno
od mene skoro nishta htela tabulu veneris da im kupim al reko juuuuju ne bi trebalo, mada sad mislim da samm ogla

?:
e bre beti aj u crkvi pa da dodjemo da gledamo..ocu da gledam
aj neku fensi crkvu...

aaajde mico jagodico ZBOG TEBE :lol:
koju fensi, ja se ne razumem u verničku modu :)
al kad neće Net King Kol da mi peva, jbg
isuse, ja u crkvi...smerna onako ko što je red u nekom indigo perju i sva svetlucava...džizs...ne ide mi.
a posle jazz...ma ne ide. Morala bih da unajmim KUD neki da oplete :lol:
šalim se, super je sve to, ali moja Barbi je imala milion ljubavnika, i ja ne bih da prevarim Boga obećanjima :P

Back