Ma kakvi bre.
Kakav poklon za prvi sastanak.
Čemu to?
Svasta.
Ma kakvi bre.
ReciЕ, децо моја...
Ma ni unikatnost nije neophodna za prvi sastanak...nemoj zajebavati vrabac...ruzu svaki seljak nosi na sastanak..i sta sad zensko vidi ruzu i skida gace na prvom sastanku...sto bi se zensko odusevilo ruzom na prvom sastanku? ako hoces vec neki poklon onda budi unikatan da se razlikujes od drugih kandidata..
E, pa da.ma znam da nisu potrebni..al vec ako djecko bas navalio na poklon nek se mane ruza/karanfila...bolje kaktus il fikus..
Na to pada 1/1(al prijava policiji)burmu kupi
Idemo u bioskop, taman da prezalogajimo kevin ručak🫡da, mamu zamoliti da napravi neku hranu za ponjeti na prvi sastanak..
Odlična ideja. Recimo slatko ili džem od ruža. Ne zezam se, ja to ozbiljnoda, mamu zamoliti da napravi neku hranu za ponjeti na prvi sastanak..
Mislim da je tu bilo i do djevojke, i do Tvoga izboraНе знам, али причам у своје име, наравно, кад сам у девојци која ми се свиђа, јер другачије је не бих ни позвао на спој, хтео да пробудим емоцију, поклањао сам ружу, и рећи ћу да сам обично имао успеха. Сад, можда није до руже...![]()
KrizantemaMa Orbit mi prvi pao na pamet, zapravo sve je bolje od ruže![]()
Ništa..planirao sam neke slatkiše uz pesmicu koju sam napisao. Ali ipak ću to na drugom spoju.i sta kupi na kraju..
Потпуно се слажем!Mislim da je tu bilo i do djevojke, i do Tvoga izbora
Danas je nekako sve hiper fensi moderno ali lijepo je kada je zena zena a muskarac muskarac![]()
Свакако срећно!Ništa..planirao sam neke slatkiše uz pesmicu koju sam napisao. Ali ipak ću to na drugom spoju.
Preterano je sada dati pesmicu.
kondome ponesiDa li mislite da treba doneti poklon na prvom spoju? Usput ako da šta je najbolje kupiti ili napraviti u tom slučaju?
Treba mi pomoć u vezi toga![]()
Da vi znate kako je nama zlo kad donesete ružu-nikad je ne biste donijeli. Glupo nam je baciti, mrsko nam je nositi pa se najčešće napravimo lude i negdje je "zaboravimo". Bolje ponesite Orbit-zeleni, više ćemo se obradovati.