Da li mislite da treba doneti poklon na prvom spoju? Usput ako da šta je najbolje kupiti ili napraviti u tom slučaju?
Treba mi pomoć u vezi toga
Treba mi pomoć u vezi toga

Ружа није поклон. Ружа је емоција.Ali i naznaku prevelikih očekivanja. Nek njima bude opušteno i lepo prvi put, biće sastanaka za poklone.
Da vi znate kako je nama zlo kad donesete ružu-nikad je ne biste donijeli. Glupo nam je baciti, mrsko nam je nositi pa se najčešće napravimo lude i negdje je "zaboravimo". Bolje ponesite Orbit-zeleni, više ćemo se obradovati.
Ponadace se bice ljubljenja 🤭Bolje ponesite Orbit-zeleni, više ćemo se obradovati.
Ma Orbit mi prvi pao na pamet, zapravo sve je bolje od ružePonadace se bice ljubljenja 🤭
Е, а ја сам, баш напротив, са ружом имао сасвим другачија искуства. Додуше, времена се мењају...Da vi znate kako je nama zlo kad donesete ružu-nikad je ne biste donijeli. Glupo nam je baciti, mrsko nam je nositi pa se najčešće napravimo lude i negdje je "zaboravimo". Bolje ponesite Orbit-zeleni, više ćemo se obradovati.
Kakva emocija na prvom spoju?Ружа није поклон. Ружа је емоција.
Pa neće ti nijedna reći: jaooo što ružaaa. Ali 90% njih će pomisliti upravo ovo što sam rekla.Е, а ја сам, баш напротив, са ружом имао сасвим другачија искуства. Додуше, времена се мењају...
Онда сам ја увек сретао оних 10%!Pa neće ti nijedna reći: jaooo što ružaaa. Ali 90% njih će pomisliti upravo ovo što sam rekla.
Чекај, чему спој ако не постоји емоција?Kakva emocija na prvom spoju?![]()
Pa jes' kad već idu na prvi spoj sa emocijamaburmu kupi