Poklon za forumaša u Novoj 2025. godini

@Jugoslav Čvarak i @Casual Observer :heart::heart:
1735226603663.png

Eh , niski su ti kriterijumi , ja sam bio clan raznih zajednica, gde su pokloni bili sa moje strane oriflame 50 nekih dzidzabidza, mleko ili neki losion , ja pojma nemamsta je bilo , a sa druge strane je bilo poklona tipa besplatan docek ili docek u pola cene, za 20e, u centru sa konzumacijom, pa pena party, pa 20 besplatnih voznji kuci sa pena partija na sajmu , pa ne secam see sta sve vise, ali isto kao forum , sajt..a da , subotnja vecera u novom sadu , neki od clanova su pravili veceru za pozivane clanove, to je 50 ljudi ....na nekom splavu u NS i ispred splava...
Pa plazma je delila pakete , ja dobio jedan od 10 kg raznih plazma proizvoda, samo jedan je plazma keks, ima tu 20 razlicitih proizvoda..
Pa neki paketi za mobilne...u trajanju od 6 meseci...ali skoro gratis....
Jedne godine sam davao sve 20 kompleta karata za FEST....
i 100 karata za cineplex...

Tako da te virtuelne pokloncice , to je infantilno...
Ali dobro , ovde je drugacija atmosfera....klikbajterska..

Eh , niski su ti kriterijumi , ja sam bio clan raznih zajednica, gde su pokloni bili sa moje strane oriflame 50 nekih dzidzabidza, mleko ili neki losion , ja pojma nemamsta je bilo , a sa druge strane je bilo poklona tipa besplatan docek ili docek u pola cene, za 20e, u centru sa konzumacijom, pa pena party, pa 20 besplatnih voznji kuci sa pena partija na sajmu , pa ne secam see sta sve vise, ali isto kao forum , sajt..a da , subotnja vecera u novom sadu , neki od clanova su pravili veceru za pozivane clanove, to je 50 ljudi ....na nekom splavu u NS i ispred splava...
Pa plazma je delila pakete , ja dobio jedan od 10 kg raznih plazma proizvoda, samo jedan je plazma keks, ima tu 20 razlicitih proizvoda..
Pa neki paketi za mobilne...u trajanju od 6 meseci...ali skoro gratis....
Jedne godine sam davao sve 20 kompleta karata za FEST....
i 100 karata za cineplex...

Tako da te virtuelne pokloncice , to je infantilno...
kod nas za takve pizd**ije od poklona tipa večere, ručkovi, losioni i ostale stvarčice zovu na telefone i dijele besplatno samo uvijek pristojno zahvalim i prepustim nagradu nekom tko je želi :)
hahaha besplatan doček ili doček u pola cijene ma molim te, ja sam ta koja bira društvo za doček i mjesto a ne da mi netko poklanja takve stvari... Kakvi pena partiji i cirkusi :fdlan: prevazišla sam takva događanja :manikir:

Pa ti to zoves prevazisla, ja ne mogu takve stvari da prevazidjem, jer bi onda to mene definisalo kao osobu koja drzi svoj nivo i pomera ga ka necemu.

Ja kod zabave nisam takav, jer bi onda ovaj svet bas bio tuzno mesto jer ja sam muzicar, a to znaci nase muzicke zurke su onda nivo gde bi docek nove godine za ostale bio iz naseg ugla krkanjac i svaleraj...ne znaci da toga nema i da fali na muzickim docecima, ali kad imas 100 muzicara i vise, tu se u drustvu ne nadmece ko ce glasnije da peva ili da preuzme, nego ko ce da doda..

Dobre su zurke , jer to zavisi od toga ko ih organizuje...ako mi organizator kaze da hoce svi da budu na stolovima, onda cu to napraviti da svi budu 2h i vise na stolovima...necu im dati muzikom da sidju ....i to moze..
Ako gazda kaze hoce da bude razuzdana tek punoletnicka zurka, bice takva...uzece da je organizuje covek ili vise njih koji to umeju , tu ponuda varira od dosao sa jednom otisao sa drugom, probanje svih mogucih koktela koji postoje, uvozni artikli slovenci , cehinje, svedjanke...od prvih uzmemo debele pare, drugima damo nesto para, a trece vole kad nit uzimas nit dajes...njima samo musko koje aktivno voli da se trudi...

Muzicki doceci su vec zatvorenog tipa i tu se tesko dobija i +1 ulaznica...bas tesko...ne moze majka cerku ni cerka majku da dovede..momak devojku , ni u ludilu, ni obratno , jos vise ni u ludilu...muz zenu , moze na pet minuta...da cestita nekome ....i vozdra..

A da , na muzickim docecima mogu da dodju i folklorasi koji pripadaju odredjenim AKUD, znaci krsmanac moze da ugosti lolu , to su bili bliski AKUD...

Ako docek pravi ekonomska skola onda mogu momci iz Tesle...to sam im ja sredio pre 15 godina...valjda nisu ludi da raskinu taj dil....u ekonomskoj nema muskih u Tesli nema zenskih puno ,....a blizu su za 5 min...

Ko ume da bude otvoren njemu ce uvek biti dobro...cak i na teen zurkama...jer nece biti blesan nego ce biti kvalitet , ako ume da se postavi , bukvalno ce navesti zurku gde da se razvija....npr ziva svirka spremna da otalja, skoro da se smaraju , gledaju kad ce kraj ....ali ako umes, a muzicari umeju sa muzicarima, ima da napravis takav rusvaj , bez da zoves nekog dodatnog, doci ce sami kad se rascuje, zovu ljudi kad je rusvaj da svratis, tako to funkcionise u BG, i onda posle pola jedan , muka na vratima....svi bi da udju , ne pitaju za cenu , 2 trecine, pola, cela cena...ali hoce da udju , a ne smes da ih pustis....jer pozvace druge ....to je tek ludnica ako se to procuje..

Poslednja izmena:
Ali da radi, a ne kao neka vekerica koju sam kupio i jednom, ali stvarno jednom odzvonila.
Odnesoh uraru, on tobože popravio, uzeo par eura i opet se pokidalo.

Nego, ovo sa slike izgleda pomalo kukavno, pogle taj "čekić" na što liči, pa drška ne može biti tanja, bolje neki rabljeni od prije 50 godina.

Ti satovi iz onog vremena, dizali su mrtve iz grobova.
Sve da si noć prije popio litru rakije, kada se kazaljke poklope, to diže iz kreveta, pogotovo ako je na drugom kraju sobe, pa akustika i odbijanje zvuka od zidove prorade kako treba, to mozak preore.

Mene npr. budi mobitel i melodija "Wandering Flame", tu kliknem na delay;

ali da mi zvrnda vekerica, odskočio bi do plafona.

Ali da radi, a ne kao neka vekerica koju sam kupio i jednom, ali stvarno jednom odzvonila.
Odnesoh uraru, on tobože popravio, uzeo par eura i opet se pokidalo.
Знам, геније :zcepanje:зато ти и поклањам нови.
Nego, ovo sa slike izgleda pomalo kukavno, pogle taj "čekić" na što liči, pa drška ne može biti tanja, bolje neki rabljeni od prije 50 godina.
Ал овај је квалитетан, швајцарски!
Де сад да тражим антикварницу

😡

Bog će ti platiti, za ovu blasfemiju!
Nisam Jevrej, racionalan sam!

😡
Рационалан?РАЦИОНАЛАН?
Бациш новац за сат са неког фејк сајта?
Уместо да као господин одеш у радњу швајцарских сатова и платиш поштено и користиш га до пензије. Ех ..

Back