poklon voljenoj osobi,koji traje, izuzew parfema i ostalih slichnih stwari koje se uglavnom poklanjaju, ne da bude skup nego pristupachan al originalan tj za secanje,jel ima neko neki predlog??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao ja sam pogresno procitalahanibal77:poklon mog dragog koji najvise upotrebljavam:elektricni depilator!
Kako se ti i ja razumemo!bundeva:ja sam lepo procitao, al' sam na isto pomislio![]()
znas sta bi rekao cika frojd?sto je babi milo to joj se i snilo!!!chokolada:Jao ja sam pogresno procitalahanibal77:poklon mog dragog koji najvise upotrebljavam:elektricni depilator!elektricni vibrator
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znas sta bi rekao cika frojd?sto je babi milo to joj se i snilo!!!chokolada:Jao ja sam pogresno procitalahanibal77:poklon mog dragog koji najvise upotrebljavam:elektricni depilator!elektricni vibrator
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hanibal77:znas sta bi rekao cika frojd?sto je babi milo to joj se i snilo!!!chokolada:Jao ja sam pogresno procitalahanibal77:poklon mog dragog koji najvise upotrebljavam:elektricni depilator!elektricni vibrator
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
deejayo:poklon voljenoj osobi,koji traje, izuzew parfema i ostalih slichnih stwari koje se uglavnom poklanjaju, ne da bude skup nego pristupachan al originalan tj za secanje,jel ima neko neki predlog??
Najbolji poklon je knjiga narocito ako znas sta voli, kakve ga stvari interesuju...knjiga je po meni nesto vrednije od svega...ko razume naravno...deejayo:poklon voljenoj osobi,koji traje, izuzew parfema i ostalih slichnih stwari koje se uglavnom poklanjaju, ne da bude skup nego pristupachan al originalan tj za secanje,jel ima neko neki predlog??
Fujin357:Buket crvenih i belih ruza. Crvene simbolizuju ljubav a bele vecnost. Uz to i knjigu sa posvetom koja ce imati istu smisao.