Поклон драгој особи

• Začetnik teme Začetnik teme Xavi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Xavi

Primećen član
Poruka
680
Ћао другари... Приближио се рођендан једне мени много драге женске особе...У питању је страва ортакиња (не девојка)...Хтео бих да јој купим, приредим, нешто посебно, другачије,оригинално... Нешто што ће да памти и што ће се разликовати од других безличних поклона... :) Нека идеја, предлози? :) ;)

Ћао другари... Приближио се рођендан једне мени много драге женске особе...У питању је страва ортакиња (не девојка)...Хтео бих да јој купим, приредим, нешто посебно, другачије,оригинално... Нешто што ће да памти и што ће се разликовати од других безличних поклона... :) Нека идеја, предлози? :) ;)

Nije to lako predloziti,trebali bi da znamo njene godine,sklonosti ,interesovanja...S obzirom da je Strelac doslo bi u obzir nesto totalno ludo i otkaceno,nesvakidasnje...

I da uopste ne mora biti nesto strava skupo,ona ce se obradovati sto si pazljiv.Mozda je najbolje da joj,kako si rekao,nesto priredis,a ti bi trebao otprilike da znas sta je to,s obzirom da znas sta voli...
Neki lep dozivljaj i poklon koji ce trajati i kad god ga ugleda setice se toga sto si joj priredio...

Па да.У праву си. :) У питању је 20.рођендан...Значи мислим да је време за неки оригиналнији и занимљивији поклон.:) И сама воли оригиналност, пажњу, нешто другачије од свих... :) Воли музику, спорт, добре кућне проводе... :) Тражио сам неке идеје по нету за ориигналан поклон али реко ај и овде да питам.Добрих и оригиналних предлога никад доста. :)

dyra-byra.jpg

Opet ću da pričam nepovezano,
a ti me upijaj tim tvojim okicama.

Da,ja sam onaj Lahor
onaj topao vetrić
što ti dune u lice
pa stane
a kada ti staneš
onda ti sklonim kosu sa lica
prašinu sa trepavica
pa ti zamirišem
pregrštom mirisa
a ti
pomeriš usne
u želji da me udahneš
dok ti pluća ne narastu
kao da si udahnula sav
vazduh
ovoga sveta
a onda se osmehneš
pa ti te tvoje dve zenice
nisu više
kao crne rupe
već dve nove
zvezde.

mom dragom srculencetu

Lovina

Ne znam jesam li lovac il' plen
kad ti se prikradam korakom sporim.
U vecnost pretvaram svaki nas tren
i sagorela jos uvek gorim.

Ne znam koliko jos zivota imam
previjam se i cvilim od zestine.
U sebe dok noz tvoj pohotno primam
udar je groma il' snaga plime.

Ne znam jesam li talas blagi il' bujica
dok tocim sokove iz mog pehara.
Jesam li plasljiva srna ili lavica
koja ti vrata pozude spremno otvara.

Ko sam ja dok se izvijam,molim
i izgubljena nadjeno uzmem?
Jesam li okrutna kad znam da bolim
ili pitoma u blazenstvu mrem?

napisala Slovenska

Опуштено Аурум.:) Свака част за романтику.;) Иначе другари, по гифт шоповима има занимљивих ствари, што стварају још већу дилему.Хеххехехе... Или ајде да преформулишем мало питање...Девојке неки од оригиналних поклона које сте добили су...? :)

Xavi zazive tvoja tema i ode u drugim pravcima,bas lepo...:)
Nismo ti bas bili od pomoci,ali s obzirom da je to tvoja najbolja drugarica,ti je najbolje poznajes i trebalo bi da znas sta ce je obradovati...Lepo od tebe sto se toliko trudis i zelis da je obradujes...Pusti srcu i masti nek donesu odluku....

Sto se tice ovog drugog pitanja....u mom secanju ostao je pokon koji sam dobila ne za rodjendan,vec bez povoda...Imala sam 18 godina i moj dragi koji je tada bio u vojsci,na logorovanju,u februaru mesecu,nasao je u toj sumi jednu jedinu prvu ljubicicu...Iskopao je sa sve korenom i u konzervu od mesnog narezka je presadio i doneo je meni svezu,kada nigde u mom gradu nije bilo jos nijedne ljubicice...Prezivela je i transport u vojnickoj vreci...Mnogo me je obradovao...
On sada zivi u Kanadi i dalje smo u kontaktu,ostalo je prijateljstvo koje traje...
Dobijala sam i pesme napisane bas za mene,to smatram takodje originalnim poklonom...
Sada mi sinu ideja:mogao bih da zamolis nekog da ti spremi tortu,a u neku kutijcu u sredini da stavis neke lepe strihove koje si za nju napisao...Ili neki lep nakit,mozda neki lep lanac sa priveskom u obliku srca...ili samo privezak u obliku srca,imaju da se kupe ona srca sto se razdvajaju,a onda dvoje nose svako svoju polovinu...Mozda je to vise za zaljubljene,ali sto da ne,ako ti je zaista poseban prijatelj...

Back