Poklanja se zenkica, crno-bela zenkica Mini

Dig.iTallEVIL

Zainteresovan član
Poruka
316
Mini je pronađena pokisla i gladna ispred ulaza zgrade. Pružen joj je privremeni smeštaj ali tu može ostati josh 2 nedelje maksimum.

IMG_4544.jpg

IMG_4657.jpg

IMG_4719-2.jpg

IMG_4566.jpg

Stara je oko 5 meseci srednjeg rasta, podseća na mešavinu nemačkog ovčara i border kolija. Socijalizovana i ume da obavlja nuždu napolju. Očišćena je od parazita, primiće uskoro prvu vakcinu i biće joj obezbeđena sterilizacija. Dobro se slaže sa psima ne plaši se ničega i jako brzo uči. Trenutno je u stanu sa odraslom kujom nemačkog ovčara i ne pravi nikakve probleme.

Hitno joj je potreban dom.

Kontakt 063/110 66 16

Hvala! Oglashena je svuda, ali na zalost niko se ne interesuje za nju :( a malena je stvarno divna i da mogu zadrzala bih je... :sad2:

Mini voli da se igra sa psima (moja kuja i ona se po ceo dan zvacu :mrgreen: ) bila bi odlichno drushtvo nekom usamljenom psu :whistling: ne pravi haos po stanu, jako brzo uchi i ima izgradjene higijenske navike. Mini je u tipu ovcara i idelana za ljude koji vole ovcare ali nemaju uslove za velikog psa ;)

Kao shto se na jednoj fotografiji vidi, ima kratak rep i verujte mi to je za boravak u stanu prednost! Ja vishe ne brojim koliko chasha je moja kuja polomila mahajuci repom :roll: i josh jedna fotografija, ovako je izgledala kad je doshla, odmah se uvalila u Kalin krevet :mrgreen:

IMG_4536.jpg

Back