pokerstars

Beatle boy

Primećen član
Poruka
967
Pozdrav. Deluje smesno sto cu da vam postavim pitanje, ali..da li je ikako moguce napraviti program za PokerStars (kao u klipu koji cu da okacim)> Naime, program cita karte protivnika itd... Opet kazem,smejacete se,ali jbg...

Pozdrav!

Taj softver u sustini hakuje slucajni odabir karata protivnika koji se dok traje igra cuva u nekoj bazi ili fajlu.

Sustina je upasti u taj fajl, mozda kada bi posvetio par nedelja tome bi i skontao kako upasti, ali to nije moj cilj programiranja.

Pozdrav. Deluje smesno sto cu da vam postavim pitanje, ali..da li je ikako moguce napraviti program za PokerStars (kao u klipu koji cu da okacim)> Naime, program cita karte protivnika itd... Opet kazem,smejacete se,ali jbg...

Pozdrav!

Po meni jedini nacin da se to odradi je da imas ciljanog protivnika sa kojim igras i da mu ubacis "virus" koji ce praviti screenshot svake sekunde ici na server i odatle da pratis koje karte ima...Na globalnom planu samo teorija a sve i da ti uspe verujem da bi brzo bio provaljen...A gde bi zavrsio to slutis i sam !

Back