Poker face

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Pricha se po kuloarima da furunashicama forum uglavnom sluzi za bezazleni flert koji urmashi chesto pogreshno shvate pa im pretrpavaju inbox slikama svojih fotogenichnih genitalija. Shta podrazumevate pod flertom? Kako mushkarci flertuju, a kako zenske? Moze li se iz flerta roditi neshto ozbiljnije ili je sve to igra i ubijanje vremena? Ko je najveca flertusha na forumu?

Pricha se po kuloarima da furunashicama forum uglavnom sluzi za bezazleni flert koji urmashi chesto pogreshno shvate pa im pretrpavaju inbox slikama svojih fotogenichnih genitalija. Shta podrazumevate pod flertom? Kako mushkarci flertuju, a kako zenske? Moze li se iz flerta roditi neshto ozbiljnije ili je sve to igra i ubijanje vremena? Ko je najveca flertusha na forumu?

Meni se to jos nijednom nije desilo... neeeeecuuu takooo...

:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Hm, meni se cini da muskarci ne flertuju, nego pokusavaju da devojku uvuku u krevet:think:
A, mislim da zene flertuju i ne zele da uvuku u krevet:think:
Ako razumete sta sam htela reci...
I, inace, nikad ni sa kim nisam flertovala ovde na forumu... i nije mi stigla bilo kakva sliCiCa od bilo KoGa:roll: :roll: :roll:
:bye:

da :hahaha:

Samo cu reci da sam se dopisujuci se - zaljubila na nevidjeno.
Tada sam imala drugaciji nick. To su bili sami pocceci Krstarice i bilo je mnogo iskrenije sve nego sto je danas...
Posle je stigla njegova slika, ali na moju mejl adresu.
Onda je stigao on iiiii... ostalo je legenda.
Da, udala sam se za njega, ako nekog interesuje.
Ali, na zalost vise nismo zajedno :(

Samo cu reci da sam se dopisujuci se - zaljubila na nevidjeno.
Tada sam imala drugaciji nick. To su bili sami pocceci Krstarice i bilo je mnogo iskrenije sve nego sto je danas...
Posle je stigla njegova slika, ali na moju mejl adresu.
Onda je stigao on iiiii... ostalo je legenda.
Da, udala sam se za njega, ako nekog interesuje.
Ali, na zalost vise nismo zajedno :(

ej kuku meni :(

Delim hug-ove sutra od 2 do 2,15 u Delta sitiju.
Iskoristite priliku...
Ko me prepozna, neka me slobodno spopadne.

Ovde sam jedina ja koja iskreno pise.
Sve ostale ste navukle poker face... nije to u redu. Ne ne...

Back