Показивање нагог/ полунагог тела ,,широј публици''

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
Из овога искључујем јавне личности, јер је то, рецимо, њима део посла...
Тема се првенствено односи на девојке које имају потребу да се голе/полуголе сликају и постављају те слике на интернет ишчекујући коментаре непознатих људи.

Да ли се иза овога крије несигурност у себе и потреба за пажњом коју на други начин не могу да добију или је једноставно у питању егзибиционизам...?
Молим да се изјасните...

Тема се првенствено односи на девојке које имају потребу да се голе/полуголе сликају и постављају те слике на интернет ишчекујући коментаре непознатих људи.

Да ли се иза овога крије несигурност у себе и потреба за пажњом коју на други начин не могу да добију или је једноставно у питању егзибиционизам...?
Молим да се изјасните...

Zelnje su pozitivnih komentara....I da def je exzibicionizam

Zašto isključiti javne ličnosti? Ako je to "deo njihovog posla", kakav im je onda posao?
Jedini posao koji podrazumeva svlačenje pred publikom je striptiz ... ili posao slikarskog modela, ili profesija "fotomodel" ... ili gluma, ukoliko uloga zahteva svlačenje.
Javne ličnosti (a ovde se misli na estradne zvezde) trebalo bi da koriste glasne žice ako su pevačice/pevači, glume ako su glumci/glumice, plešu ako su plesači/plesačice. Ukratko: nije telo u funkciji pokazivanja, nego talenat. Tako bi barem trebalo da bude ... Postoje mnoge lepe, dobre i poznate pevačice koje su odbile da se slikaju obnažene, zato što su ponudu doživele kao pokušaj degradacije svog talenta, tj. onog zbog čega i jesu postale slavne.

Молим да се изјасните...

potreba za paznjom
a i egzibionizam se moze posmatrati kao posledica nedostatka paznje
moze biti i neko teranje inata kompleksima...ali opet kroz privlacenje paznje...samo ocajni pokasaj da ovoga puta umesto u negativnom bude u pozitivnom smislu
tako da se sve svodi na to da su zeljni paznje...sto je usustini tuzno

moje misljenje

i zasto ikljucujes javne licnosti? po meni idu u isti kos...ne skidaju se oni zato sto to od njih zahteva posao nego se bave poslom koji zahteva skidanje zato sto to zele...iz po meni istih razloga koje sam vec navela plus ko dzoker dodju parice

Poslednja izmena:

Молим да се изјасните...

istina je malo strasnija i dublja od ovih ponudjenih odgovora.Tj strasnija po konzervativce.
Desava se promena shvatanja zivota i tako toga.. Nije poenta u egzibizmu niti toliko u oaznju, vec promeni razumevanja i nestanak vrednosti.

...to je zato sto civilizovano drustvo favorizuje monogamiju....naravno ima i poligamije ali ona je rezervisana za neka zaostala plemena koja su u evolutivnom smislu postala bioloski promasaj...mozda bas zbog toga :)

Nisam bas siguran koliko ima tacno u civilizovanom drustvu monogamije....
Malo su se vremena i shvatanja promenila..

to su radili pre nego sto su upoznali stid... Dok su bili zivotinje.
Posle suse pokrili.

Tada nisu bili zivotinje, sem ako se ne uzme u obzir da su stvorni kao kucni ljubimci, istovremeno radna snaga. Ljudi su tada bili savrseni, dok nisu zgresili.........nakon prvobitnog greha, poznatijeg kao "akcija jabucica", ljudi su postali nesavrseni i poceli da se pokrivaju. Zakljucak je da savrseni ljudi idu goli, a nesavrseni se pokrivaju.
Ovo sa religijskog aspekta. :lol:

@tema zabole me uvce sto neko postavlja fotke svog golog tela, zabole me uvce i da osnuju pokret puzeva golaca i setaju golisavi ulicama. Mene ne ugrozavaju, mozda bi me doveli u malo neprijatnu situaciju kada bi golisavi setkali okolo (kao i oni koji se javno ******e), dotle dok ne naviknem na tu pojavu.

Najzesci su mi muskarci koji moralisu na ovu temu, koji od vas nije bar jednu fotku bolje osmotrio i analizirao? :lol:

Tada nisu bili zivotinje, sem ako se ne uzme u obzir da su stvorni kao kucni ljubimci, istovremeno radna snaga. Ljudi su tada bili savrseni, dok nisu zgresili.........nakon prvobitnog greha, poznatijeg kao "akcija jabucica", ljudi su postali nesavrseni i poceli da se pokrivaju. Zakljucak je da savrseni ljudi idu goli, a nesavrseni se pokrivaju.
Ovo sa religijskog aspekta. :lol:

@tema zabole me uvce sto neko postavlja fotke svog golog tela, zabole me uvce i da osnuju pokret puzeva golaca i setaju golisavi ulicama. Mene ne ugrozavaju, mozda bi me doveli u malo neprijatnu situaciju kada bi golisavi setkali okolo (kao i oni koji se javno ******e), dotle dok ne naviknem na tu pojavu.

Najzesci su mi muskarci koji moralisu na ovu temu, koji od vas nije bar jednu fotku bolje osmotrio i analizirao? :lol:

Pa da,zivotinjski biti i osloboditi se odrazuma i jeste naneki nacin savrsenstvo, Gusenje patnje zivota.
Javna golotinja je zakonom zabranjena i to sa razlogom, niko ne zeli da ljudi setaju goli. A eksponiranje na facebooku je sasvim ok, zato sto nisu skroz gole(da jesu bili bi banovani), i imaju pravo da rade sta hoce sa svojim telom.

Молим да се изјасните...

E, kad me moliš izjašnjavam se da nemam pojma ni da to rade a pošto, kažeš rade, opet nemam pojma zbog čega.

Back