Pokazatelji razvoda i varanja u braku u natalu

lela55

Početnik
Poruka
1
Zanima me sta mislite o mom 7 polju i braku? 7 polje mi je u vodoliji a to nije pododna pozicija za brak,vodolija predstavlja razvod a moze da znai i brak sa razvedenim muskarcem. Vladar Uran(koji je retrogradan) odlazi u 6 polje(tajne bracnog partnera-6 kuca je 7 od 12 i zato predstavlja tajne) sto nije pogodan polozaj. Dispozitor Saturn je u 8 kuci,opet nepovoljan polozaj,moze da znaci smrt partnera... :think: Evo natalne:
astro2gw01elenoraoopopop-1.gif

On je plavi, ja narandžasta. Poznanica mi je vidjela prevaru s njegove strane u karti kao i moguć razvod. Koliko mogu da konkretizujem da li vidite da će me prevariti, da uprostim. U kući nema velikih problema.
Hvala vam mnogo

pa ako ti je poznanica videla prevaru zašto nas pitaš?
i čuj "videla" u karti... vrh tvoje 7 je u ribama, ne negove.
daj posebno natale, očigledno ti je dosadan život

- - - - - - - - - -

razvod sa ovakvom postavkom sedmih polja stoji, samo mi se ne sviđa nametanje krivice... nepregledno je

Ja kako vidim jeste da ti imas vise sanse njega da varas no on tebe, bez obzira na poziciju Marsa koja najverovatnije nije ni tacna jer su datumi rodjenja veoma zaokruzeni.

Sve sto je trebalo da se dogodi, a da je bitno, je bilo pre nekih sest godina, recimo.

Njegov Neptun je u opoziciji sa Venerom, dok je tvoj Neptun u opoziciji sa Suncem.

Ne kazem da moze da bude prevare, ali moze da se dogodi tako sto se putuje u drugu zemlju (ili grad), bude vina ili nekog drugog pica, proba da se pobegne od problema, pogotovo onih koji se vuku od kuce.

Vi jedno drugo emotivno mozete da razumete na svoje nacine, on nesto vidi u tebi sto ti ne vidis, a ti vidis u njemu nesto sto on ne vidi.

Vi ste vezani jedno za drugo i u patnji i u dobrom, ali problem nastaje samo kada se ne dozvoljava sloboda. On je vise prizeman, dok si ti mastar i mislioc.

Tvoj horoskop je dosta podlozniji uticajima i pricama raznih ljudi, a pogotovo komshinicama kojima ne treba verovati jer nisu prijatelji. Ako komshinice i prijateljice dolaze na "trach" partije, tu su samo da nashkode, mada to tebi moze da prija donekle.

Svakako tvoj horoskop ima daleko vise naglasaja da moze doci do prevare sa tamnijim i krupnijim covekom, potencijalno iz komshiluka, no njegov.

Njegov Mesec je odmah pored tvoje licne planete, sto se kaze on bi za tebe dushu dao.

On ima veoma losu poziciju Jupitera i pitanje je cime se bavi? Neka pripazi na srce sledece godine.

U svakom slucaju vas dvoje samo da ne pijete i nema tu problema. Ako pocnete da pijete, mozete sebe da unishtite skroz. Tvoje najjace planete su kod njega u kuci 2, on je veoma materijalan po prirodi (iako to ne zeli da prizna), tako da nece da kuci novu kucu osim ako nije na to nateran.

Zene ti nisu bas prijatelji, tako da oprezno sa potencijalnim trach partijama.

U braku smo 3 godine, zanima me, hoce li doci do razvoda? Kao da se sve manje i manje razumemo. Prva karta je moja, druga je njegova. Hvala :)

Ovde do izražaja dolazi činjenica da vam se Ascedenti ne vide, tačnije, tvoj podznak Strelca nalazi se u njegovoj 12 kući.
Ovo nije dobra kuća u kojoj iko voli da se nađe, jer je kadetna, mračna i opterećena strahovima i tajnama.
Strelac je koleričan i vatreni, muški znak, aktivan, dok je Jarac melanholičan i distanciran.
Njegov Mesec u Strelcu divno aspektuje tvoj podznak i ovo je slaganje na dubokom, emocionalnom nivou gde se on oseća lepo, spokojno, duševno ispunjeno. Ali je istovremeno tvoj Saturn u konjunkciji sa njegovim Mesecom, što čini jedan pomalo hladnjikav odnos koji vremenom prerasta u skoro poslovni odnos, pomalo distanciran i počinje da preovladava osećaj obaveze i ozbiljnosti, dok se spontanost, vedrina, lepršavost gube.
Jedno se oseća stalno kritikovano, dok drugo ( obično je to Saturn ) postupa patronizirajuće, strogo, zahtevno što ume da deluje šokantno na Mesec.
Ovaj aspekt ume da da dugotrajnost odnosa, ali guši lepršavost u odnosu i donosi neku težinu, obavezu. često i zdravstvene probleme gde je jedno teret dok drugo ima osećaj obaveze da u odnosu ostane. Ali svakako, Saturnovi aspekti daju da neki odnos ima svoje trajanje.

U suštini, vi imate obostrano Saturn/Mesec, konjunkciju i kvadrat.
Jupiter njegov, koji je na tvom Mesecu je izvlačio situaciju i uspevao da održi lepršavost u odnosu, ali Saturnovi uticaji počinju da se osećaju kroz vreme i da narušavaju poverenje i bliskost u odnosu. Oboje imate isti problem, da osećate povremenu hladnoću onog drugog.

Poslednja izmena:

Back