*Показали сте зубе* и ујели нас за образ.

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mzcrvenka.com/tekstovi10/Otvoreno pismo 003. 20.12.2010..pdf

http://forum.krstarica.com/showthre...БРАЗОМ?highlight=Коме+треба+војска+са+образом
Херцен Радоњић Кека
Отац ухапшеног човека (18год.. 5.месеци.)
10.10.2010 године на улици Београда
25220 Црвенка
ОТВОРЕНО ПИСМО Бр. 003.
Председнику Владе Републике Србије Мирку Цветковићу​
Желео бих 72-ог дана да Вас подсетим , не-очекујући одговор:
1. Ако ти је познато;*НАТО је бомбардовао Србију 72. дана*.
Не тражим милост за свога сина,
него се обраћам као отац све те омладине коју сте похапсили у *Поносу*
јубиларне десетогодишње владавине.
Показали сте *језив* одговор државе коју представљате.
*Показали сте зубе* и ујели нас за образ.
Тражим да покренеш теразије правде и да после 72. дана дигнете оптужнице.
2. Атентатора на Зорана Ђинђића пустили сте после 24. сата, да би га у следећем
оствареном атентату ставили за заштићеног сведока. (Каква је то и чија визија?)
3. Једног од ухапшених са регистрационом таблом запаљеног полицијског аута,
пустили сте у недостатку доказа, јер сте у међувремену сазнали да је члан ДС-а.
(Мени је драго да је дете изашло-било је нормалне деце и у ДС-у).
4. Похапшене *хулигане* треба осудити, јер не могу прихватити нове мере
српско-европских вредности : “Чиме се будала поноси, паметан мора да подржи”.
5. *Ценим* ваш смисао за намештена политичка суђења, али ће доћи дан када ће
Вас ће кроз сан, та деца походити;

“У по бурне црне ноћи
Цветко-паша из сна скочи ...............................................
пита Хомића:
Три месеца како труну
образовци клети ...................
ни сада мира немам -
дође Младен у сну
па ми прети.”
(данас би писао чика Јова-Змај) ......................................

otvoreno_pismo_3_201210.jpg
Добрица Радоњић 18 година
ученик 3 г. средње поморске
...............................................
Режимски медији објавили:
*Кординатор за Војводину*;
довлачио групе из: Зрењанина,
Сомбора, Црвенке и

Ко не би био поносан отац ?
Мора се учланити у *Образ* !

6. Не бих се чудио да један од ваших *независних* послушника покрене Уставну
процедуру о забрани обраћања јавним функционерима или органима власти.
7. Можда је ваш под-председник 1.Тачић, раскрстио са прошлошћу и то; да је Окружни суд у
Приштини јула 1997. године осудио на 10 година затвора Хашима 2.Тачија због тероризма,
а да је у фебруару 1998. држава Србија за њим расписала потерницу.
Иста она држава коју данас председник 3.Тачић "води ка светлој европској будућности".
Зато се овој деци прети са адекватном казном која је скинута 2.Тачију, јер за њега *није
доказано да је крив*. 2.Тачи је човек за преговоре, док се не докаже да је крив.
8. Деца се држе у затвор под образложењем; *Да не понове дело....................................*.
Питам Вас:*Да ли је то понављање дела, ако изађу да протествују коалицији;
3.Тачић-2.Тачи-1.Тачић ?*. По мом схватању – ЈЕСТЕ !

У Црвенки: 20. децембар, 2010.​
Херцен Радоњић Кека​

Пише: Иван Ивановић

Драги председниче,

до сада си се само ти извињавао свима и због свега, тако да бих ја искористио прилику да се извиним теби због неколико ствари.

Извини што ти свакога дана опсујем по неколико пута све живо, и извињавам се у име свих грађана Србије који то исто раде, нису криви ни твоја мајка, која би те вероватно радије побацила да је знала кога ће родити, ни твоја жена која је мислила да се удаје за мушкарчину, а не за импотентног манкекена за којег сви говоре да је геј, нису крива ни твоја деца, која ће се једног дана стидети ко им је био отац.

Извињавам ти се што ти Тачи није извадио бубрег и продао га преко веза америчких дипломата, јер сада сигурно не би желео са њим да преговараш, извињавам ти се што баш теби нису усташе и муџахедини радили све оно што су радили Србима у протеклим ратовима, јер им се не би извињавао у наше име, а ни у своје.

Такође, извињавам ти се што си грађане лагао о благодатима европске уније, што си распродао српске фирме тајкунима, и што је народ на улици, извини председниче што ти имаш шта да једеш, а народ нема.

Извињавам ти се и што си још на власти, искрено трудимо се да што пре одеш, и прими искрено извињење што нас твоја дворска луда Ивица, премлаћује и хапси, извини, извини и извини за све наше протесте, текстове, плакате, акције, извини што мислим да си неспособно говно, марионета, полтрон, издајник...

Извини Борисе Тадићу за то што када будеш пао са власти што ћеш чамити на робији годинама, и што ће твоје тамновање бити пример за сваког издајника шта ће му се догодити уколико му на ум падне да понови делић онога што си ти сам урадио.

Још једном извини.

Твој

Иван Ивановић

Mačak već sam ti jednom napisao da znaš da me oduševiš sa temama. I ova je jedna od takvih.

Хвала пријатељу....
А јеси приметио Бундијеву реакцију.....
Он се пита, ....ОТКУД ПОМОРСКА ШКОЛА У ЦРВЕНКИ....
а не пита се....КАКО НЕКО КО СЕ ШКОЛУЈЕ И ЖИВИ У КОТОРУ
МОЖЕ БИТИ КООРДИНАТОР ЗА ВОЈВОДИНУ.....

Kakva bre Srednja pomorska u Crvenki , odakle im more ?

Počinje već da ti se priviđa ..... ali nemoj da pomisliš da će ti se privideti kada zalepršaš u kazamat.... zbog huškanja na kršenje ustava, protivpravnog lišavanja slobode i još sijaset dela protiv čovečnosri slobode i pravde.

Ono što ovuda tipkaš samo znači da si jedan ot teškuh kriminalaca sa veoma bolesnom psihom i sklon svakakvim zloupotrebama. Takav si sigurno i u pravom ne virtualnom životu a to je bolest manijaka ......

Počinje već da ti se priviđa ..... ali nemoj da pomisliš da će ti se privideti kada zalepršaš u kazamat.... zbog huškanja na kršenje ustava, protivpravnog lišavanja slobode i još sijaset dela protiv čovečnosri slobode i pravde.

Ono što ovuda tipkaš samo znači da si jedan ot teškuh kriminalaca sa veoma bolesnom psihom i sklon svakakvim zloupotrebama. Takav si sigurno i u pravom ne virtualnom životu a to je bolest manijaka ......

Hahaha koji si ti lik . :lol: Da si malo pametniji bio bi retardiran . :( Al zracis nekako majku mu ...ko maloumnija verzija Zike Obretkovica . :mrgreen:

Хвала пријатељу....

Nemože da shvati jer na časovima partijskog obrazovanja u njegovoj sekti o tome ništa ne pričaju.... kod njih su svi poslušni, dobri i povoziti...... i mozak im je u mengelama koje kontroliše onaj kome takvi trebaju.

Iskreno meni takvi ne trebaju ni za metlu..... zamisli samo da mu sve pričaš gde, kako i koliko treba da očisti ili obriše.... takvi su samo za tadićećve junkerse ili čedine tgovce opijatima.

Poslednja izmena:
A pa verujem da se cesto sam sa sobom smejes , hoce to u tvom mentalnom stanju . :( Doduse boli te uvo, rano si prolupao pa ce ti ceo zivot u veselju i smehu proci . :ok:

Kažem lepo da mi takvi ne trebaju ni za metlu ......

Nisi u stanju napisano da protumačiš a hteo bi da se prtiš i pro**seravaš znanjem koje nemaš.

Ko se zadnji smeje najslađe se smeje ..... a ti se sada nastavi da cerekaš koliko god hoćeš ..... ne brinem ja zbog toga.... brzo ćeš se smoriti i promeniti osećanja ..... i čak ćeš zaboraviti zbog čega si se to smejao.

A ja ći se smejati takvima kao ti i danas i sutra i za mesed dana i za 5 godina.

Nemate vi više nikakvu budućnosti i kraj vam se bliži.

Poslednja izmena:

:eek:
srbin.gif

Само ме интересује где су сад ови бедници из НВО "за људска права", где су "омбудсмани", где су разноразни "заштитници грађана" - ОВО ЈЕ ТИПИЧНА ЗЛОУПОТРЕБА ВЛАСТИ И ОРГАНИЗОВАНО МУЧЕЊЕ И ЗЛОСТАВЉАЊЕ ПОЛИТИЧКИХ НЕИСТОМИШЉЕНИКА... где су "комитети правника"...

Чини ми се да је недавно протурен неки члан кривичног закона О МОГУЋНОСТИ ДРЖАЊА У ПРИТВОРУ ЉУДИ БЕЗ ИКАКВОГ ПОДИЗАЊА ОПТУЖНИЦЕ ИЛИ СУЂЕЊА... - ови утамничени људи ТРЕБА ДА ТУЖЕ ДРЖАВУ СРБИЈУ И ДА ТРАЖЕ ОГРОМНЕ СВОТЕ НАДОКНАДЕ... јер идиотлуци који им се стављају на терет не могу се доказати, тј.могуће је да овде нека корумпирана будала од судије донесе такву пресуду - АЛИ ПУТЕМ ЖАЛБИ СВА ТА СВИЊАРИЈА ЋЕ ПАСТИ У ВОДУ...

Хвала пријатељу....
жж
:hahaha::hahaha::hahaha: можда је удуван па му се привиђа Панонско море...

xaxaxaxa .... ajde sad malo zajedno da se smejemo .......

kažem zajedno jer ostaću uskoro sam da se smejem...... a to nešto znači !

Znaci, znaci...

3598013440_e731028e04.jpg

Back