pokajte se

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.027
kraj je blizu
ali osim toga
kada pukne tikva,računajući da je veza imala ozbiljan karakter, da li se pitate u čemu ste pogrešili u čemu je pogrešio, ili samo se pomirite sa sudbinom i ustanete sa karusela ko kada ciga za ručkom odluči da je vožnja završena

nego, da si mi žena, a vidim da si zgodna, mlada i jebozovna...ovekovečio bih te dletom u kamenu, olovkom na papiru ili fotografijom

da,što se tiče greha : doveli jednog ubicu ispred jednog kralja, da mu isti presudi : Oprostiću ti, govori kralj tom ubici - Ali oprostiću i onom, ko bude ubio tebe.
Toliko o grehu. Budite dobri, Slušajte roditelje, i free your mind

Poslednja izmena:
Da znam da je besmisleno i da nema potrebe prolaziti kroz to ali je*iga prosto instinkt neki neshto ne znam falice mi i onda cu misliti o njoj...

...ono fazon da li je to nekako moglo da bude drugachije ili tako neshto ne znam.

kraj je blizu
ali osim toga
kada pukne tikva,računajući da je veza imala ozbiljan karakter, da li se pitate u čemu ste pogrešili u čemu je pogrešio, ili samo se pomirite sa sudbinom i ustanete sa karusela ko kada ciga za ručkom odluči da je vožnja završena

Питам се и све то претресам изнова и изнова себе ради али не чиним ништа да бих променио стање.
Просто, достојанствено одем...
Нема лепљења код ових ваза...

kraj je blizu
ali osim toga

Obično kad dotle dođe već znaš gde si pogrešio i ko je pogrešio i šta je falilo tu.

kraj je blizu
ali osim toga

:hahaha::confused:iam oci i gledam usput uz smernice i dresiranje pa ne dolazim u zablude da sam nesto drugacie trebo uraditi

kraj je blizu
ali osim toga

U vezama sam veoma korektna, zaljubljena i 100% posvecena. Jedini problem moze da nastane od strane mog decka. Kada se veza zavrsi, zavrsila se. Nema vise analiza i idem odmah dalje. Kukanje, analiziranje tudjih gresaka je gubljenje vremena.

kraj je blizu
ali osim toga
=)
kad sam imala tolko godina ko ti ja sam obično bila ciga
a sad brate preispitujem i kad je gotovo i kad nije gotovo i kad bi moglo da bude a nije i kad jeste a nije moralo da bude
najbolje kad si ciga =/

kraj je blizu
ali osim toga

kad stvarno pukne onda je stvarno pukla i treba covek da se okrene i da ode. nikad podgrejan rucak ne moze biti dobar kao i tek spremljen.

kad stvarno pukne onda je stvarno pukla i treba covek da se okrene i da ode. nikad podgrejan rucak ne moze biti dobar kao i tek spremljen.
To ni ne treba podgrejavati, vec ako zelis sacekas da prodje vreme i ostanes nacisto sa sobom i drugom stranom pa tek onda kreces iznova i ponovo.
Al obicno se to ne desava jer uvek neko ostane zaeban, pa ono...

Back