Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 14.688
Starozavetni Jehova ili Gospod je novozavetna Sveta Trojica.prevod svetog arhijerejskog sinoda srpske pravoslavne crkve?
nece biti, nego se zna ko zagovara jehovu/jahvu i ko je jehovin svedok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starozavetni Jehova ili Gospod je novozavetna Sveta Trojica.prevod svetog arhijerejskog sinoda srpske pravoslavne crkve?
nece biti, nego se zna ko zagovara jehovu/jahvu i ko je jehovin svedok
Da, baš tako.Pravi pravcati jahvini svedoci su pravoslavci haha
sto je babi milo, to joj se snilo, ili sto ti rece vec:Starozavetni Jehova ili Gospod je novozavetna Sveta Trojica.
da si ti u pravu, pisalo bi negde, ne mozes tek tako izmisljati, ako nesto ne znassektaški prevod
pusti Brljavla koji je verovao da će vaskrsenje biti u telu na Zemlji...ima li negde da Isus to kaže?Isus je poucavao svoje sledbenike kako da udju u carstvo nebesko Nece svako ko mi kaze Gospode, Gospode, uci u csrstvo nebesko, nego onaj koji vrsi volju mog Oca koji je na nebesima.
Ne postoje stihovi u Novom zavetu koji kaxu da ce ljudi otici na nebo kada umru, ali postoji 100 stihova koji kazu da ce carstvo biti na Zemlji.
1. Solunjanima 4:16 Jer će sam Gospod sići s neba uz poklič zapovijedi, uz glas arhanđela i uz zvuk trube Božje. I mrtvi u Hristu će uskrsnuti prvi.
Pa gde ti telo kad umres na nebu ili zemljipusti Brljavla koji je verovao da će vaskrsenje biti u telu na Zemlji...ima li negde da Isus to kaže?
Hristos to nije rekao On je to POKAZAO. Kako je On vaskrsao tako ćemo i mi. A On nije ustao kao duh već u tijelu. Proslavljenom i nepropadljivom tijelu ali ipak tijelu.pusti Brljavla koji je verovao da će vaskrsenje biti u telu na Zemlji...ima li negde da Isus to kaže?
jedno je Isus drugo smo ja i ti....drugo, Isus je vaskrsao posle tri dana dok je telo još čitavo..kako zamišljaš da ustaneš iz groba ili iz pepeljare...iz ničega će u trenutku da ti se naprave nove ćelije? i ko će da ti otvori vrata? taj scenario je naučna fantastika...Pa gde ti telo kad umres na nebu ili zemlji
Ko sto je isusu oziveo duh tako ces i ti dobiti tu silu da i ti opet ziv.Onaj isti hm samo ne sa onim starim.telom.Isto tvoje samo lakse mladje budes ko fantoom.![]()
ti misliš da je isto vaskrsenje tvoje i Isusovo? gordost? i ako je Isus vaskrsao u telu kako je prošao kroz zidove pećine? i pošto veruješ u besmrtnost duše i u raj da li zamišljaš da sediš u raju do sudnjeg dana a onda se ubaciš u grob da bi vaskrsao u telu i živeo opet na Zemlji? zašto? raj ti nije dovoljno dobar?Hristos to nije rekao On je to POKAZAO. Kako je On vaskrsao tako ćemo i mi. A On nije ustao kao duh već u tijelu. Proslavljenom i nepropadljivom tijelu ali ipak tijelu.
A kad napravi sve iz nista to ume a za ovu reparaciju samo jedan klik da ga ne ume..jedno je Isus drugo smo ja i ti....drugo, Isus je vaskrsao posle tri dana dok je telo još čitavo..kako zamišljaš da ustaneš iz groba ili iz pepeljare...iz ničega će u trenutku da ti se naprave nove ćelije? i ko će da ti otvori vrata? taj scenario je naučna fantastika...
Nešto kao Vulverin.A On nije ustao kao duh već u tijelu. Proslavljenom i nepropadljivom tijelu ali ipak tijelu.
Ne kažem to ja već Sveto Pismo.ti misliš da je isto vaskrsenje tvoje i Isusovo? gordost?
To Njegovo tijelo je bilo drugačije od onog ranijeg i različito od ovih naših tijela ali je ipak bilo materijalno. Zato i govori učenicima da opipaju Njegove rane i da Ga dotaknu da se uvjere da nije duh.i ako je Isus vaskrsao u telu kako je prošao kroz zidove pećine?
Da, na sveopštem vaskrsenju duša se vraća u tijelo. Nagrada koju pravednici dobijaju nakon smrti je predukus blaženstva koje će u punoći iskusiti tek nakon vaskrsenja i konačnog suda. Duša bez tijela nije čovjek već duša i to je neprirodno stanje. Zato je neophodno vaskrsenje da se duša vrati gdje i pripada u tijelo i da onda čovjek u svojoj cjelosti primi punoću nagrade.i pošto veruješ u besmrtnost duše i u raj da li zamišljaš da sediš u raju do sudnjeg dana a onda se ubaciš u grob da bi vaskrsao u telu i živeo opet na Zemlji? zašto? raj ti nije dovoljno dobar?
A zasto je onda vaskrsaoti misliš da je isto vaskrsenje tvoje i Isusovo? gordost? i ako je Isus vaskrsao u telu kako je prošao kroz zidove pećine? i pošto veruješ u besmrtnost duše i u raj da li zamišljaš da sediš u raju do sudnjeg dana a onda se ubaciš u grob da bi vaskrsao u telu i živeo opet na Zemlji? zašto? raj ti nije dovoljno dobar?
pokajte se jer se bliži carstvo božije (jovan misleći na Hrista)Isus je poucavao svoje sledbenike kako da udju u carstvo nebesko Nece svako ko mi kaze Gospode, Gospode, uci u csrstvo nebesko, nego onaj koji vrsi volju mog Oca koji je na nebesima.
Ne postoje stihovi u Novom zavetu koji kaxu da ce ljudi otici na nebo kada umru, ali postoji 100 stihova koji kazu da ce carstvo biti na Zemlji.
1. Solunjanima 4:16 Jer će sam Gospod sići s neba uz poklič zapovijedi, uz glas arhanđela i uz zvuk trube Božje. I mrtvi u Hristu će uskrsnuti prvi.
pre će biti da je pokazivao silu tipa eto može mi seАко је Јехова наредио да се истребе ти народи, имао је разлоге за то. Или су били непоправљиви грешници и својим грехом би заразили Божји народ или да покаже своју силу Божјем народу. А Јехову обожавам. Ко год обожава правог Бога никада се није покајао. Зато знам да би Јехова зауставио нож.
da, Isus je slika onog što treba da se desi kao i ceo njegov ljudski život.Hristos to nije rekao On je to POKAZAO. Kako je On vaskrsao tako ćemo i mi. A On nije ustao kao duh već u tijelu. Proslavljenom i nepropadljivom tijelu ali ipak tijelu.
Carstvo bozije u farisejima hahapokajte se jer se bliži carstvo božije (jovan misleći na Hrista)
19. И даћу ти кључеве од царства небеског: и шта свежеш на земљи биће свезано на небесима, и шта разрешиш на земљи биће разрешено на небесима.
carstvo nebesko je kao što sama reč kaže na nebu (raj), a carstvo božije u ljudima.
da, isusovo vaskrsenje je slika onog što će se desiti. duhom je sišao u tamnicu a dušom vodio razbojnika u raj. duša ostaje u raju dok se ne sastavi sa telom i ponovo čovek postaje celovit.ti misliš da je isto vaskrsenje tvoje i Isusovo? gordost? i ako je Isus vaskrsao u telu kako je prošao kroz zidove pećine? i pošto veruješ u besmrtnost duše i u raj da li zamišljaš da sediš u raju do sudnjeg dana a onda se ubaciš u grob da bi vaskrsao u telu i živeo opet na Zemlji? zašto? raj ti nije dovoljno dobar?
znači Isus laže?Carstvo bozije u farisejima haha
Ima li smisla misliti da je carstvo bozije bilo stanje u njihovim tvrdoglavim srcima? Isus im je rekao
Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемери што чистите споља чашу и зделу а изнутра су пуне грабежа и неправде.
Ne laze kralj je tuznači Isus laže?
nije carstvo božije ni tamo ni vamo jer gle carstvo božije je u vama.
koji kralj, Aleksandar?Ne laze kralj je tu
Dobro carkoji kralj, Aleksandar?
Nije na nama da znamo vreme.ili godisnja doba kad ce dusanovo carstvo da dodje.Dušan?
šta lupašNije na nama da znamo vreme.ili godisnja doba kad ce dusanovo carstvo da dodje.
Oče naš,
koji si na nebesima,
da se sveti ime Tvoje,
da dođe carstvo Tvoje,
da bude volja Tvoja,
i na zemlji kao i na nebu.