- Poruka
- 77.488
U poslednjih nekoliko meseci se pojavilo dosta vidia po socijalnim mrežama gde ljudi pokazuju hranu koja izgleda totalno veđštačka
Jeste li čitali o tome?
Jeste li čitali o tome?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno, puno hrane se uvozi, a oni vole da uvaljuju sirotinji raji misleći da su glupi pa neće da ukapirajuA fino sam večerala.Ko me tera da zavirim svugde
Šalu na stranu, ja sve više zazirem od kupovine i svakodnevno se pitam da li je to počelo i kod nas.
Verovatno, puno hrane se uvozi, a oni vole da uvaljuju sirotinji raji misleći da su glupi pa neće da ukapiraju
jos da je i inflacija lazna...
Полако да се раја навикава. Сад ће и инсекти као храна.U poslednjih nekoliko meseci se pojavilo dosta vidia po socijalnim mrežama gde ljudi pokazuju hranu koja izgleda totalno veđštačka
Pogledajte prilog 1606367
Jeste li čitali o tome?
znači bija da preuzme i brigu o proizvodnji i uvozu samo zdrave hrane,u smislu uobičajene,mislim ako neko truje svoje građane,da ne mora da ga imitiramoko cuva sjemena ko da cuva zlatne poluge...dzaba ti zemlja sutra ako nemas sjeme..potrovat ce nas sa genetskom hranom..
Često im se raspadne mlin pa komadi završe u mesu, to sam našao u mlevenom iz lidla pre 4-5 god.Ova jedna stavila magnet na meso i on se zakačio?!?
Šta ima metalno u mesu?
Pogledajte prilog 1606375