Dejan_011
Ističe se
- Poruka
- 2.193
Pazi, svaka budala ima svoje veselje tako i ovi sa raznim dokumentima i papirima koji navodno dokazuju nešto. On je onako slučajno dok se sam šetao u divljini Aljaske, sreo u šumi vanzemaljca. Tako i ja mogu da tvrdim da sam video slona kako leti pored mog prozora pa aj sad ti dokaži da nisam u pravu. Ti ako nešto pričaš bez ikakvih dokaza ili bilo kakvih referenci koje omogućavaju da se nešto od toga što tvrdiš proveri, onda je to u logičkom smislu najobičnije naklapanje i lupetanje.Inace niko ne prica o mentalno poremecenim ljudima vec o ozbiljnim dokumentovanim slucajevima koji su godinama bili (ili su jos uvek) predmet istrage, kao i o nekim slucajevima potkrepljenim fizickim dokazima.
Inače, meni je uvek bilo zanimljivo kako niko od nas skeptika nikad nije video neki NLO, vanzemaljce, Big Futa, Jetija, i razne druge karakondžule. Obično se takve stvari redovno priviđaju likovima koji veruju u neke nadprirodne pojave iz čega bi se mogao izvući neki interesantan zaključak.
Što se tiče nestalih aviona, nije to ništa čudno i neobično pogotovo pre pojave radara kad se nije mogla znati tačna pozicija aviona sve dok je pilot ne javi kontroli leta. Srušio se negde u nepristupačnom planinskom trenu i zato ga nikad nisu našli. Avioni povremeno padaju zbog greške pilota ili zbog mehaničkih kvarova, a ne zbog toga što ih je progutala neka crna rupa ili izmišljeni bermudski trougao.