Pojavila se druga osoba koja je bila na istom letu sa onom zenom koja je tvrdila da iza nje sedi jedan "necovek"

Inace niko ne prica o mentalno poremecenim ljudima vec o ozbiljnim dokumentovanim slucajevima koji su godinama bili (ili su jos uvek) predmet istrage, kao i o nekim slucajevima potkrepljenim fizickim dokazima.
Pazi, svaka budala ima svoje veselje tako i ovi sa raznim dokumentima i papirima koji navodno dokazuju nešto. On je onako slučajno dok se sam šetao u divljini Aljaske, sreo u šumi vanzemaljca. Tako i ja mogu da tvrdim da sam video slona kako leti pored mog prozora pa aj sad ti dokaži da nisam u pravu. Ti ako nešto pričaš bez ikakvih dokaza ili bilo kakvih referenci koje omogućavaju da se nešto od toga što tvrdiš proveri, onda je to u logičkom smislu najobičnije naklapanje i lupetanje.
Inače, meni je uvek bilo zanimljivo kako niko od nas skeptika nikad nije video neki NLO, vanzemaljce, Big Futa, Jetija, i razne druge karakondžule. Obično se takve stvari redovno priviđaju likovima koji veruju u neke nadprirodne pojave iz čega bi se mogao izvući neki interesantan zaključak.

Što se tiče nestalih aviona, nije to ništa čudno i neobično pogotovo pre pojave radara kad se nije mogla znati tačna pozicija aviona sve dok je pilot ne javi kontroli leta. Srušio se negde u nepristupačnom planinskom trenu i zato ga nikad nisu našli. Avioni povremeno padaju zbog greške pilota ili zbog mehaničkih kvarova, a ne zbog toga što ih je progutala neka crna rupa ili izmišljeni bermudski trougao.

Pazi, svaka budala ima svoje veselje tako i ovi sa raznim dokumentima i papirima koji navodno dokazuju nešto. On je onako slučajno dok se sam šetao u divljini Aljaske, sreo u šumi vanzemaljca. Tako i ja mogu da tvrdim da sam video slona kako leti pored mog prozora pa aj sad ti dokaži da nisam u pravu. Ti ako nešto pričaš bez ikakvih dokaza ili bilo kakvih referenci koje omogućavaju da se nešto od toga što tvrdiš proveri, onda je to u logičkom smislu najobičnije naklapanje i lupetanje.
Inače, meni je uvek bilo zanimljivo kako niko od nas skeptika nikad nije video neki NLO, vanzemaljce, Big Futa, Jetija, i razne druge karakondžule. Obično se takve stvari redovno priviđaju likovima koji veruju u neke nadprirodne pojave iz čega bi se mogao izvući neki interesantan zaključak.

Što se tiče nestalih aviona, nije to ništa čudno i neobično pogotovo pre pojave radara kad se nije mogla znati tačna pozicija aviona sve dok je pilot ne javi kontroli leta. Srušio se negde u nepristupačnom planinskom trenu i zato ga nikad nisu našli. Avioni povremeno padaju zbog greške pilota ili zbog mehaničkih kvarova, a ne zbog toga što ih je progutala neka crna rupa ili izmišljeni bermudski trougao.

Pricas o necemu sto ne znas i prosto ne poznajes materiju.
Mislim ti ljudi koji su imali bliske susrete sa tim vanzemaljskim bicima, neobicnom stvorenjima, NLO-ima i sta ja znam i jesu bili uglavnom skeptici ali logicno nakon takvog iskustva prestali su da budu skeptici.

Inace nisu to nikakva naklapanja, lupetanja i "neki tamo" papiri vec sve svetske bezbednosne sluzbe se bave tim stvarima i imaju neke svoje "Plave knjige" , uostalom takve stvari i postojanje NLO-a potvrdili Pentagon i NASA i o tome se diskutije i pred americkim kongresom, cak je i predsednik SAD (sad ne znam tacno da li Bajden ili Tramp) je potpisao zakon koji stiti " whistle-blower-e" iliti "zvizdace" (tj. ljude uglavnom iz vojnih i obavestajnih krugova, neke naucnike koji su radili na top poverljivim projektima i slicne koji su polizili zakletvu i obavezali se na cutnju a koji su u nekom momentu resili da izadju u javnost sa takvim pricama i poverljivim informcijama) od sankcija i pravne i krivicne odgovornosti zbog toga.
Mislim te teme su vec postale mejnstrim a to da li ti verujes ili ne verujes u biti nikog ne zanima nit ista menja stanje stvari, mislim ono ne verujes u te stvari, to te ne zanima pa lepo preskoci temu, nemoj da trolujes, mislim kada mene nesto ili neka tema ne zanima ja nemam potrebu da komentarisem i da se ukljucujem u diskusiju vec jednostavno preskocim je i trazim ono sto me zanima.

Back