Pojavila se druga osoba koja je bila na istom letu sa onom zenom koja je tvrdila da iza nje sedi jedan "necovek"

Niko nije rekao da ćemo svi izumreti ni da nema leka, već da će od koronavirusa umreti oko 7 miliona ljudi.

Umrlo je 6.9 miliona ljudi, što je dokaz da su lagali.
Jesu li u tu cifru ubrojani i vakcinisani koji su stradali kao žrtve sumnjivih vakcina tj kao žrtve bezočne propagande o obaveznom vakcinisanju?

Primera radi pre izvesnog vremena (mozda nekoliko godina) pricao sam sa jednom Amerikankom, inace devojka iz Arizone koja tvrdi da se tamo u pustinji susrela sa jednim reptilijancem lice u lice i da se ubrzo onesvestila od straha.

Inace ona devojka bavi se amaterski fotografijom a posto zivi maltene u gradu u pustinji jednom je uzela fotoaparat i otisla biciklom tu u pustinju (mozda 20-30 minuta daleko od njene kuce) da napravi nekoliko fotki zalaska Sunca (ili mozda izlaska ne secam se vise) u pustinji i popela se tu na neku malu stenu mozda 2,3 metra visoku i kako je krenula da fotka videla je da joj prilazi neko stvorenje onako vrlo visoko (izmedju 2 i 2 ipo metra negde), delovao je onako ogromno i vrlo razvijeno i misicavo i reptilskog izgleda, nije progovarao ili pokusao da stupi u kontakt sa njom, cutao je ali je tiho ispustao kao neke cudne zvuke, ona je na prvu pomislila da je neki lik sa maskom i da se zafrkava i kada mu se malo priblizila (sa namerom da mu kaze da se pomakne i da joj ne smeta da fotka i ne uznemirava je) skontala je da nije nikakav lik sa maskom, vec deluje vrlo organski i stvarno (ono krljust, oci, cak malo i nekakve bale oko usta, spicasti zubi, ono pogled, zvuk koji ispusta, onako ogroman, zaista zastrasujuce.......) i kada mu se priblizila ono maltene u roku od nekoliko sekundi se onesvestila od straha (inace citav susret tj. citavo iskustvo je vrlo kratko trajalo, mozda sve ukupno par desetina sekundi) i nedugo zatim se osvestila (od njega nije bilo vise ni traga ni glasa) i pozvala mobilnim svoje i rekla im je samo da nije dobro i da se onesvestila (nije im odma rekla sta je videla i sta se zapravo dogodilo vec tek kasnije im je rekla) i oni su dosli po nju, pokupili je i odveli kuci.

Inace devojka je ovako najnormalnija osoba, cak ovako vrlo povucena osoba, ono nikad ni pivo nije popila a kamoli konzumirala neke haludze i psihoaktivne supstance i zaista verujem da nije imala razlog da izmisli celu pricu.
Nakon sto je onako nezvanicno iza zatvorenih vrata jednom istrazivacu ispricala sta je videla i sta joj se desilo krenuli su da je smaraju da daje intervjue, gostuje u nekim emisijama, podcastima, neki su joj nudili i pare za to medjutim ona nije htela nikakvu sad medijsku paznju, senzacionalizam ili da je dozivljavaju kao neku "ludacu" koja tvrdi da je videla reptilijanca.
Jedino par godina kasnije na nekakvoj polu-zatvorenoj UFO konvenciji (koja je odrzana negde u Arizoni relativno blizu nje pa su je zamolili da dodje i gde je bilo jos ljudi sa slicnim neobicnim iskustvima, itd) je prepricala svoje iskustvo i to je bio prvi i jedini put da je pristala da se negde pojavi u tom svojstvu i da prica o tome.

Misliš li da je Dixi, sa onim njenim dubokim glasom, takođe jedna od njih?

Au brate ne znam ali ja se iskreno nadam da nije ( inace glasic joj je prelep 🥰).

Nego kao da mi se da na jednoj slici gde je kao malo ljuta da su joj se na trenutak oci pretvorile u reptilske, cak ima i neki sako sa zmijskim dezenom, ono nisu to bas cista posla. 😄

58861ABA-5B99-43BF-9C9E-81A8742C6B0F.jpeg

Inace navodno je ovih dana otvorila nalog na tviteru ( a tamo je gotive ono moz' misliti, tamo je bas dosla ono u osinjak.....), sad da li je zaista njen profil i autentican zaista ne znam (a i laptop mi je trenutno u autu pa nisam previse online ovih dana) ali sacekacu malo da vidim da li zaista jeste to ona i da li ima nameru da tamo bude aktivna i ostane tamo pa pokusacu da stupim u neki kontakt sa njom, a i neko mora da brani to divno i nezno bice od zlih tviterasa,znas i sam kakva su djubrad ti tviterasi. ;)

Primera radi pre izvesnog vremena (mozda nekoliko godina) pricao sam sa jednom Amerikankom, inace devojka iz Arizone koja tvrdi da se tamo u pustinji susrela sa jednim reptilijancem lice u lice i da se ubrzo onesvestila od straha.

Inace ona devojka bavi se amaterski fotografijom a posto zivi maltene u gradu u pustinji jednom je uzela fotoaparat i otisla biciklom tu u pustinju (mozda 20-30 minuta daleko od njene kuce) da napravi nekoliko fotki zalaska Sunca (ili mozda izlaska ne secam se vise) u pustinji i popela se tu na neku malu stenu mozda 2,3 metra visoku i kako je krenula da fotka videla je da joj prilazi neko stvorenje onako vrlo visoko (izmedju 2 i 2 ipo metra negde), delovao je onako ogromno i vrlo razvijeno i misicavo i reptilskog izgleda, nije progovarao ili pokusao da stupi u kontakt sa njom, cutao je ali je tiho ispustao kao neke cudne zvuke, ona je na prvu pomislila da je neki lik sa maskom i da se zafrkava i kada mu se malo priblizila (sa namerom da mu kaze da se pomakne i da joj ne smeta da fotka i ne uznemirava je) skontala je da nije nikakav lik sa maskom, vec deluje vrlo organski i stvarno (ono krljust, oci, cak malo i nekakve bale oko usta, spicasti zubi, ono pogled, zvuk koji ispusta, onako ogroman, zaista zastrasujuce.......) i kada mu se priblizila ono maltene u roku od nekoliko sekundi se onesvestila od straha (inace citav susret tj. citavo iskustvo je vrlo kratko trajalo, mozda sve ukupno par desetina sekundi) i nedugo zatim se osvestila (od njega nije bilo vise ni traga ni glasa) i pozvala mobilnim svoje i rekla im je samo da nije dobro i da se onesvestila (nije im odma rekla sta je videla i sta se zapravo dogodilo vec tek kasnije im je rekla) i oni su dosli po nju, pokupili je i odveli kuci.

Inace devojka je ovako najnormalnija osoba, cak ovako vrlo povucena osoba, ono nikad ni pivo nije popila a kamoli konzumirala neke haludze i psihoaktivne supstance i zaista verujem da nije imala razlog da izmisli celu pricu.
Nakon sto je onako nezvanicno iza zatvorenih vrata jednom istrazivacu ispricala sta je videla i sta joj se desilo krenuli su da je smaraju da daje intervjue, gostuje u nekim emisijama, podcastima, neki su joj nudili i pare za to medjutim ona nije htela nikakvu sad medijsku paznju, senzacionalizam ili da je dozivljavaju kao neku "ludacu" koja tvrdi da je videla reptilijanca.
Jedino par godina kasnije na nekakvoj polu-zatvorenoj UFO konvenciji (koja je odrzana negde u Arizoni relativno blizu nje pa su je zamolili da dodje i gde je bilo jos ljudi sa slicnim neobicnim iskustvima, itd) je prepricala svoje iskustvo i to je bio prvi i jedini put da je pristala da se negde pojavi u tom svojstvu i da prica o tome.
Ima dosta tih reptilijanaca, naročito po ruralnim delovima Amerike... treba se paziti.

Ima dosta tih reptilijanaca, naročito po ruralnim delovima Amerike... treba se paziti.

Recimo znam da na Aljasci su mnogi ljudi prijavljivali da su se susretali sa raznim cudnim bicima (izmedju ostalih i sa Big Foot-om).

Inace Arizona odakle je ta devojka tj. taj jugozapadni deo SAD-a tipa Nju Meksiko, Juta, Arizona, Kolorado,Nevada (pa i Teksas) je bas onako cuven po vidjenjima NLO-a (to je tamo kao dobar dan) i tim neobicnim stvarima, taj deo SAD je kao zariste toga.

Takodje taj deo je cuven i po tajnim vojnim bazama (gde je i ona cuvena Area 51) gde se isto rade neke cudne stvari i eksperimenti i gde se ko zna sta desava.
Prema nekim saznanjima i informacijama u tim bazama su prisutni i vanzemaljci, cak i postoje odredjeni nivoi baza duboko pod zemljom gde ljudi (pre svega mislim na naucnike i vojno osoblje) ni nemaju pristup i da su te baze u tih nekoliko saveznih drzava na jugozapadu SAD povezane nekakvim podzemnim tunelima i putevima i nekakvim maglev vozovima (izgradjenim uz pomoc vanzemaljske tehnologije).

Recimo ima i dosta ocevidaca koji tvrde da su vidjali te letece diskove kako izranjaju iz okeana ili sa neba se spustaju u more i nestaju u dubinama, kao i mornara i podmornicara koji tvrde da su se sustetali sa nekim cudnim objektima koji pod vodom razvijaju neke supersonicne pa cak i hipersonicne brzine pritom ne prouzvodeci nikakav zvuk i ne praveci nikakve talase.

A to sve po meni se uklapa u pricu, jer ako su oni prisutni ovde (a ja verujem da jesu) i iz nekog razloga ne zele da javno obelodane svoje prisustvo i zele neki vid da kazemo diskrecije i privatnosti onda je skroz logicno da bi za neke svoje baze i ispostave na Zemlji odabrali neke udaljene i nama nepristupacne lokacije gde bas i ne zalazi mnogo ljudi kao sto su dna okeana, Antarktik, Aljaska, te neke pustinje po zabacenim delovima Amerike ili nekih drugih zemalja, itd.

Recimo znam da na Aljasci su mnogi ljudi prijavljivali da su se susretali sa raznim cudnim bicima (izmedju ostalih i sa Big Foot-om).
Bio sam ja na Aljasci više puta i mogu da prijavim da nisam video nikakva čudna bića.
Ti "očevici" su zapravo osobe sa raznim mentalnim poremećajima ili neki čudaci kojima je dosadno u životu pa su željni malo pažnje i izmištaju razne naučno-fantastične priče. Ne treba se primati na takve budalaštine.

sto je toliko neverovatno da je zena u pravu ?
msm ceo svet je poverovao u pricu o koroni da cemo svi izumreti i da nema leka i da ovo ono (200 nebuloznih laznih tvrdnji u koje su svi verovali)
pa nista od toga
dakle moguce je i da milijarde ljudi veruju u nesto sto ne postoji
kako misliš da korona nije postojala?
od cega je od februara 2020 do marta 2021 u Srbiji umrlo preko 100 zdravstvenih radnika? nikad pre toga i nikad posle toga u tolikom broju u jednoj godini?!

sacekacu malo da vidim da li zaista jeste to ona i da li ima nameru da tamo bude aktivna i ostane tamo pa pokusacu da stupim u neki kontakt sa njom, a i neko mora da brani to divno i nezno bice od zlih tviterasa,znas i sam kakva su djubrad ti tviterasi. ;)
Moze...:) al nemoj da te trazimo posle po cevapima... ;):mrgreen: :cool:

nemas odgovor, pa neces da diskutujes! :rtfm:
okej
trenutno je zaposleno 60400 zdravstvenih radnika plus penzionisani zdravstveni radnici koji su na silu uguravani u statistiku
al aj neka i nisu
uzmi sad i vidi procentualno
pa se javi za drugi korak prosvecenja

nije da nemam odgovor nego mi je suvisno u zivotu da se zamaram sa ljudima koji ne misle

okej
trenutno je zaposleno 60400 zdravstvenih radnika plus penzionisani zdravstveni radnici koji su na silu uguravani u statistiku
al aj neka i nisu
uzmi sad i vidi procentualno
pa se javi za drugi korak prosvecenja

nije da nemam odgovor nego mi je suvisno u zivotu da se zamaram sa ljudima koji ne misle
hoces da kazes da svake godine umre 100 zdravstvenih radnika ne vezano za koronu?

Moze...:) al nemoj da te trazimo posle po cevapima... ;):mrgreen: :cool:

Pa sad ako me nema na forumu potrazite me kod Matijevica. 😄😛

Inace salu na stranu, to je jedna nezna dusa, mislim realno da ona stvarno ima nesto sa tim hororom pa vec bi bila u ludnici i lezala gde i onaj mali poremeceni ludak iz Ribnikara ili bi bila zatvorena bez mogucnosti da vise ikad vidi svetlo dana kao ti umobolnici sto su to i radili.
Mislim da od samog pocetka je bilo jasno da te jezive i sulude price koje su kruzile o njoj nisu realne, nego eto zato sto je ona takva kakva jeste, malo neobicnog mentalnog sklopa, da kazem malo "mentalno egzoticna" i privlaci paznju a nije bila bas u prilici da se brani ono dobro im je dosla da je ubace u te sulude senzacionalisticke price i da se malo izivljavaju.

Bio sam ja na Aljasci više puta i mogu da prijavim da nisam video nikakva čudna bića.
Ti "očevici" su zapravo osobe sa raznim mentalnim poremećajima ili neki čudaci kojima je dosadno u životu pa su željni malo pažnje i izmištaju razne naučno-fantastične priče. Ne treba se primati na takve budalaštine.

Pa sta ako nisi video ?

Sta ti mislis da je to tako, ono dovoljno samo da se pojavis tamo a oni samo setkaju okolo sve u 16, znas li ti kolika je Aljaska, odprilike po teritoriji negde 20-ak puta veca od Srbije a vrlo slabo naseljena, jako je malo naseljenih podrucja i cela Aljaska ima stanovnika negde kao trecina Beograda (mislim da ima negde blizu 800 hiljada ljudi) tako da koliko god to bilo zariste neobicnih pojava sanse da i ti vidis ili iskusis tako nesto dok si tamo su ti zaista minimalne.

Inace niko ne prica o mentalno poremecenim ljudima vec o ozbiljnim dokumentovanim slucajevima koji su godinama bili (ili su jos uvek) predmet istrage, kao i o nekim slucajevima potkrepljenim fizickim dokazima.

Recimo osim vidjenja NLO- a i susreta sa neobicnim bicima na Aljasci takodje imamo slucaj nestalih aviona kao recimo pocetkom 50-ih kada je bez traga nestao onaj "Daglas" C54 sa 44-oro ljudi ili 70-ih jedna Cesna kada je nestala bez traga, mislim da cak i tamo imamo slucaj kada je citav jedan manji avijacijski puk nestao bez traga, znaci sve ukazuje da i tamo postoji neka vrsta "Bermudskog trougla" ali nema sta Aljaska je svakako zariste raznih neobicnih pojava i tamo se dogadjaju razne neobicne stvari koje niko ne moze da objasni (barem ne na nacin koji bi zadovoljio tzv. mejnstrim naucnu zajednicu i skeptike).

Back