Pojavila se druga osoba koja je bila na istom letu sa onom zenom koja je tvrdila da iza nje sedi jedan "necovek"

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.272
Pojavila se druga osoba koja je bila na istom letu sa onom zenom koja je tvrdila da iza nje sedi jedan "necovek". On kaze da je zanimljivo da svo vreme taj lik, koga je ona optuzila da je "necovek" (reptil), nije izgovorio ni jednu rec. Kaze da je ocekivao da ce se taj braniti sa recima kao "sta lupetas" itd. Ali ne, on je svo vreme cutao. A kada ga je ovaj drugi svedok pogledao video je da se njegovi kapci pomeraju (trepce) sa leva na desno a ne od gore na dole.

sto je toliko neverovatno da je zena u pravu ?
msm ceo svet je poverovao u pricu o koroni da cemo svi izumreti i da nema leka i da ovo ono (200 nebuloznih laznih tvrdnji u koje su svi verovali)
pa nista od toga
dakle moguce je i da milijarde ljudi veruju u nesto sto ne postoji
Pa dobro, sta se bijes odmah?

Pa iskreno ne bi bio iznenadjen da je zaista videla reptilijanca, ono dosta ljudi tvrdi da ih je videlo.

Recimo Pol Helijer bivsi kanadski ministar odbrane i dugogodisnji clan njihovog parlamenta (mislim cak jedno vreme i premijer ili zamenik premijera Kanade) je tvrdio da su na Zemlji prisutne najmanje 4 razlicite vanzemaljske rase, da on licno veruje da ih ima i vise ali video je konkretne dokaze i ima pouzdane informacije samo za te 4 i moze da tvrdi samo za te 4.

Takodje recimo Robert Bigalou, milijarder i vlasnik privatne svemirske agencije je bese isto tvrdio sa su oni prisutni ovde i da setaju medju nama i bese tvrdio je da ih ima oko par stotina hiljada prisutnih ovde koji setaju medju nama (a mi nemamo pojma).
Sad covek je milijarder i vlasnik privatne agencije i sigurno zna neke ljude na nekim mestima i polozajima koji znaju nesto o tome i imaju neke poverljive informacije, verujem da to nije rekao samo tako cisto da bi rekao nesto.
Mislim koja je najveca prednost toga biti tako bogat, mislim on te pare sigurno ne moze da potrosi, ne moze odjednom da vozi 20 automobila, da krka 10 kila bifteka ili lososa ili da spava u 10 soba, ali kad ima tolike pare onda ima i uticaj i zna neke ljude na nekim tako delikatnim mestima i verovatno ima neke informacije koje "obicnim smrtnicima" nisu dostupne i ono vrlo verovatno zna nesto sto mi ne znamo.

msm ceo svet je poverovao u pricu o koroni da cemo svi izumreti i da nema leka i da ovo ono (200 nebuloznih laznih tvrdnji u koje su svi verovali)
pa nista od toga
Niko nije rekao da ćemo svi izumreti ni da nema leka, već da će od koronavirusa umreti oko 7 miliona ljudi.

Umrlo je 6.9 miliona ljudi, što je dokaz da su lagali.

Niko nije rekao da ćemo svi izumreti ni da nema leka, već da će od koronavirusa umreti oko 7 miliona ljudi.

Umrlo je 6.9 miliona ljudi, što je dokaz da su lagali.
rekli su da cemo izumretii da nam preti istrebljenje kao vrsti - laz
provlacili su se termini kao sto su apokalipsa i apokalipticne scene, kraj sveta i tako dalje - laz
rekli su da nema leka, odnosno da lek ne postoji i da ce trebati najmanje 10 godina da se napravi vakcina laz
rekli su da ne napada zene pa onda ipak napada pa ne napada decu pa ipak napada pa napada starce najvise pa ono ipak ne itd dakle sve lupetanje
rekli su prvo da virus uopste ne postoji pa da postoji ali da je daleko i da nece doci pa da ce doci ali nas nece dirati jer smo imuni i tako redom
pa su rekli da nema vakcine pa od jednom ima vakcine
pa ko se vakcinise nece se razboleti ali u stvari hoce ali nece umreti ali u stvari moze ali u stvari ce imati laksu klinicku sliku ali u stvari nece
i tako dalje i tako dalje sve laz do lazi i lupetanje i glupetanje
i nista se nije promenilo a virusa nigde ?
dakle laz do lazi
neverujem da je uopste postojao ikakav virus

rekli su da cemo izumretii da nam preti istrebljenje kao vrsti - laz
provlacili su se termini kao sto su apokalipsa i apokalipticne scene, kraj sveta i tako dalje - laz
rekli su da nema leka, odnosno da lek ne postoji i da ce trebati najmanje 10 godina da se napravi vakcina laz
rekli su da ne napada zene pa onda ipak napada pa ne napada decu pa ipak napada pa napada starce najvise pa ono ipak ne itd dakle sve lupetanje
rekli su prvo da virus uopste ne postoji pa da postoji ali da je daleko i da nece doci pa da ce doci ali nas nece dirati jer smo imuni i tako redom
pa su rekli da nema vakcine pa od jednom ima vakcine
pa ko se vakcinise nece se razboleti ali u stvari hoce ali nece umreti ali u stvari moze ali u stvari ce imati laksu klinicku sliku ali u stvari nece
i tako dalje i tako dalje sve laz do lazi i lupetanje i glupetanje
i nista se nije promenilo a virusa nigde ?
dakle laz do lazi
neverujem da je uopste postojao ikakav virus
Ne znam kakvo si ti to Treće oko čitao. (ili Zonu sumraka).

Pošto u WHO niko tako nešto nije rekao, koliko znam.

Ne znam kakvo si ti to Treće oko čitao. (ili Zonu sumraka).

Pošto u WHO niko tako nešto nije rekao, koliko znam.
lose znas
ovo su sve tvrdnje iznesene od strane domacih strucnjaka koji su postupali po instrukcijama WHO
i sve su bile u vidu zvanicnih saopstenja i sve su dokumentovane.
i ne bi te ja ometao dalje u aktivnostima
velihi pozdraux

sto je toliko neverovatno da je zena u pravu ?
pa nista od toga
dakle moguce je i da milijarde ljudi veruju u nesto sto ne postoji
svet uopste nije poverovao o Koroni. Mediji su predstavili da je tako. Kazem, onaj Sotona u srednjoj engleskoj nema pojma o realnosti, ne poznaje svet i u svom ludilu izmislja, projektuje neki svet kao u video igrama , pa, posto kontrolise 97 posto zapadnih medija, te svoje igrice plasira kao stvarnost.

svet uopste nije poverovao o Koroni. Mediji su predstavili da je tako. Kazem, onaj Sotona u srednjoj engleskoj nema pojma o realnosti, ne poznaje svet i u svom ludilu izmislja, projektuje neki svet kao u video igrama , pa, posto kontrolise 97 posto zapadnih medija, te svoje igrice plasira kao stvarnost.
ne treba meni neko da kaze sta ja vidim dok gledam u nesto
mada ima onih kojima treba reci sta se desava i ako su u centru zbivanja

ne treba meni neko da kaze sta ja vidim dok gledam u nesto
mada ima onih kojima treba reci sta se desava i ako su u centru zbivanja
ni meni, ni mom komsiji, ni mojim sugradjanima, sunarodnicima, svetu. Svi znamo istinu. U medijima smo prozvani ANTIVAKSERIMA ...........nas 8 milijardi.

Pa iskreno ne bi bio iznenadjen da je zaista videla reptilijanca, ono dosta ljudi tvrdi da ih je videlo.

Recimo Pol Helijer bivsi kanadski ministar odbrane i dugogodisnji clan njihovog parlamenta (mislim cak jedno vreme i premijer ili zamenik premijera Kanade) je tvrdio da su na Zemlji prisutne najmanje 4 razlicite vanzemaljske rase, da on licno veruje da ih ima i vise ali video je konkretne dokaze i ima pouzdane informacije samo za te 4 i moze da tvrdi samo za te 4.

Takodje recimo Robert Bigalou, milijarder i vlasnik privatne svemirske agencije je bese isto tvrdio sa su oni prisutni ovde i da setaju medju nama i bese tvrdio je da ih ima oko par stotina hiljada prisutnih ovde koji setaju medju nama (a mi nemamo pojma).
Sad covek je milijarder i vlasnik privatne agencije i sigurno zna neke ljude na nekim mestima i polozajima koji znaju nesto o tome i imaju neke poverljive informacije, verujem da to nije rekao samo tako cisto da bi rekao nesto.
Mislim koja je najveca prednost toga biti tako bogat, mislim on te pare sigurno ne moze da potrosi, ne moze odjednom da vozi 20 automobila, da krka 10 kila bifteka ili lososa ili da spava u 10 soba, ali kad ima tolike pare onda ima i uticaj i zna neke ljude na nekim tako delikatnim mestima i verovatno ima neke informacije koje "obicnim smrtnicima" nisu dostupne i ono vrlo verovatno zna nesto sto mi ne znamo.
Misliš li da je Dixi, sa onim njenim dubokim glasom, takođe jedna od njih?

Back