Pa iskreno ne bi bio iznenadjen da je zaista videla reptilijanca, ono dosta ljudi tvrdi da ih je videlo.
Recimo Pol Helijer bivsi kanadski ministar odbrane i dugogodisnji clan njihovog parlamenta (mislim cak jedno vreme i premijer ili zamenik premijera Kanade) je tvrdio da su na Zemlji prisutne najmanje 4 razlicite vanzemaljske rase, da on licno veruje da ih ima i vise ali video je konkretne dokaze i ima pouzdane informacije samo za te 4 i moze da tvrdi samo za te 4.
Takodje recimo Robert Bigalou, milijarder i vlasnik privatne svemirske agencije je bese isto tvrdio sa su oni prisutni ovde i da setaju medju nama i bese tvrdio je da ih ima oko par stotina hiljada prisutnih ovde koji setaju medju nama (a mi nemamo pojma).
Sad covek je milijarder i vlasnik privatne agencije i sigurno zna neke ljude na nekim mestima i polozajima koji znaju nesto o tome i imaju neke poverljive informacije, verujem da to nije rekao samo tako cisto da bi rekao nesto.
Mislim koja je najveca prednost toga biti tako bogat, mislim on te pare sigurno ne moze da potrosi, ne moze odjednom da vozi 20 automobila, da krka 10 kila bifteka ili lososa ili da spava u 10 soba, ali kad ima tolike pare onda ima i uticaj i zna neke ljude na nekim tako delikatnim mestima i verovatno ima neke informacije koje "obicnim smrtnicima" nisu dostupne i ono vrlo verovatno zna nesto sto mi ne znamo.