Pojava Bogorodice na krovu koptske crkve u Kairu

RickRoss

Buduća legenda
Poruka
32.499
Vise stotina hiljada ljudi razlicitih vera (neki podaci spominju i preko milion ljudi) su svedocili Njenom prisustvu od 1968. do 1971. godine, izmedju ostalih i sam egipatski predsednik Gamal Abdel Naser

Mnogi tesko oboleli ljudi, ljudi sa nedostacima, i muslimani i hriscani, tvrdili su da su ozdravili u toku Njenog prisustva

Zanimljivo je da se Bogorodica ukazala bas kad su egipatski hriscani trpeli torturu od strane vecinskog muslimanskog stanovnistva

Sta vi kazete o ovome?

Lucifer pohodi zemlju u raznim oblicima.Marija je bila zena , ljudsko bice, koje je Umrlo i nema je vise.Ceka dan suda , ako je i za nju predvidjeno, kao i za ostala ljudska bica.

a otkad to Lucifer dolazi i cini dobra dela, a Bog gleda i ne reaguje?

zar Luciferu nije palo na pamet da ukoliko se ukaze u liku Bogorodice ce prevesti ljude na Hriscanstvo? zar je to njegov plan?

Bogorodica je mrtva. Nema sta da trazi na krovu taka mrtva. Dakle slagali.

dokazi da nije rec o natprirodnoj pojavi, vec da je sve laz i namestaljka

kao sto ateisti govore 'dokazite da Bog postoji' tako i ja sad kazem dokazi da je ovo laz

- - - - - - - - - -

Lucifer ne cini, niti je ikada cinio dobra dela.On "uvije" sve u "dobrocinstvo", a sve to da zadobijue Dusu covecju, koju Bog dade coveku.

zar nemas nista bolje od toga? od te price o Luciferu?

E toliko godina imaš i još veruješ u deda mraza. Daj odrasti.

dokazi da nije rec o natprirodnoj pojavi, vec da je sve laz i namestaljka

kao sto ateisti govore 'dokazite da Bog postoji' tako i ja sad kazem dokazi da je ovo laz

- - - - - - - - - -

zar nemas nista bolje od toga? od te price o Luciferu?

MIslim da obojica trebate malo da se bavite i Bozijom recju, a ne samo da izmislajte kojekave "zavrzlame".

Koliko se ja secam pre ce biti da vernici govore "Dokazite da bog ne postoji", a nesto slicno vidimo i ovde.
Zasto bih ja bilo sta dokazivao? Dokazi ti da je bila bas Bogorodica.

pa pogledaj snimak... ljudi koji su prisustvovali dogadjaju sami to potvrdjuju i jos dosta njih tvrde da su ozdravili tom prilikom

- - - - - - - - - -

MIslim da obojica trebate malo da se bavite i Bozijom recju, a ne samo da izmislajte kojekave "zavrzlame".

ko izmislja zavrzlame? da te podsetim, ti si ovde prvi poceo da pises o Luciferu i teorijama zavera gde on kvari svet i ljude

pa pogledaj snimak... ljudi koji su prisustvovali dogadjaju sami to potvrdjuju i jos dosta njih tvrde da su ozdravili tom prilikom

- - - - - - - - - -

ko izmislja zavrzlame? da te podsetim, ti si ovde prvi poceo da pises o Luciferu i teorijama zavera gde on kvari svet i ljude

Dobro, a sta znaci sledeci stih:
Jov 2: 2 I Gospod reče Sotoni: Od kuda ideš? A Sotona odgovori Gospodu i reče: Prohodih zemlju i obilazih.

Dosta njih tvrde da su ozdravili tom prilikom? Dosta njih? A jedan medicinski papir? Nije mnogo na "dosta njih koji su ozdravili".
Uvek se iznova zaprepastim koliko je lako manipulisati naivnom ruljom.
Bili bi ubedljiviji da su umesto mrlje na krovu pokazali novoizraslu nogu.

Dosta njih tvrde da su ozdravili tom prilikom? Dosta njih? A jedan medicinski papir? Nije mnogo na "dosta njih koji su ozdravili".
Uvek se iznova zaprepastim koliko je lako manipulisati naivnom ruljom.
Bili bi ubedljiviji da su umesto mrlje na krovu pokazali novoizraslu nogu.

Pa i lazni proroci i hristosi ce da prikazu razno razna "cuda", sta tu ima da bude cudno, Lucifer radi na tome da je sve odlicno u "njegovom svetu", pa ce zato i da daje dokaze konstantno.

Back