Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@tara
garant će se izigrati i izmaziti u gostima za sve pare:)

a ja da se pohvalim da imam 2 karte za koncert novih fosila večeras koje mi ne trebaju:lol:
ako nekom trebaju, voljna sam da ih tapnem za 75% cene,
ponuda je vruća(:zper:), ko ih kupi u narednih sat vremena, dobije gratis 2 maske (kako ga niko ne bi prepozno na koncertu:mrgreen::lol:)

pa poklanjam 25% i maske:lol: misim, rado bih se i više otvorila da nije kriza:lol:

ja sam tako na prevaru (neiskusna bila) odvedena na koncert magazina pre imatomegodina..
a masku nisam imala, pa ti vidi :mrgreen:

a drug mi se juce zali kako je imao uzasan vikend..
zena mu najavljivala neko iznenadjenje..
on se sve nadao bice :per: :zper:
kad je doslo vreme, kaze mu zena - oblaci se idemo!
on se opet ponadao, bice iznenadjenja u prirodi..odavno nisu bili mastoviti :per: :zper:
a ona kaze - obuci se lepo!
:roll: ajde dobro..
:eek: ovako se iznenadio kad ga je odvezla do arene na dinov koncert..:sad2:
od blama nije smeo da joj kaze da iznenadjenje nije ni malo prijatno i da on tu najradije ne bi da bude, jer ona do sada ni jedan poklon ni iznenadjenje nije pogodila po njegovom ukusu..
a za ovo je bio siguran da bi je dokusurilo da nije razvukao osmeh na licu i izgovorio samo njaaaaaaao :confused:

:zcepanje:
ahahahhaha, ja sam jednom lepila, izgledala sam ko ona veštica iz male sirene :hahaha:
:zcepanje:Ja nisam te stavljala,nego one parcijalne,sto je spominjala ljubic bejbic,al meni su te "teske" i ne dopadaju mi se,ko da sam imala stonoge na ocima:lol:
Ima jos jedan nacin stavljana trepushki,a to je nadogradnja,na vashe sopstvene trepavice se zalepi 2mm od korena trepavica.Zaista je dobro i prirodno izgleda .Moje prijateljice nisu primetile mislile su da je maskara u pitanju,cak su me i neke zene pitale koju maskaru koristim,toliko prirodno izgledaju.Medjutim,trebalo bi na svake tri nedelje icji na dopunu,jer normalno da otpadnu,a to me je mrzelo,i kad su sve pootpadale vise nisam stavljala.
Inace meni je najbolja lankomova vibraciona maskara,ne slepi trepavice,fino izvuce duzinu,super je .
Mnogim zenama sam je preporucila i zadovoljne su,a dugo traje,dovoljan je samo jedan sloj naneti i sto je vazno,ne sushi se.
@tema-lepe su mi trepavice,a tek s tom maskarom lahko trepcjem:lol:

:zcepanje:
:zcepanje:Ja nisam te stavljala,nego one parcijalne,sto je spominjala ljubic bejbic,al meni su te "teske" i ne dopadaju mi se,ko da sam imala stonoge na ocima:lol:
Ima jos jedan nacin stavljana trepushki,a to je nadogradnja,na vashe sopstvene trepavice se zalepi 2mm od korena trepavica.Zaista je dobro i prirodno izgleda .Moje prijateljice nisu primetile mislile su da je maskara u pitanju,cak su me i neke zene pitale koju maskaru koristim,toliko prirodno izgledaju.Medjutim,trebalo bi na svake tri nedelje icji na dopunu,jer normalno da otpadnu,a to me je mrzelo,i kad su sve pootpadale vise nisam stavljala.
Inace meni je najbolja lankomova vibraciona maskara,ne slepi trepavice,fino izvuce duzinu,super je .
Mnogim zenama sam je preporucila i zadovoljne su,a dugo traje,dovoljan je samo jedan sloj naneti i sto je vazno,ne sushi se.
@tema-lepe su mi trepavice,a tek s tom maskarom lahko trepcjem:lol:

lankomove maskare su inace najbolje, naravno skuplje su ali su kvalitetne, ne suse se, za mene koja se sminkam par puta godisnje savrseno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back