Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
nego sta si, nesrecobrzo si zaboravila koliko si dugo cekala takve vesti
Nisam trudna. Ne znam sto svi to odmah pomisle. Produzili mi porodiljsko za medu
PS. A nije da se ne bi obradovala jos jednom ovakvom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego sta si, nesrecobrzo si zaboravila koliko si dugo cekala takve vesti

Nisam trudna. Ne znam sto svi to odmah pomisle. Produzili mi porodiljsko za medu
PS. A nije da se ne bi obradovala jos jednom ovakvom![]()
))))))))))))))))))))))))))))))Vlaga, probilo iz kupatilaNaspramni zid je slican, pa sam morala sad ovaj da zakamufliram
Bojom za beton i cetkicom. Gusta je i namerno sam nanosila vise slojeva da bude reljefno. lako se koristi, skoro kao tempere.
Na isti nacin sam u dnevnoj uradila mackice Pogledajte prilog 271269 Pogledajte prilog 271270, a oci su cirkoni za nokte![]()
ma ne vredi da pricamo o tome sa ulica ljudi jedu hamburgere gde prolaze automobili koja je tu koncetracija zagadjenja i prasine..mislim koga zabole gde padne i kroz cije ruke prolazi hrana koju jeduSavrsene hrane nigde nema. Ja se rukovodim manjim zlom, doduse musli ne volim.
Poseban hate za novinare koji popune clanak opstim mestima. Iritira me aljkavost, kazu nadlezni, kolika je koncetracija, kakav je instrument, koliko je probijena dozvoljena koncentracija, u kom procentu dovodi do raka, gde je sprovedeno istrazivanje, kakvi su rezultati i ko odgovara za rezultate, na kom uzorku, poreklo semena, gde se cuva...
Ja u Istanbulu nisam htela da stavim u usta hranu sa njihovih buvljaka. Prasina pada po citav dan na otvorene tezge, guzva i blizina saobracaja doprinosi prljavstini, natrpana bofl roba uz hranu bez zastite a u celom Istanbulu ima vise macaka nego ljudi. Zasto ako ne zato sto blizina vode, topla klima i otvorena hrana pozivaju pacove sa Bosfora. Nije to nista za osuditi ali cinjenice su cinjenice.
Ja se hvalim dobrim parama koje su danas postale devize. Ako gledamo cvrcka i mrava ja sam definitivno debeli mrav!
samo da sve džidže vratim na mesto
Skijanje, tursko kupatilo, sauna, pa bazen.
Ko zmaj sam. A u 18h shvecki astal.
)))

pokiselio sam pantalone u sirce valjda nece vise pustati boju![]()

Дете ми било у Немачкој, у Келну, две недеље на школској размени...
Путовала је авионом, сама, тамо се сналазила причајући на енглеском...
Све је супер прошло...и јако сам поносна колико је самостална и како је већ одрасла....
Ne ispravljam ja samo tebi postove nego svima jer sam ja najpametnija na svetu.haha kako ste naivni boze..ti zaista imas problem kad mi svaki post ispravljas i pravis se pametna kao da ne znam sta pisem..jel da ponavljam opet ko za onu 80ogodisnjakinju?to sve proizvodi i pakuje florida bel..dal je pakovanje od 250g..kilo ili 3-5 svejedno..mozda je tebi na oko classic musli samo sto ovaj ima 11 mesavina dok pakovan ima pola od toga..i rekao bih da je prilicno skuplji..al dobro vi jedite taj pakovani skuplji i tripujte da u njemu nema miseva