*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Prezadovoljna danashnjim danom,uspela sve da odradim shto sam isplanirala,plus chitala dobru knjigu uz tihu opustajucu muziku i kolachicje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

), ko ih kupi u narednih sat vremena, dobije gratis 2 maske (kako ga niko ne bi prepozno na koncertu
)
misim, rado bih se i više otvorila da nije kriza
pa poklanjam 25% i maskemisim, rado bih se i više otvorila da nije kriza
![]()

ovako se iznenadio kad ga je odvezla do arene na dinov koncert..
baš bih mogla da ga iznenadim ako ih ne tapnem
vidiš vidišbaš bih mogla da ga iznenadim ako ih ne tapnem
![]()

Najslađa kupovina!![]()

Volim mog muža...![]()

Ovo je stvarno lepo procitati.
P.S.Vestacke trepavice su suuuuuuuuuuuupeeeeeeeerrrr..nikada,nikada,nikada ih necu skinuti.![]()

Kad je neznalica a obećavao da može da završi....Možda, ali da ja danas ne sedeh tamo...Ah, kako sam se "ispreskakala" sa kolegom...Kad je neznalica a obećavao da može da završi....Možda, ali da ja danas ne sedeh tamo...
![]()

bože, marina, sram te bilo![]()

ahahahhaha, ja sam jednom lepila, izgledala sam ko ona veštica iz male sirene![]()
ahahahhaha, ja sam jednom lepila, izgledala sam ko ona veštica iz male sirene![]()
Ja nisam te stavljala,nego one parcijalne,sto je spominjala ljubic bejbic,al meni su te "teske" i ne dopadaju mi se,ko da sam imala stonoge na ocima

Ja nisam te stavljala,nego one parcijalne,sto je spominjala ljubic bejbic,al meni su te "teske" i ne dopadaju mi se,ko da sam imala stonoge na ocima
Ima jos jedan nacin stavljana trepushki,a to je nadogradnja,na vashe sopstvene trepavice se zalepi 2mm od korena trepavica.Zaista je dobro i prirodno izgleda .Moje prijateljice nisu primetile mislile su da je maskara u pitanju,cak su me i neke zene pitale koju maskaru koristim,toliko prirodno izgledaju.Medjutim,trebalo bi na svake tri nedelje icji na dopunu,jer normalno da otpadnu,a to me je mrzelo,i kad su sve pootpadale vise nisam stavljala.
Inace meni je najbolja lankomova vibraciona maskara,ne slepi trepavice,fino izvuce duzinu,super je .
Mnogim zenama sam je preporucila i zadovoljne su,a dugo traje,dovoljan je samo jedan sloj naneti i sto je vazno,ne sushi se.
@tema-lepe su mi trepavice,a tek s tom maskarom lahko trepcjem![]()