Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto danas iz kuće nisam izašla, mogu da se pohvalim samo kućnim aktivnostima... doručak, ručak, večera... pomogla sam mužu da stavimo garnišle u kuhinji... i jednu zavesu... nakon bušenja oribali smo kuhinju uzduž i popreko... :roll:

Što se tiče šišanja, obožavam da se šišam... na paž... :zaljubljena: ali mi muž stalno kuka, čak i preti da će da pusti kosu ako se ošišam... pa mu udovoljavam...:heart:

A ja umirem od smeha kad devojka dođe kod frizera i traži da joj skrati kosu do dupeta dva santima.
Pa ne daje bubreg nego seče kosu. A kosa raste.:lol:

Dakle, SHATJE, ŠIŠAJ SE!!!!:hej:

Ne znam za kosu do dupeta to mi je prostacki iovako, ali ja sam kosu do ramena kratila kao redovno i svaki put mi odsece 6-7 cm i kosa sve kraca i kraca..kao da te frizerke uzivaju da ti otfikare sto vise :roll:
ELem ova kod koje sad idem krati manje nego sto trazim, pa moram jos da je ubedjujem da sece :p

A ja umirem od smeha kad devojka dođe kod frizera i traži da joj skrati kosu do dupeta dva santima.
Pa ne daje bubreg nego seče kosu. A kosa raste.:lol:

Dakle, SHATJE, ŠIŠAJ SE!!!!:hej:

Jesan, kosu skoro do pola ledja osisala jucer na kratko:eek:
Nije mi zao , a opet malo i jeste....fali mi moja griva:mrgreen:
ali znam da mi nece faliti 2ure susenja iste, gumice, spange, rajfovi,pegle uvijanja.. i te zezancije:heart:
Mrzin dugu kosu u repu, a moja je u zadnje vrime bila bas takva:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back