Pohvalite se III

a mozda da kopiras clanke ustava koji se npr verbalnim ispoljavanjem homofobije krshe?
ajd ovo gore sto si izvela s...onom pripadnicom romske manjine je shatro slatko, al samo da znas
kod nas uglavnom kradu pripadnici vecine i od toga zive...ustavu zinat 😆
A sta da kopiram kad te „baba“ vise tregira nego homofobija?! :) :)
O babama si usitno, a podugacko razvezla. Bas onako inspirativno ti je bilo i sve. :malav:

Stvarno administratori i moderatori ovog foruma nisu normalni, jer ne dozvoljavaju da se krsi Ustav Srbije.

http://www.ustavni.sud.rs/page/view/sr-Latn-CS/70-100028/ustav-republike-srbije#d2
Obratiti paznju na sve od Clana 18, pa na dalje.

Tako je i ona pripadnica romske manjine bila zbunjena:“Ne daju nam da prosimo. Ne daju nam da krademo. Kako mi sad da zivimo?!“

Sami bi provocirali i vredjali do besvesti, sto fino i u rukavicama, a sto otvoreno i sa mrznjom, to ne smeta, ali kad se dobije povratna reakcija, onda se i zbog „baba“ place. A obe strane brisane i obe strane kaznjene, samo sto neki pogresno misle da imaju veca prava od drugih.
Zabrana diskriminacije
Član 21.
Pred Ustavom i zakonom svi su jednaki.
Svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije.
Zabranjena je svaka diskriminacija,
neposredna ili posredna, po bilo kom osnovu, a naročito po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti i psihičkog ili fizičkog invaliditeta.
Evo, i mene brani taj tvoj zakon!
Smem da koristim boje na forumu kao i svi ostali, imam pravo na svoja uverenja, niko ne sme da me ućutkava. Diskriminacija po osnovu starosti je kažnjiva, dok naša moderatorka izjavljuje da je to smešno. Obrisala je, pa ne mogu da citiram, ali je izvela i brilijantan zaključak koji je ostavila:

da zakljucimo, vredjanje je kada mi neko napise da sam matora
nije vredjanje kada napise da su gejevi bolesnici, da migrante treba tuci i sl

zanimljiva postavka, bas zanimljiva
Pri tom je iz mojih stavova izvela sasvim pogrešne zaključke, pa sve to smućkala u zanimljivu celinu koja je dovela do zatvaranja "Šoping" teme.:lol:

Bambi, imaš li još neki Zakon? Zanimljivo je! :rotf:

Tagovaću @tab503 , po već ne znam koji put, ali se ne izjašnjava. :ceka:

di
Evo, i mene brani taj tvoj zakon!
Smem da koristim boje na forumu kao i svi ostali, imam pravo na svoja uverenja, niko ne sme da me ućutkava. Diskriminacija po osnovu starosti je kažnjiva, dok naša moderatorka izjavljuje da je to smešno. Obrisala je, pa ne mogu da citiram, ali je izvela i brilijantan zaključak koji je ostavila:

Pri tom je iz mojih stavova izvela sasvim pogrešne zaključke, pa sve to smućkala u zanimljivu celinu koja je dovela do zatvaranja "Šoping" teme.:lol:

Bambi, imaš li još neki Zakon? Zanimljivo je! :rotf:

Tagovaću @tab503 , po već ne znam koji put, ali se ne izjašnjava. :ceka:
diskriminacija je kad npr ne dobijes posao uz objasnjenje da si prestar/a*
starosna diskriminacija
ili da si gej*
*u daljem tekstu pede.r/bab.a
ubi *****.a/bab.u je poziv na nasilje i govor mrznje
mrzim *****.e/bab.e je tvoja licna stvar
nije bas najzdravija, evidentno, al ne moze ti drzava narediti da budes zdrav
sto nas dovodi do najzajebanije stavke a to bi bilo sta ako npr dobijes otkaz zato sto si rekao ili napisao da mrzis *****.e/bab.e
to je onaj americki momenat tzv kulture otkazivanja koja je sve samo ne kulturna, ali je logicna posljedica teskog predoziranja politickom korektnoscu, koristenom bez ikakavog predznanja ili jos gore ko ti ovdje
savrseno svjesno i tendenciozno - "mene stiti..."
zapravo te ne stiti od toga da te neko nazove babom, ali ako ti napise da nisi za moderatora jer si prestara imas sve uslove za tuzbu 😄

Diskriminacija po osnovu starosti je kažnjiva, dok naša moderatorka izjavljuje da je to smešno. Obrisala je, pa ne mogu da citiram, ali je izvela i brilijantan zaključak koji je ostavila:
U čemu si diskriminisana na osnovu godina (koje ni ne znam koje su, niti me zanima), u zapošljavanju, dobijanju sredstava za pokretanje biznisa, upisivanju na faks, ostvarivanju prava na brak, i da li je neko predložio takvu diskriminaciju (dok je npr predloga za uskraćivanje građanskih prava zbog s. orijentacije bilo)?

di
starosna diskriminacija
ili da si gej*
sto nas dovodi do najzajebanije stavke a to bi bilo sta ako npr dobijes otkaz zato sto si rekao ili napisao da mrzis *****.e/bab.e
to je onaj americki momenat tzv kulture otkazivanja koja je sve samo ne kulturna, ali je logicna posljedica teskog predoziranja politickom korektnoscu, koristenom bez ikakavog predznanja ili jos gore ko ti ovdje
zapravo te ne stiti od toga da te neko nazove babom, ali ako ti napise da nisi za moderatora jer si prestara imas sve uslove za tuzbu 😄
Mislis da si uspela da joj dokazes poentu.
Mislim da si dzaba krecila 😊

U čemu si diskriminisana na osnovu godina (koje ni ne znam koje su, niti me zanima), u zapošljavanju, dobijanju sredstava za pokretanje biznisa, upisivanju na faks, ostvarivanju prava na brak, i da li je neko predložio takvu diskriminaciju (dok je npr predloga za uskraćivanje građanskih prava zbog s. orijentacije bilo)?
more mi trenutno raspravljamo o konretnim situacijama, a ne sbbkbb tipa kad nasa njezna bogi kaze kako su homofobi cuvari buducnosti...parafraziram 😄

di
starosna diskriminacija
ili da si gej*
Diskriminiše me u iznosu mišljenja na forumu, vidiš da bumeri nemaju pravo da pišu. Po njihovom mišljenju su zastareli, svetonazor im ne prati modu. Pa lepo izjave da jedva čekaju da svi pocrkaju.

Diskriminasana sam, zbog starosti i zbog "političkih i ostalih uverenja". Briše mi se skoro svaki post, već danima. Šta je to nego diskriminacija?

Diskriminiše me u iznosu mišljenja na forumu, vidiš da bumeri nemaju pravo da pišu. Po njihovom mišljenju su zastareli, svetonazor im ne prati modu. Pa lepo izjave da jedva čekaju da svi pocrkaju.

Diskriminasana sam, zbog starosti i zbog "političkih i ostalih uverenja". Briše mi se skoro svaki post, već danima. Šta je to nego diskriminacija?
Pa mozda kad bi manje laprdala na svakoj ali bukvalno svakoj temi danima o tome kako si ugrozena.
Znaci nema teme trenutnk na koju mozes doci i napisati nesto a da potom ne dodje neko da kmeci, bilo da si ti bilo tvoja podrska , ili s druge strane moderacija, a svi ste isti.
Uhvatili se svako svog i ne popustaju ko dva jarca na brvnu a svi ste u krivu

e to je vec nesto drugo
ne diskriminise te vec ti ogranicava slobodu sudjelovanja na forumu
po kom osnovu...realno, to samo dragi bog i moderatorska sujeta znaju
posto drugog racionalnog obrasca nema...ako ti je za utjehu, a nije 😆

Pa mozda kad bi manje laprdala na svakoj ali bukvalno svakoj temi danima o tome kako si ugrozena.
Znaci nema teme trenutnk na koju mozes doci i napisati nesto a da potom ne dodje neko da kmeci, bilo da si ti bilo tvoja podrska , ili s druge strane moderacija, a svi ste isti.
Uhvatili se svako svog i ne popustaju ko dva jarca na brvnu a svi ste u krivu
ajde pusti nas...vis da je crko forum, a nikad posjeceniji bio nije 😆

Back