mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.638
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te su najdraže kad mama napravi. Sretan rodjendan!

Jao, bwe, baxuz....to me čeka za vikend..auponore travnatePokosio sam travu
I ja, al me znam što ....zašto si ponosna..?Поносна сам на Ем![]()
Нашла је рупу у закону, тако некакоI ja, al me znam što ....zašto si ponosna..?

Bagrem je prelijep kad poraste i ako ga držiš pod kontrolom.Nije strasno zaraslo al se zapatio neki bagrem bem ga smrdljivog,ne kosim sad 2 meseca
Za šta?Нашла је рупу у закону, тако некако![]()
![]()
Ma nije.Нашла је рупу у закону, тако некако![]()
![]()
Ma nije.![]()
I dalje isto provocira. I to providno.
Otvorim temu sa noktima, a ona i tamo glumata i drami i jos misli da je zanimljiva.
I ti isto tako.
Sto se blamirate tako?!
Dokle li ce trajati ovi pokusaji ubedjivanja da je agresivac zapravo zrtva?!

Je l moze tvoj ego da se hrani malo i na drugom mestu? Ono, da prosaras malo?

Ja nikog ne hvatam za vrat da davim, ako mi obrise post u kojem i onako predjem granicu.Je l moze tvoj ego da se hrani malo i na drugom mestu? Ono, da prosaras malo?
Jer si vec poprilicno dosadna.
Ako si sjebana, zaludna i trebas paznju, ipak imaj malo obzira i prema ostalima.
Slobodno trazi brisanje. Nece ti biti prvi put.Ja ne nikog ne hvatam za vrat da davim, ako mi obrise post u kojem i onako predjem granicu.

Brisanje čega, profila? Nemam tu nameru. Ali ti hvala na savetu.Je l moze tvoj ego da se hrani malo i na drugom mestu? Ono, da prosaras malo?
Jer si vec poprilicno dosadna.
Ako si sjebana, zaludna i trebas paznju, ipak imaj malo obzira i prema ostalima.
Slobodno trazi brisanje. Nece ti biti prvi put.Ja nikog ne hvatam za vrat da davim, ako mi obrise post u kojem i onako predjem granicu.

![]()
Brzina kojom me „volis“ mi sve govori.![]()
Ziva bila.![]()
![]()