Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.622
Napusio sam jednog rvata stipu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djole srbineNapusio sam jednog rvata stipu
Domaćica da se proglasi za domacicu godine odmah sada! Ajd torte Al ona još i paprike i goste i usisivac..Домаћице, мој наклон.

On ce meni dirat dinar kunu mu iebemdjole srbine

nece ti covjece dinar niko ni stapomOn ce meni dirat dinar kunu mu iebem![]()
Ne, ja cu prestati i da disem heheheodo da se zavucem pod krevet
Ja imam problem sa kunama. Kad će taj euro u Hrv, generalno ne volim te iznose kao kafa 24 kn. Pa ja pojma nemam jel to ok ili nije a platim i generalno platim sve kako kažu i odjednom nema više kuna. Euri mi duže traju. Kune ko dinari kupus a ništa ne vredi.On ce meni dirat dinar kunu mu iebem![]()
Mrzim da pretvaram. Ja volim cene 3,5 9, 89 a ne 5600, 8900 itd… mislim za obične stvari kapiras?Па претвориш. Е је колико, 7 куна?

Ma e...nisam, častio sma je i bio sam presrećan što postoji...neko tako dobar.brao brao jesi joj uzo broj
Bobo da li si zaskocio odje neku forumasicu, ja iskreno velim da su ti to sve klonovi te forumaljke sto li se zvaseCc sta sve deca ne rade za lajk
Nego ja pojeo celu lubenicu i uzo da pijem vodu
poštujem muki ti si za porodične vrednostiMa e...nisam, častio sma je i bio sam presrećan što postoji...neko tako dobar.