- Poruka
- 73.938
Ponoviću, idi u doope!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponoviću, idi u doope!

Ma cmokis me znasPonoviću, idi u doope!![]()

KažiДреч, дреч...улепшај себи и околини тмурну зиму.

Čekam popust, nerealna je cena sad. Ima je u outletu, vrebam strpljivoКупуј
И да се фотнеш за моју душу у томе...

Joj neee.... ne volim ta rebarcaOvo je druga, klasika. Ide mi uz sve, ali samo menjam takve slične godinama
Ова је тужна...Ovo je druga, klasika. Ide mi uz sve, ali samo menjam takve slične godinama

U tome jeste stvar, meni zapravo ne treba sporstka jakna jer bih je nosila na planini i za neku zimsku šetnju. Trajala bi mi 10 godina. Al me boja očaralaOvo je moja jakna
Gde je tebi roze meni je belo a gde je crno kod mene je sivo. I uz to uske, bele pantalone za skijanje, kao komplet.
Skijam u njoj dve sezone i tako bela mrdnula nije, savršen kvalitet, meni lično prijatnija (a i lepša) od Colmar-a sa kojim mogu da uporedim iako je Colmar nešto lakši za samo skijanje.
Ako ti treba za tu namenu ili za bilo koji sport/outdoor nećeš se pokajati, dobra je investicija.

Срећан рођенданMoja Čupavica danas puni 10 godina, srećka najveća![]()
![]()

Срцуленце, порасте и она, нека јој је срећан рођенданMoja Čupavica danas puni 10 godina, srećka najveća![]()
![]()

Neka joj je srećan.Moja Čupavica danas puni 10 godina, srećka najveća![]()
![]()

Zima može da počne"Na kući se odžak puši,
na tavanu meso suši,
ja sam seljak u srcu i duši."

PEdantno poredjano."Na kući se odžak puši,
na tavanu meso suši,
Роботић, размишљаш већ о неком послу или ти још није досадило?Na krovu se hardver puši
Na tavanu softver suši
Ja sam robot u srcu i duši <333
Domaćice, selim se kod tebe!!!"Na kući se odžak puši,
na tavanu meso suši,

Роботић, размишљаш већ о неком послу или ти још није досадило?