Pohvalite se III

Prilozi

• Screenshot_20201130_224525.jpg
    Screenshot_20201130_224525.jpg
    58,2 KB · Pregleda: 49

Ovo je moja jakna:)
Gde je tebi roze meni je belo a gde je crno kod mene je sivo. I uz to uske, bele pantalone za skijanje, kao komplet.
Skijam u njoj dve sezone i tako bela mrdnula nije, savršen kvalitet, meni lično prijatnija (a i lepša) od Colmar-a sa kojim mogu da uporedim iako je Colmar nešto lakši za samo skijanje.
Ako ti treba za tu namenu ili za bilo koji sport/outdoor nećeš se pokajati, dobra je investicija.

Ovo je moja jakna:)
Gde je tebi roze meni je belo a gde je crno kod mene je sivo. I uz to uske, bele pantalone za skijanje, kao komplet.
Skijam u njoj dve sezone i tako bela mrdnula nije, savršen kvalitet, meni lično prijatnija (a i lepša) od Colmar-a sa kojim mogu da uporedim iako je Colmar nešto lakši za samo skijanje.
Ako ti treba za tu namenu ili za bilo koji sport/outdoor nećeš se pokajati, dobra je investicija.
U tome jeste stvar, meni zapravo ne treba sporstka jakna jer bih je nosila na planini i za neku zimsku šetnju. Trajala bi mi 10 godina. Al me boja očarala :aha:

Ko zna, ne znam cenu ali ukoliko je prihvatljiva nije loše imati je u plakaru za sve prilike koje možda ispadnu u sledećih pet godina.
Drečave outdoor stvari su bas lepe i sa crnim ili čak šarenim pantalonama za skijanje.
Ja samo podržavam kvalitet i ako mene pitaš kupi je, nosiće se ovako ili onako. Ti trčiš ozbiljno, možda nakon treninga, nakon neke trke ili prosto kreneš da trčiš i po belom svetu (čula sam da to rade maratonci) pa je spakujes za takvu priliku. Naravno, ako nije skupa ali taman da se častiš za povećanje plate:)

Роботић, размишљаш већ о неком послу или ти још није досадило?

Gde dosadilo, tek sam prodisala :lol:
Razmišljam o masteru i specijalizaciji al čekam da se situacija malo stabilizuje posle praznika pa da vratim klinca u vrtić da to pokrenem.
Imam želju da nikad više ne radim kod malog srpskog privatnika, pa čisto da dodam još ponešto što će me eventualno udaljiti od toga.

Back