smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Kiseli kupus mi je fantastican! Ne smem da duvam u njega bolesna,tako da ga nista nisam ni pipala danima.juce samo izvadila da jedemo,nema ni pene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je sad najlepsi..posle ng vise mi se ne jedeKiseli kupus mi je fantastican! Ne smem da duvam u njega bolesna,tako da ga nista nisam ni pipala danima.juce samo izvadila da jedemo,nema ni pene

BravoJa dobila tzv promotion na poslu
Nije unapredjenje, to kod nas ne postoji, ali recimo da je malo povećanje plate![]()

Ja dobila tzv promotion na poslu
Nije unapredjenje, to kod nas ne postoji, ali recimo da je malo povećanje plate![]()
Nije ni to, ali slično. Uglavnom, nas šest od 110 zaposlenih, ceo dan primam čestitkeСтимулација.

Nije ni to, ali slično. Uglavnom, nas šest od 110 zaposlenih, ceo dan primam čestitke![]()
...o pa to je bas za pohvalu kad te izaberu medju toliko ljudi....bravo, cestitam svakakoNije ni to, ali slično. Uglavnom, nas šest od 110 zaposlenih, ceo dan primam čestitke![]()

Mi imamo platne razrede (to su grades). Unutar platnog razreda postoji 35 steps. Step automatski dobijas kada ti prodje jedna godina staža na tom poslu. Step znaci recimo 20, 30 evra veću platu. Kada se zapošljavaš, prilažeš dolaze o.prethodnom radnom iskustvu iz oblasti u kojoj si dobila posao. Koliko godina dokažeš, toliko stepova dobiješ odmah. Kada dobiješ taj promotion, daju ti automatski 2 stepa.
Ево ти једна и од мене.
Bas lepo, cestitke sinuČestitam kvinsi.
Mog Dušana je danas telefonom zvao glavni urednik sportske redakcije, da mu kaže da je najčitaniji tekst u novembru bio Dušanov. I dugo su pričali, ovaj mu rekao kako je zadovoljan Dušanovim radom i da nastavi tako.
A Dušan baš voli to što radi, i radi mnogo, ali svakog meseca dobije veću platu od one na koju je potpisao ugovor. Sada je opet kod nas, zbog situacije sa koronom radi od kuće, biće pun kao brod. Plta stiže, a nema nikakve troškove. Sem da plati stan u Beogradu, a i to mu gazde prepolovile.

E hoću, samo da mi kaže koji je.Bravo za Dušana!
Daj link za tekst![]()

Bravo! Eto dešavaju se i neke lepe stvari u oboj 2020 godini.Ja dobila tzv promotion na poslu

))))
Kako je vama muskarcima dobro sa vasim mozgovima, majke mihahahahhaha al meni to kao muskarcu zvuci joj samo ne vise djece,dosta mi je svega a ne znam kako bi joj to saopstio))))