Pohvalite se III

Jeste, 1000 e je go k.urac za porodicu sa detetom, a bez stana u vlasnistvu u bgd-u, msm i za dvoje bez dece je djoka
bez 1.500eura nema iole normalnog zivota, i to bez luksuza nekih velikih

Al sad ce cile da nam objasni da je bitno u kom delu bgd- a smo :lol:

A cene stanova divljaju bukvalno, kako kirije tako i cene kvadrata
sad ti je tako poludelo trziste da su kirije u centru i na periferiji jako slicne....isto vazi i za cene kvadrata, to prati jedno drugo

Jeste, 1000 e je go k.urac za porodicu sa detetom, a bez stana u vlasnistvu u bgd-u, msm i za dvoje bez dece je djoka

Pa nije nevazan ni dio grada. Kad pogledas porez na dorcolu, rentu u bloku a I sve to u altini...racunica je jasna zasto ljudi biraju kraj u kojem svaka kisa izbaci otpad jer kanalizacija nije sprovedena

Pa nije nevazan ni dio grada. Kad pogledas porez na dorcolu, rentu u bloku a I sve to u altini...racunica je jasna zasto ljudi biraju kraj u kojem svaka kisa izbaci otpad jer kanalizacija nije sprovedena
Sa 1.000 e zajednickog budzeta ne mozes ni u mirijevu da kupis stan, da skupis za ucesce, da placas ratu i podnosis sve ostale troskove zivota

Pa odseli se iz bg.
Ali sad ce tara da nam objasni da posla nema nigde sem u bg

Krenuo sa rekreacijom, 10km setnja na vrh izletista, mogao sam jos 10, ali nisam, jer smo u mogucnosti. kasnije kafana balans :)))

:mrgreen:

Screenshot_20200202-205505_Samsung Health.jpg

oko tebe..najveca greska je kad se misljenje zasniva na utiscima iz okoline jer se ljudi druze sa ljudima slicnim sebi i naravno da ljudi oko tebe zive slicno kao i ti jer su u stanju da zive slicno , ali to je daleko od proseka..

kao kad bi neki programer kod nas recimo rekao..sta lupate.. ljudi oko mene ,... niko ispod 1000€ nema platu...
Ovo je tacno a najcesce se osobe iskljuce,gledaju samo svoj nivo,nemaju dodir sa tim kako stvarno ide mnogima.

Da a ti oko njega rade preko interneta,zato zaradjuju te on nema nikakav osecaj za ostali svet van svog okruzenja.

Usla sam da pisem kako je lepa topla noc,fino,milina jedna,hocu da cele zime bude prijatno. :tick:

Poslednja izmena:
juče pojeo 3 jabuke, što je za mene uspeh....dao i Bagziju, on i peteljku proždere...pešačio okolo malo, msm, nedelja, kad onoooo ako nisam oslobođen 1240000 kcal. jutros...au, kakvo laxativno svojstvo sunce ti...
Jabooka - digestiv

Back