Pohvalite se III

a nije
biologija je na njenoj strani
majka prestolonaslednika, dovoljno mlada da saceka da ostali pomru...mada, tu zvonjavu u ushima isto treba odgonetnuti
drzim palceve da to samo licna koja drzi ushi podrhtava na vjetru <3

tebi je realno puno gore nego njoj

ja sam rel okej
sve sto treba da uradim jest da umrem u skladu s propozicijama zivotnog osiguranja
Kad pomenu, prestalo da zuji.
Mislim da je od sexa.
Sex to sve lepo resi. :)
cuj pa ona bi tri takva napravila sama u svom novom stanu, koji bi kupila na kredit, od posla iz snova, koji bi dakako nasla cim bi se razvela
Ma imam ga vec, sa sve bideom. :lol:
nema ona šta da traži poso će naći nju!!!!!
Tako je!!!
Samo pozitivno :)
sad kad cile nauci kuvat ko prava domacica
pa red baklava, red sarmi...zalijes vinom pa nastavis s rolovanim prasetom...vis da je lajkovala crni autfit danas : ))))
Nikad. Ni sarmu ni baklave, ni probala da napravim.
Al zato vino sto umem da pijem. :malav:

Da pa i ovde ljudi sa platama vecom od proseka, ako su u braku, ugl mogu da priuste kredit za stan, i da se kaze onda da su "svoj na svome" (mada realno dokle god ne otplatis na bankinom si al aj da ga ne tupimo)

To oko imovine je svuda manje vise isto
Ljudi ispod prosecnih primanja ne mogu to da priuste, vecina samaca ne moze....

Da pa i ovde ljudi sa platama vecom od proseka, ako su u braku, ugl mogu da priuste kredit za stan, i da se kaze onda da su "svoj na svome" (mada realno dokle god ne otplatis na bankinom si al aj da ga ne tupimo)

To oko imovine je svuda manje vise isto
Ljudi ispod prosecnih primanja ne mogu to da priuste, vecina samaca ne moze....
Moj sin koji živi u Beogradu kaže da kada bi imao ženu, i ona imala platu koliku i on, u iznajmljenom stanu uspevali bi samo da sastave kraj s krajem. A o deci da nema govora.

Moj sin koji živi u Beogradu kaže da kada bi imao ženu, i ona imala platu koliku i on, u iznajmljenom stanu uspevali bi samo da sastave kraj s krajem. A o deci da nema govora.
ja govorim da oboje imaju plate vece od proseka
a lazni prosek je oko 500e, znaci treba im vece
lupam ajde oboje da imaju po 700e, tu moze da se uzme kredit za stan (da ne placaju kiriju) i imace za zivot....nista preko toga sad neke kerefeke putovnja velika i sl...ali za skroman zivot da...

ako su ispod proseka (tog laznog od 500e) nisu ni za kredit kandidati, ergo ni za kiriju

samac je je najjebenija kategorija.... tu stvarno mora da ima jako veliku platu za nas standard, tipa sto pomenu tab it pa da fura soma e mesecno pa da uzme kredit i sl ...

lupam ajde oboje da imaju po 700e, tu moze da se uzme kredit za stan (da ne placaju kiriju) i imace za ziot....nista preko toga sad neke kerefeke putovnja velika i sl...ali za skroman zivot da...

ako su ispod proseka (tog laznog od 500e) nisu ni za kredit kandidati, ergo ni za kiriju

samac je je najjebenija kategorija.... tu stvarno mora da ima jako veliku platu za nas standard, tipa sto pomenu tab it pa da fura soma e mesecno pa da uzme kredit i sl ...

ucesce za stambeni je oko 20 posto
i imas jos oki 2 soma troskova raznih
onda tek ide opremanje

lupam ajde oboje da imaju po 700e, tu moze da se uzme kredit za stan (da ne placaju kiriju) i imace za zivot....nista preko toga sad neke kerefeke putovnja velika i sl...ali za skroman zivot da...

Upravo to i on kaže.On je malo ispod tog lažnog proseka. Ne bi mogao da živi sa svojim primanjima sam, nema šanse. A i sa devojkom/ženom koja ima platu kao on - jedva.

Upravo to i on kaže.On je malo ispod tog lažnog proseka. Ne bi mogao da živi sa svojim primanjima sam, nema šanse. A i sa devojkom/ženom koja ima platu kao on - jedva.
upravo

al tako je i vani po eu....
samac koji je sa platom ispod proseka je najjebao...
tek dvoje sa prosekom i na vise mogu da se opuste

ergo pocece ljudi da se zene udaju zbog finansiskog opstanka, ono kao daj da udruzimo dve crkavice da prezivimo :lol:

Jeste, 1000 e je go k.urac za porodicu sa detetom, a bez stana u vlasnistvu u bgd-u, msm i za dvoje bez dece je djoka
bez 1.500eura nema iole normalnog zivota, i to bez luksuza nekih velikih

Al sad ce cile da nam objasni da je bitno u kom delu bgd- a smo :lol:

A cene stanova divljaju bukvalno, kako kirije tako i cene kvadrata

Back