Pohvalite se III

Ja sam se u trudnoći odrekla svega, zadržala sam kafe (to nije bilo šanse) i čašu švepsovog tonika uveče, to mi jedino nije izazivalo mučninu.
Plus narandža, višnje i ljuta paprika :lol:
A pušila bih i sada, samo da mi ne smrde i da mogu da se ograničim na 2-3 dnevno.
Pošto sam neumerena, onda ni ne krećem u taj poduhvat.

Ja sam želela da postanem pušač. Trudila sam se, međutim, nisam uspela. Ali mi to bilo baš cool, kafa i cigareta, samoj sebi sam bila faca. :malav:
Nikada nisam uspela da postanem zavisna ni od kafe ni od cigareta. Kafu sam pila u ogromnim količinama, ali sam isto tako mogla i bez nje. A cigarete mi baš nisu išle od ruke.
Jedino zavisnost od hrane ne uspevam da izlečim. Ja da se pitam, iz kuhinje ne bih izlazila. Samo bih smišljala šta ću da kuvam i mesim. I jedem, ofkors.

ja nisam zavisna od kafe, bilo je perioda kad je uopste nisam pila. ali, poslednjih nekoliko godina bas uzivam u te dve kafe dnevno. pusenje sam uspesno ostavila pre 17 godina i trebalo mi je bas dosta da ne pozelim da zapalim. sanjala sam ih kao lunasa, bezala od stola kad neko zapali posle jela jer su mi strasno mirisale i nedostajale cigarete.

Nisam zavisna od kafe
Pijem kad neko dodje ako pije pa kao ajde i na poslu, kao ritual... pusenje isto... do pre neki dan nisam zapalila, jedno 10 dana... ali cim se nadjem sa nekim pusacem ili na poslu, ili izadjem... kutiju zduvanim... totalno neumerena u svemu i to mi se kod mene najvise svidja :malav:

Slažem se. Mi smo odlučili da nećemo kafu. To je jedina biljka na svetu koja sama sebe ubije posle 5 godina. Toliko je otrovna.
A uopšte nam ne fali. Samo kao ritual.

to ti uopce nije istina
ne znam gdje nalazis te informacije
al biljka zivi i do 100 godina
eto, toliko je...otrovna : ))))

The tree of Coffea arabica will grow fruits after three to five years, producing for an average of 50 to 60 years, although up to 100 is possible.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coffea

Ja ne znam kako ljudi mogu da piju a da ne zapale... kakav je to merak... ufffff...
Ajde kafa, tursku ni ne pijem... a ove sto pijem mogu se svrstati u napitak... ali vino npr... pa cigareta... bas merak :zaljubljena:
A ni od rane nisam zavisna
Volim par stvari i u njima hedonisticki uzivam ali nisam zavisna...
Zavisna sam samo od ljubavi :heart:

to ti uopce nije istina
ne znam gdje nalazis te informacije
al biljka zivi i do 100 godina
eto, toliko je...otrovna : ))))

The tree of Coffea arabica will grow fruits after three to five years, producing for an average of 50 to 60 years, although up to 100 is possible.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coffea
Pa od doktora iz bolnice u Beogradu, stavljala sam klip, evo ponovo ću. On mi je merodavniji od interneta.

Back